Search category:     
All categories

Feedback  
   
  Advanced search  Manage my ads  
   
 
 
 

anyone flying to the USA?

Hi all! Is anyone flying to New York from Russia this week? You must submit original documents. for reward


Date Added: 02/01/2024 | Last Updated: 02/01/2024 | Page Views: 38
Average rating: 0.00 (out of 5)
Number of Ratings: 0 Votes
Rating:
 Guest book (0)

(No reviews found. Leave Feedback!)

People also interested in:

Приворот у Нью-Йорку Любовний приворот Сильна Відьма Сабіна Spell Магічна допомога у Нью-Йорку

Телефонувати на WhatsApp +79236744578 Послуги професійної Відьми САБІНИ: Кохання, Гроші, Успіх. Практикуюча чорна відьма допоможе вирішити будь-які проблеми. Я маю власні авторські методики та з кожним клієнтом працюю індивідуально. Після консультації та діагностики я підбираю для вас ритуали та обряди, які гарантують, що ви отримаєте бажаний результат. Мене звуть Сабіна. Я чорна відьма із практичним стажем у 23 років. Крім родового дару я пройшла навчання у найкращих шаманів і чаклунів світу. Гарантую позитивний результат та відсутність негативних наслідків для вас. Я завжди закриваю свою роботу енергетично – ніхто не зможе її переглянути. Які магічні послуги я надаю? 1. Енергетичний щит. Це чудовий захист для вас та вашої родини від війни, вірусів та інших небезпек, якими сповнений наш світ сьогодні. Ви можете бути спокійними та впевненими в майбутньому. 2. Привороти: на кохання, на секс, одностатеві, чорне вінчання і т.д. 3. Енергетичні чищення. 4. Опрацювання негативних програм. 5. Зняття псування. 6. Допомога у продажу бізнесу, машини, квартири. 7. Зняття родових прокльонів (печатки самотності, вінця безшлюбності та ін.) 8. Відкриття фінансових потоків, обряди на багатство, магія грошей. 9. Авторські методики для жінок (підняття жіночої енергії, $ексуальності та ін) та багато іншого. Я допоможу вирішити будь-яку проблему. Перед зверненням ви маєте дуже чітко сформулювати свій запит. На те, щоб отримати очікуваний результат, потрібен час. Я завжди обговорюю терміни, даю рекомендації та правила, яких ви повинні дотримуватись. Це відповідальність клієнта, і вона дуже впливає на результат обряду чи ритуалу. Пам'ятайте! Дуже важливо знайти справжнього мага. Звертаючись до шарлатанів, ви ризикуєте не лише втратити гроші, а й отримати дуже неприємні наслідки. Відьма САБІНА допоможе вам у складній ситуації. Ваше життя стане кращим, успішнішим і безпечнішим.
 

магія

МОЯ РЕКОМЕНДАЦІЯ ПРО СИЛЬНУ ЯСНОВИДНУ ЛІЛІЮ!!! ЛІЛЯ ЗМОГЛА ВІНУТИ МЕНІ МОГО МУЖА І ВІДНОВИТИ НАШІ ВІДНОСИНИ. ЯКЩО ВИ ЧИТАЄТЕ МІЙ ВІДГУК, ЗНАЧИТЬ ВАМ ПОТРІБНА ДОПОМОГА. АЛЕЮ!!! ЛІЛЯ ПРОВЕЛА НЕОБХІДНІ РОБОТИ І СКАЗАЛА ЩО ЧЕРЕЗ 7 ДНІВ ВІН ПОВЕРНЕТИСЯ, ТАК І ВИЛУЧИЛОСЯ. ЧЕРЕЗ ТИЖДЕНЬ ВІН СТОЯВ У МОЇХ ДВЕРЕЙ З ОХАХКОЮ ТРОЯНД! КОМУ ТРЕБА ЗВЕРТАЙТЕСЯ, ВИ САМІ ЗРАЗУМІТЕ! ТЕЛ.+380638055486 дзвоніть на ватсап або вайбер- вона завжди відповідає
 

“Golden Golda” - an honorary international award

“Golden Golda” - an honorary international award
The ceremony of awarding the international award “Golden Gold” to Jewish women leaders is taking place for the fourth time.

 

We honor the worthy

We honor the worthy
The Assaia Club hosted awards for representatives of the Georgian-American community who have contributed to the culture and economy of the United States.

 

Ворожка

Якраз нещодавно дзвонила я Орісі - досі перебуваю в приємному шоці. Я ніколи не вірила в це, але коли вона розклала карти і почала розповідати про минуле і сьогодення, я була в шоці. .У нас з чоловіком останнім часом не дуже стосунки були, стали чужими. Ви знаєте у зазначені терміни все змінилося, у нас зараз дуже хороші стосунки, ми зараз скрізь разом. змінюється на краще! Щиро раджу Орисю. Пишу її вайбер/ватсап (звичайного номера немає в неї, тільки так додзвонюйтеся або пишіть їй, вона завжди відповідає +38 093 007 14 93