Search category:     
All categories

Feedback  
   
  Advanced search  Manage my ads  
   
 
 
 

Construction, architecture, renovation

Masons needed for good wages, OSHA and legal status required. (347) 742-6359


Date Added: 04/03/2024 | Last Updated: 04/03/2024 | Page Views: 15
Average rating: 0.00 (out of 5)
Number of Ratings: 0 Votes
Rating:
 Guest book (0)

(No reviews found. Leave Feedback!)

People also interested in:

Construction, architecture, renovation

Masons and helpers, work, OSHA card required, good salary. (347) 742-6359
 

Приєднуйтесь до нашої команди як фахівець з вікон на нашому сучасному виробничому підприємстві в Саут-Хакенсаку, штат Нью-Джерсі!

В Everest USA ми пишаємося своєю відданістю якості та інноваціям. Ми раді оголосити про унікальну можливість для фахівця у вікнах стати невід'ємною частиною нашої команди на нашому сучасному виробничому підприємстві, розташованому в Саут-Хакенсаку, штат Нью-Джерсі. Огляд позиції: Як спеціаліст з вікон у вас буде можливість взяти участь у нашій програмі навчання, орієнтованої на виготовлення високоякісних вікон та вітрин. Ми шукаємо кандидатів, які прагнуть навчатися, можуть досягти успіху в спільному командному середовищі і здатні швидко адаптуватися до нових завдань. Якщо у вас сильна трудова етика та здатність піднімати до 40 фунтів, ми рекомендуємо вам подати заявку. Ключові обов'язки: виготовлення вікон та вітрин. Ефективно працювати в команді, співпрацюючи з колегами для досягнення спільних цілей. Продемонструйте швидке навчання та здатність швидко адаптуватися до змінних завдань та процесів. Безпечно піднімайте предмети вагою до 40 фунтів. Деталі роботи: Типи робіт: Повний робочий день, Контракт Стартова зарплата: $60 000-$70 000 на рік. Розклад: понеділок-п'ятниця з 08:00 до 16:30. Місце роботи: 208 Huyler St, Саут-Хакенсак, Нью-Джерсі 07606. Чому вибрали нас: Досконалість навчання: Наша програма навчання розроблена, щоб допомогти вам досягти успіху і рости на своїй посаді. Конкурентна заробітна плата Ми пропонуємо конкурентоспроможну стартову зарплату з можливістю кар'єрного зростання. Сучасне обладнання: приєднуйтесь до команди, яка працює з найновішими технологіями та обладнанням у галузі. Середовище співробітництва: станьте частиною команди, яка цінує співпрацю та командну роботу. Якщо ви готові розпочати успішну кар'єру в індустрії скління та відповідаєте вимогам, викладеним вище, ми запрошуємо вас подати заявку сьогодні.
 

У будівельну компанію

У будівельну компанію
Потрібні корпентери
та склярі з досвідом роботи
917-957-6613


 

Будівництво, архітектура, ремонт

Шукаю майстра для укладання ламінату, побілки стін у квартирі, разова робота. (347) 213-3353
 

HVAC company requires Mechanic/HAVC Technician and Helper

An HVAC company is looking for a mechanic/HAVC Technician and AIR DUCT installers (HVAC, Split System mechanic/Technician and Duct Work Installer). A driver's license is required. Assistance is provided in purchasing OSHA 30Hr, SST 40Hr. These cards must be purchased within a short period of time during employment. Salary depends on experience. Payment by check. Text or call 718-678-9887