Search category:     
All categories

Feedback  
   
  Advanced search  Manage my ads  
   
 
 
 

магія

Я довго не наважувалася звернутися за допомогою, але за порадою подруги звернулася до Милі. Я звернулася за допомогою, зовсім втративши надію на вирішення моїх проблем, коханий пішов до іншої, а з його відходом і повалилися проблеми одна за одною. Мені дуже було погано без нього, я без нього і дихати не могла. Я дуже хотіла його повернути будь-якими способами.Милочка розповідає все сама,називала імена,дати.Мила змогла знайти вірні рішення!Крок за кроком я подолала труднощі завдяки її настанов і порад! Вона дуже точно розповіла мені, як вчинити. Провела обряд очищення та захисту від негативного впливу. Завдяки Милочці у мене все добре, коханий мій повернувся.


Date Added: 12/16/2023 | Last Updated: 12/16/2023 | Page Views: 27
Average rating: 0.00 (out of 5)
Number of Ratings: 0 Votes
Rating:
 Guest book (0)

(No reviews found. Leave Feedback!)

People also interested in:

Fine

A Sports Male MASSAGE TEAM will give an unforgettable massage to women and men. And also PAIR At your request
 

magic

LOVE!!! That's what made me turn to such a person as the Fortune Teller!!! I've been married for 11 years. Family Children. Shared business with my husband. Everything was fine until my husband started an affair. The arguments started, I couldn’t stand it all and drove him away. Then I regretted it for a long time, but it was already too late. LILY is my savior. WITHOUT SAYING ANYTHING TO HER NOT A WORD, as she herself told about my past. With tears, I begged her to return my husband to me. LILICHKA is a man from God. Looks like he's looking into the water. THANKS TO HER, now my husband is with me and no one bothers us!! Anyone who is in the same situation as me and is looking for help. Please contact Lilichka only. Her number is +380638055486 (Viber WhatsApp).
 

Кришталевий голос

Кришталевий голос
Перший дитячий вокальний радіо конкурс
Від 8 до 18 років
crystalvoice.rusrek.com
Заявки приймаються до 15 січня 2024 року.

 

magia

Скільки часу я вимучилася, скільки сліз виплакала щоб відвадити коханку і повернути чоловіка в сім'ю. Слава богу що мені подруга дала номер Милочки і я відразу їй подзвонила. Спілкувались ми у вайбері. впливає на чоловіка. Назвала ім'я і роз'яснила ситуацію. Я звичайно очманіла, вона стільки багато інформації дає. Я зрозуміла що для Милочки немає нічого неможливого. Звертайтеся, вона називає все як є, результат дає рівно в термін, який вона вказує. +80936532445 дзвоніть на вайбер/ватсап
 

Our good Santa Claus

An interesting tradition when children write letters with requests to Santa Claus before the New Year. Special mailboxes can be seen in large stores and even a beautiful box is in the office of our newspaper "R. Advertising".