Search category:     
All categories

Feedback  
   
  Advanced search  Manage my ads  
   
 
 
 

магія

Розповім Вам свою ситуацію: нещодавно моя родина була на межі розпаду – чоловік знайшов коханку і я залишилася сама з маленькою дитиною на руках. Я була в розпачі і не знала, як далі жити. На моє велике щастя доля звела мене з чудовою людиною і Сильним магом, ясновидячою Орісей. Я зателефонувала їй за номером +380 (93) 007 14 93. (Вайбер ватсап). Оріся розповіла мені у найдрібніших подробицях усі мої проблеми і головне вказала на джерело моїх бід. За точним описом Орісі я дізналася хто шкодить моїй сім'ї і змогла припинити неприємності. Зараз моя сім'я знову щаслива, чоловік мене шалено любить, а дитина зростатиме у повній сім'ї. Вдячна дуже Орісі!


Date Added: 11/07/2023 | Last Updated: 11/07/2023 | Page Views: 41
Average rating: 0.00 (out of 5)
Number of Ratings: 0 Votes
Rating:
 Guest book (0)

(No reviews found. Leave Feedback!)

People also interested in:

Magic

PEOPLE THERE IS A REAL WITCH-GOOD TELLER!! And she can really help. I’m surprised that it all worked, that I decided to write for her, so that people would see and recognize. MY HUSBAND LEFT THE FAMILY, TOOK MY CHILD FROM ME AND JUST DISAPPEARED. AT FIRST I WAS BIG HYSTERICAL, then I pulled myself together and called Lilia.LILIA WAS ABLE TO RESTORE MY PREVIOUS FAMILY AND RETURNED MY LOVED ONE TO ME. WHO IS LOOKING, I recommend LILYA... I write to her on Viber and WhatsApp (she doesn’t have a regular number, just call or write to her, she always answers ( +380638055486)
 

Gadalka

Вітаю! Хочу порекомендувати мага Андрія – людина із справжнім даром. Історія моя непроста. Від мене пішов чоловік після семи років шлюбу без жодної причини. Просто мовчки зібрав речі та сказав, що нам треба пожити окремо. Його не збентежило, що у нас двоє маленьких дітей, вони взагалі дратувати його стали. Батьки чоловіка теж були шоковані його поведінкою, а він у них навіть не жив, а просто залишив речі. Дзвінки, прохання, мої сльози його не чіпали, а навпаки, викликали агресію. А після – він взагалі подав на розлучення. Я не могла зрозуміти, що сталося, і потім кума мені натякнула, що справа тут не чиста. Я ніколи не вірила ні в магію, ні в ворожіння, ні інше потойбічне. Але тут задумалася над тим, що не буває так, що чоловік, який шалено любив мене та дітей кинув усе разом просто так. Почала шукати сильну ворожку чи мага. Зверталася і дзвонила до багатьох, але без толку особливо. Але так я і знайшла Андрія. Про жодні деталі ми не говорили, але він зміг лише по фото, провівши діагностику, розповісти такі речі про які не знав ніхто. Навіть імена. Я була просто в шоці. Стало чітко зрозуміло, що на чоловіка було наведено приворот. Я попросила допомогти. Андрій сказав, що чоловіка повернути буде не найпростішим завданням тому, що минуло більше шести місяців, але більш ніж реально. Роботи тривали близько двох тижнів та за підсумком чоловік повернувся додому. Зараз живемо спокійно та щасливі разом. Завжди вдячна Андрію, що врятував мою сім'ю. Номер його +380932169225. Можна писати Андрію у Вайбер та Ватсапп.
 

Ворожка

Доброго вам дня. Хочу порекомендувати гарного фахівця у сфері магії. Знаю про неї не з чуток була у неї особисто на прийомі і не тільки я а ще й кілька моїх знайомих. Вона вразила мене своєю проникністю це настільки тепла людина і найголовніше вона знає, про що говорить. У мене в житті настала суцільна невдача, останньою киплячою точкою став догляд мого хлопця практично з усіма близькими мені людьми почалися шквари ((ось тоді і почала бігати по бабках так би мовити і 7 місяців я бігала без толку поки не знайшла її на одному з форумів) Вона пояснила мені в чому причина моїх бід і взялася за справу .. Людина від бога реально , вона мені дуже допомогла не тільки у відношенні з хлопцем але і в роботі і багато про що інше . може кому потрібні.
 

We inform New York residents about the opening of STREETTUNING LLC

We inform New York residents about the opening of STREETTUNING LLC. We sell spare parts for car tuning and styling. Our range includes body kits, wheels, exhaust systems and much more.
 

magic

My story is like this. There were problems with the young man. He began to constantly hang out with friends, very rarely appeared at home, and in the end he finally packed up and went to live with his mother, explaining that he was tired of our relationship. Thank God I found Andrey! To be honest, I was amazed. During the first conversation, we discussed the problem, he clearly told me what happened to me, what caused it, we decided on what could be done and in what order, and I asked for help. During the work, the results were not long in coming. My beloved began to get in touch, apologized, returned home, the relationship improved and he proposed to me. Now I'm married and happily married. I will always be grateful to Andrey! His phone number is +380932169225 You can write to Viber or WhatsApp