Search category:     
All categories

Feedback  
   
  Advanced search  Manage my ads  
   
 
 
 

Репетитор російської та білоруської мови

Онлайн-репетитор російської та білоруської мови. Навчалася у Білоруському Державному університеті на спеціальності слов'янська філологія (російська та білоруська), не закінчила з політичних причин. Два роки зраджувала російську та білоруську в приватній школі Smart School, зараз навчаюся в Університеті імені Адама Міцкевича (UAM) в Познані на спеціальності "білоруська філологія".


Date Added: 12/04/2023 | Last Updated: 12/04/2023 | Page Views: 62
Average rating: 0.00 (out of 5)
Number of Ratings: 0 Votes
Rating:
 Guest book (0)

(No reviews found. Leave Feedback!)

People also interested in:

Онлайн репетитор з математики

Вітання! Шукайте онлайн репетитора з математики для підтримки у навчанні? Тоді ви потрапили на адресу! Що я пропоную: Індивідуальні уроки математики для 4-9 класів. Розбір тем, що викликають складнощі. Підготовка до контрольних, олімпіад та допомога з будинком. Зрозумілі пояснення та терпляче ставлення до учня. Допоможу покращити успішність та розвинути навички вирішення математичних завдань. НАЙГОЛОВНІШЕ ПРИДБАТИ ДИТИНІ ВПЕВНЕНІСТЬ У СЕБЕ. Для занять вам знадобиться лише комп'ютер, планшет або телефон та доступ до Інтернету. Місце навчання – затишок біля вашого комп'ютера! Індивідуальний підхід до кожного учня, уроки проводжу без напруги, щоб учень відчував себе комфортно. Результати та покращення успішності гарантовані. Гнучкий графік занять. Розпочнемо навчання вже сьогодні! Для запису та отримання додаткової інформації зв'яжіться зі мною за WhatsApp +79231349371, +996999500503 Айнур Не відкладайте успіх на потім, давайте разом досягати найкращих результатів у математиці! 1 година - 20$, 2-3 рази на тиждень Пробний урок БЕЗКОШТОВНИЙ
 

ENGLISH TEACHER

EXPERIENCED ENGLISH TEACHER
PREPARES FOR TESTS AND GIVES LESSONS

(646) 633-3204


 

Розмовна англійська для дорослих з нуля, Zoom/Skype

Для початківців - базова розмовна англійська на кожен день. Базові навички, упевненість у вирішенні повсякденних питань, багато розмовної практики. Навчальні матеріали та відео з носіями мови. Для середнього рівня – навчальні матеріали на базі реальних відео та текстів. Обговорення тем сучасного життя. Перше заняття – безкоштовно. Вартість 1 години – $15.
 

Репетиторство для дітей шкільного віку / Tutor for school aged children, English and homework help

Ваша дитина має труднощі з виконанням домашнього завдання, вивченням предметів або з англійською мовою? Я, репетитор з 5-річним досвідом роботи, володію російською та англійською мовами. Мої індивідуальні заняття для дітей до 8 класу підвищують успішність з основних предметів, включаючи англійську мову. Розвивайте необхідні організаційні та навчальні навички у моєму затишному домашньому офісі, розташованому в Sheepshead Bay, Brooklyn. Ціна занять $35/година. передзвоніть мені (347) 671-7711 для безкоштовної консультації прямо зараз. Чи є ваше дитя боротьба з досконалою домашньою роботою, grasping with a subject, or trying to navigate the English language? I'm academic tutor with 5 years of experience and am bilingual in Russian and English. Моя індивідуальна освіта виховує дітей до 8-ї серії з інструкцією в core subjects and ESL. Будівля визначних організаційних і студійних шкіл в моєму комфортному домашній офіс, що знаходиться в Шеппhead Bay, Brooklyn. Явний сон є $35/hour and with a free consultation. Ви можете contact me at (347) 671-7711.
 

Вчитель англійської мови

Дипломований спеціаліст, Master of Arts in English language and literature, вчитель англійської мови пропонує приватні уроки англійської мови школярам 1-11 класів. Алієва Арзи Юсуфівна, тел.: 917-9006194, e-mail: [email protected]