Search category:     
All categories

Feedback  
   
  Advanced search  Manage my ads  
   
 
 
 

Шукаю друкарню для друку листівок.

Вітаю. Потрібно роздрукувати партію листівок 20 000 шт. формат а 6 . Шукаю різограф або офсетний друк для тиражу. З усіх питань пишіть мені на Вотсап +7 903 837 70 50.


Date Added: 09/07/2023 | Last Updated: 09/07/2023 | Page Views: 96
Average rating: 0.00 (out of 5)
Number of Ratings: 0 Votes
Rating:
 Guest book (0)

(No reviews found. Leave Feedback!)

People also interested in:

Екстрасенс

Доброго дня, дивлюся багато відгуків залишають про Варі, я теж неодноразово зверталася до неї. Вона дійсно допомагає у всьому, особливо в любовних відносинах. Перший раз звернулася до неї тому, що мій благовірний загуляв. Як тільки я не намагалася розбити ці відносини його з пигалицею, у мене ніяк не виходило. Скільки скандалів з ним було ... і чого я досягла? Він сильно його любила, не могла його відпустити. Дзвонила йому, писала смс, але він і чути мене не хотів. А я йому віддала свої найкращі роки. Спочатку я не могла знайти собі місця, у мене в голові був тільки він ... З роботи мало не звільнили, вдома я одна-я мало не збожеволіла. Я сама їй нічого не говорила, вона сама все розповідає. Я її попросила повернути мого коханого, вона мене заспокоїла і сказала що все налагодитися але ... потрібно трохи часу. трохи заспокоїлася, життя по небагато почало налагоджуватися. На роботі все стабілізувалося, почала планувати плани на майбутнє. І ось я дочекалася того дня, коли мій коханий мені подзвонив, запросив посидіти в кафе. Ми з ним довго розмовляли, вирішували всі проблеми, він мене просив його пробачити, бо сам не розумів, що сталося. Адже я його дуже люблю! Вдячна дуже Варічці, вона мені дуже допомогла. Вона сильна у любовних питаннях і не лише. Ще кілька разів до неї зверталася, з інших питань вона мені дуже допомогла. Я рекомендую Варечку, вона найкраща !!!+380632574828 Вайбер
 

магія

Вітаю! Раджу всім Олександра – сильний фахівець. Коли ворожить та робить діагностику бачить такі речі, що аж дух захоплює. Коли звернулася до нього з ворожіннями, то хотіла приворожити хлопця і шукала того, хто зможе це зробити. Але Олександр відмовив мене, тому що в моєму випадку це було не потрібно. Потрібен був інший підхід. По суті, він попрацював зі мною на енергетичному рівні. У результаті мій обранець прийшов сам до мене, щоб поговорити про свої почуття, виявляється він теж любив мене, але сказати про це соромився. Так я отримала чудове вирішення питання, яке не давало мені спокою, і здобула щастя з людиною якого дуже люблю. Дуже дякую Олександру! Завжди буду вдячна. Номер Олександра +380971792179 і Вайбер, і Ватсапп є
 

Gadalka

Зверталася до професіонала у своїй справі, ясновидячій Варі. Сеанс був віддалений.Мені все дуже понравилось, отримала цікавий досвід та багато важливих порад. Її пророцтво почали збуватися за тиждень. Крім того, що мені потрібно було погадати, я ще звернулася, щоб мені повернули чоловіка. Кілька місяців мій чоловік зі мною не розмовляв, ми жили як чужі люди. Почуття його до мене охолонули, а любов минула, і нічого не залишилося. На мої запитання не відповідав, одного вечора сказавши, що йде, що зустрів іншу. Я була в шоці… сльози мене душили, я спати не могла. Не зрозуміло, що трапилося з ним. Велике спасибі Варі за її талант допомагати людям! Без неї я б ніколи не повернула свого чоловіка! Варя повернула мені мого чоловіка і відновила наші стосунки! Ось її номер +380632574828 (дзвонити на вайбер/ватсап)
 

Gadalka

Вітаю! Хочу порекомендувати мага Андрія – людина із справжнім даром. Історія моя непроста. Від мене пішов чоловік після семи років шлюбу без жодної причини. Просто мовчки зібрав речі та сказав, що нам треба пожити окремо. Його не збентежило, що у нас двоє маленьких дітей, вони взагалі дратувати його стали. Батьки чоловіка теж були шоковані його поведінкою, а він у них навіть не жив, а просто залишив речі. Дзвінки, прохання, мої сльози його не чіпали, а навпаки, викликали агресію. А після – він взагалі подав на розлучення. Я не могла зрозуміти, що сталося, і потім кума мені натякнула, що справа тут не чиста. Я ніколи не вірила ні в магію, ні в ворожіння, ні інше потойбічне. Але тут задумалася над тим, що не буває так, що чоловік, який шалено любив мене та дітей кинув усе разом просто так. Почала шукати сильну ворожку чи мага. Зверталася і дзвонила до багатьох, але без толку особливо. Але так я і знайшла Андрія. Про жодні деталі ми не говорили, але він зміг лише по фото, провівши діагностику, розповісти такі речі про які не знав ніхто. Навіть імена. Я була просто в шоці. Стало чітко зрозуміло, що на чоловіка було наведено приворот. Я попросила допомогти. Андрій сказав, що чоловіка повернути буде не найпростішим завданням тому, що минуло більше шести місяців, але більш ніж реально. Роботи тривали близько двох тижнів та за підсумком чоловік повернувся додому. Зараз живемо спокійно та щасливі разом. Завжди вдячна Андрію, що врятував мою сім'ю. Номер його +380932169225. Можна писати Андрію у Вайбер та Ватсапп.
 

fortune teller

I would like to recommend the CLAIRVOYANT COOK that I tested! She diagnoses well and performs rituals. I know that many from Ukraine turn to her, as many write reviews in gratitude. When I turned to her, I was convinced that she really helps. He guesses right on the bull's eye and tells the whole truth. I have never seen such a deep explanation in my life. She is very conscientious about her work - she doesn’t try to impose unnecessary services and always tries to support. She returned my beloved man to me, we were separated for 8 months. Now everything is fine with us, we are together! Here are her contacts, anyone who needs help, please contact + 380632574828, works remotely using the same number via Viber and WhatsApp. CALL, YOU WILL BE SATISFIED WITH THE RESULTS.