Search category:     
All categories

Feedback  
   
  Advanced search  Manage my ads  
   
 
 
 

Vascular & Endovascular Interventions of New York

ПОРУШЕННЯ ЦИРКУЛЯЦІЇ: НЕ ОЧЕВИДНЕ, АЛЕ ІМОВІРНЕ
За численними заявками наших читачів з нами розмовляє доктор Лев Маркович Хітін: серцево-судинний хірург, лікар вищої категорії в областях серцевої, торакальної, судинної та загальної хірургії, член Американської академії хірургії серця, член-кореспондент Американської колегії загальної та судинної Американської академії кардіології, автор численних винаходів та публікацій, засновник та незмінний президент Нью-Йоркського Інституту Лікування Захворювань Циркуляції.
Поліпшення циркуляції, поряд із запобіганням тромбам і посиленням імунітету, є однією з найпоширеніших фраз у навколомедичних колах різного виду. Мало хто, проте, розуміє, що ця циркуляція є, у чому полягають її порушення і які наслідки таких порушень.
Циркуляція – це рух по колу. Циркуляція крові – це круговий рух крові через наше тіло. Серце качає кров у судини. Судини розносять кров по всьому тілу та приносять її назад у серце. Від серця кров тече артеріями. Назад до серця кров надходить по венах.
Артерії розгалужуються на численні мікроскопічні капіляри, які пронизують усі тканини нашого тіла, контактуючи з кожною клітиною нашого організму. Кров як приносить кисень і забирає вуглекислий газ. Вона також доставляє поживні речовини та забирає продукти розпаду, шлаки. З кров'ю в тканині приносять тепло, вітаміни, мінеральні елементи, гормони, ферменти, антитіла та імунні клітини.
Серце і судини, що включають артерії, вени і капіляри, традиційно вважаються органами циркуляції. У той же час такі органи, як легкі, лімфатичні вузли, селезінка, печінка, червоний кров'яний мозок та багато інших органів та тканин не належать до системи циркуляції, але, незважаючи на це, безсумнівно, відіграють величезну роль у процесі кровообігу.
Лікуванням захворювань серця займається окрема медична спеціальність, кардіологія. На жаль, дисципліни, присвяченої суто лікуванню порушень судинної циркуляції, в даний час не існує, за винятком судинної хірургії, що має справу виключно з хірургічними аспектами таких порушень. На щастя, однак, той факт, що всі проблеми з судинами нашого організму походять від однієї з двох проблем: звуження цих судин або їхнього розширення.
Звуження артерій називається облітеруючим ендартеріїтом, англійською - arterial atherosclerosis. Розширення артерії називається аневризмою, англійською - arterial aneurysm. Аналогічні процеси у венах відповідно відомі під назвами тромбозу та варикозу (thrombosis and varicose). Від облітеруючого ендартеріїту в переважній кількості випадків страждають судини серця, або коронарні артерії, судини мозку, або сонні артерії та артерії нижніх кінцівок. Причини облітеруючого ендартеріїту, а точніше фактори ризику, включають наступне: підвищений холестерол, підвищений тиск, діабет (підвищений цукор), куріння ("підвищений нікотин"), ожиріння ("підвищений жир"), нерухомий спосіб життя ("підвищена нерухомість" ) та спадкова схильність. Фактори ризику для розвитку артеріальних аневризм в даний час не дуже добре вивчені, і, напевно, тому, як і все невідоме, офіційно звалені в загадкову категорію "поганої спадковості". Цікаво, що щось подібне відбувається і з розумінням причин захворювань вен: їхнє звуження зрозуміле і вивчене краще, ніж їхнє розширення. Разом з тим процес розвитку венозних порушень будь-якого типу набагато більш комплексний і, виходячи з цього, вимагає окремої розмови.
Найбільш серйозні наслідки порушення артеріальної циркуляції включають інфаркт серця, інсульт головного мозку, гангрену і навіть ампутація нижніх кінцівок, так само, як і розрив аневризми і внутрішня кровотеча. У той же час ускладненнями захворювань вен є трофічні виразки, набряки, інфекції, зовнішні кровотечі та емболізм, або відрив та міграція тромбів зі струмом крові до життєво важливих органів нашого тіла. Комплексний механізм захворювань органів кровообігу та серйозність наслідків таких захворювань вимагають негайного звернення до лікаря, який спеціалізується на лікуванні порушень циркуляції, при першій появі симптомів або при першій же підозрі на наявність таких симптомів.
Дякую редакції за запрошення виступити на сторінках вашого видання.
Лев Хітін, MD, FACS


Vascular & Endovascular Interventions of New York
ЯКЩО ВИ СТРАДАЄТЕ ВІД БОЛЮ, СУДОРІВ ЧИ СЛАБОСТІ В НОГАХ, ЯКЩО ВАМ
ТЯЖКО СТОЯТИ ЧИ ХОДИТИ, ЯКЩО У ВАС
Втомлюються, горять, НІМІЮТЬ АБО ХОЛОДІЮТЬ НОГИ,
звертайтесь:
МИ ВАМ ДОПОМОЖЕМО!
Лев Хітін, MD, FAC S
Лікар вищої категорії в областях серцево-судинної, торакальної та загальної хірургії. Член Американської академії хірургії, член-кореспондент Американської асоціації серцевих хірургів, голова Наукової ради Американської Академії судинної медицини, засновник та беззмінний президент Нью-Йоркського Інституту лікування захворювань вен.

Manhattan: 30 Park Avenue, New York, NY 10016
Brooklyn: 406 15th Street, Brooklyn, NY 11215

(718) 701-5852


Date Added: 10/19/2023 | Last Updated: 10/19/2023 | Page Views: 40
Average rating: 0.00 (out of 5)
Number of Ratings: 0 Votes
Rating:
 Guest book (0)

(No reviews found. Leave Feedback!)

People also interested in:

Тренування для хребта онлайн

Вітаю! Мене звуть Сергій Олексійович, я лікар, мануальний терапевт. Займаюсь відновленням хребта та суглобів Також тренуваннями, які зарекомендували себе дуже добре серед пацієнтів! Тренування для тих у кого є неприємні відчуття в тілі, стислість м'язів, скутість Після заняття ви отримаєте: Більше гнучкості і розтяжки, пройдуть болі! Буде більше сил та енергії! Дорогі земляки, звертайтеся радий допомогти, я сам з Алтаю! Телеграм на допомогу мануальний терапевт остеопат тренування онлайн. @trener7777777 Телефонуйте
 

Vascular & Endovascular Interventions of New York

Vascular & Endovascular Interventions of New York
WE WILL HELP YOU!

Lev Khitin, MD, FAC S
Manhattan, 400 East 56th Street
Brooklyn, 8607 21st Avenue
(718) 372-8346

 

Online spinal training from a doctor

Hello! My name is Sergey Alekseevich, I am a doctor, a chiropractor. I am engaged in the restoration of the spine and joints, as well as training, which has proven itself very well among patients! Training for those who have discomfort in the body, muscle tightness, stiffness After the class you will receive: More flexibility and stretching, pain will go away! There will be more strength and energy! Dear fellow countrymen, please contact me, I’ll be happy to help, I’m from Altai myself! Telegram to help chiropractor osteopath training online. @trener7777777 Call