Search category:     
All categories

Feedback  
   
  Advanced search  Manage my ads  
   
 
 
 

Ремонт цифрових фотокамер

Шукаю роботу з ремонту цифрових фотокамер, професіонала, своїх запчастин. Магазинам знижки


Date Added: 11/06/2023 | Last Updated: 11/06/2023 | Page Views: 79
Average rating: 0.00 (out of 5)
Number of Ratings: 0 Votes
Rating:
 Guest book (0)

(No reviews found. Leave Feedback!)

People also interested in:

Air Conditioning Technician

Experienced air conditioning installation and maintenance specialist with 6 years of experience. I offer installation services from leading manufacturers such as Daikin, Mitsubishi, Fujitsu, Goodman, Cooper & Hunter. In addition, I provide high-quality maintenance of ventilation systems, including replacing air and antibacterial filters, system maintenance, as well as checking freon levels and repairing leaks as necessary.
 

looking for a job

I'm looking for a job. installation of air ducts, split systems. 929 316 1800.
 

Механік шкільних автобусів, автобусів.

Механік з досвідом роботи понад п'ять років зі своїми інструментами.
 

Шукаю роботу зі встановлення CCTV, network, audio and alarm.

Легальний є дозвіл на роботу/SSN/DL. 32 роки. Маю досвід монтажу комп'ютерних мереж, відеоспостереження, аудіо систем. Стаж роботи у штатах 1 рік, працював як з комерційного так і з громадським. Є авто. Готовий бути хелпером з можливістю зростання до технічного.
 

ремонт професійної побутової техніки

Доброго вам дня! Я шукаю роботу для свого тата. Він справжній майстер своєї справи - у нього золоті руки, як у тій пісні, де говориться: "Тато може все, що завгодно" - він здатний полагодити все! :-) Він інженер з освіти і має досвід роботи більше 20 років у встановленні та ремонті автономних опалювальних систем. Також він має всі необхідні сертифікати для роботи з газовим обладнанням (Україна, Німеччина). Він є спеціалістом класу А++, а також має більше 1,5 років досвіду роботи в Нью-Йорку, займаючись ремонтом професійної побутової техніки, включаючи холодильники та встановлення кондиціонерів. У нього є всі необхідні документи, він знаходиться в країні легально, є посвідченням водія. Він має початковий рівень володіння англійською мовою. У тата немає акаунтів у соціальних мережах, тому, якщо у вас є пропозиції по роботі або ви знаєте когось, хто зараз шукає співробітника, ось його контактний номер телефону: Юрій +1 (213) 207-8454. Заздалегідь дякую всім за відповіді!!