Search category:     
All categories

Feedback  
   
  Advanced search  Manage my ads  
   
 
 
 

Робота в офісі

Досвід роботи із заповнення анкет на паспорти, постійну Green Card, Travel Document, Foodstamp (EBT), Medicaid, Freeze rent та інші. Великий досвід роботи в MEDICAL BILLING та з медичними страховками.


Date Added: 09/25/2023 | Last Updated: 09/25/2023 | Page Views: 52
Average rating: 0.00 (out of 5)
Number of Ratings: 0 Votes
Rating:
 Guest book (0)

(No reviews found. Leave Feedback!)

People also interested in:

Секретар в офіс

У дуже завантажений офіс потрібен секретар зі знанням російської мови (знання англійської мови вітається, але не обов'язково).
 

Шукаю роботу на Front desk або пов'язану з комп'ютером та Customer Service

Мені 24 роки, маю великий досвід роботи з комп'ютером та спілкуванням з клієнтами. Говорю англійською, турецькою та російською. За деталями звертайтесь за номером +1 (201) 449-4298 Живу у Брукліні
 

Жінка з України шукає роботу з дітьми на парт тайм

Жінка з України шукає роботу з дітьми на парт-тайм. Має досвід роботи з дітьми в Америці, рекомендації Телефон: +1 (917) 935-7474 Mariya
 

Офіс, приймальня

Жінка давно в США, досвід, англійська, комп'ютер, робота в офісі. (718) 864-1926
 

Офіс менеджер, кейтеринг

Мене звуть Анна, мені 30 років, приїхала із Санкт-Петербурга. Шукають роботу full/part-time. Є усі необхідні документи. Маю наступний досвід роботи: - офіціант (5 років преміум кейтеринг) - менеджер з продажу (5 років преміум кейтеринг) - менеджер з розвитку / офіс менеджер (2 роки) Також пройшла навчання - майстер з оформлення брів, маю невеликий досвід. Буду рада Вашим пропозиціям!