Search category:     
All categories

Feedback  
   
  Advanced search  Manage my ads  
   
 
 
 

Cleaning, work at home

Cleaning work, $ 10 / hour. (917) 400-4195


Date Added: 06/02/2020 | Last Updated: 06/02/2020 | Page Views: 139
Average rating: 0.00 (out of 5)
Number of Ratings: 0 Votes
Rating:
 Guest book (0)

(No reviews found. Leave Feedback!)

People also interested in:

Cleaning, work at home

Cleaning job, $200/5 hours. (347) 772-0508
 

Шукаю роботу помічником по господарству.

Хороший, веселий чоловік без шкідливих звичок з Росії завжди готовий допомогти Вам по господарству. Вмію готувати, прибирати та господарювати в цілому. Можу сходити в магазин, аптеку, погуляти із собакою тощо. Крім того, виконую дрібні роботи з ремонту у будинку. А якщо Вам нудно та самотньо, то можу бути просто Вашим компаньйоном із гарним почуттям гумору. Будь ласка, напишіть або зателефонуйте мені, я готовий розглянути будь-які конструктивні пропозиції та завжди буду радий спілкуванню з Вами! Обіцяю, ми домовимось!
 

Шукаю Home Attendant, помічник по господарству

Шукаю помічника по господарству для роботи на чек у вихідні у верхньому Манхеттені, з досвідом роботи в Нью-Йорку не менше трьох років. HHA, PCA плюс. Документи, щеплення, рекомендації. Посередників прошу не турбувати 914-3439802
 

ШУКАЮ РОБОТУ!

Шукаю роботу на постійній основі! Помічниця в будинок, забираюся чисто, готую смачно. Можу працювати нянею. Досвід роботи з дітьми різного віку від дитинства. Добросовісно та з душею виконую свою роботу. Англійську вчу. У процесі отримання дозволу працювати. Розгляну варіанти з проживанням та без. Номер +1929 660 99 62 дзвінки та смс.
 

шукаю роботу

Вітаю! Я Saima, мені 30 років. Я нещодавно приїхала із Санкт-Петербурга, документи в процесі. Хочу працювати посудомийницею, помічником кухаря на кухні будь-яка допомога. Можу також займатися прибиранням квартир, будинків, магазинів і т. д. А також на складі з упаковки продукції, викладення товару та ін.