Search category:     
All categories

Feedback  
   
  Advanced search  Manage my ads  
   
 
 
 

Construction workers required

Job in Queens Requires Painter, Carpenter, Bricklayer and Electrician Call 917 567 6697


Date Added: 04/13/2021 | Last Updated: 04/13/2021 | Page Views: 212
Average rating: 0.00 (out of 5)
Number of Ratings: 0 Votes
Rating:
 Guest book (0)

(No reviews found. Leave Feedback!)

People also interested in:

Ворожка

Я хочу подякувати позитивним відгуком і заразом усім порадити реально сильну ворожку, Лілію. Я в неї гадаю вже три роки. Звернулась до Лілі так як протягом останніх років у мене були великі складності і суцільна чорна смуга. . Другий раз зверталася коли чоловік пішов до іншої, вона мені повернула його. Кілька разів по роботі дзвонила їй, вона завжди допомагала мені. Ось її номер +380638055486 (приймає по вайберу/ватсапу).
 

magia

ХОЧУ НАПИСАТИ ВІДГУК ПРО ДОБРЕ, ПЕРЕВІРЕНУ ЛЮДИНУ (ворожка-ясновидяча) ЛІЛІЯ!!! Ця людина змогла зробити для мене багато. То що звичайним людям, нам не під силу. Моя історія банальна, але скажу коротко. мені що моя дитина народилася хвора і що я у чоловіка друга дружина, за маму мою багато сказала, я зрозуміла що вона мені точно допоможе. ЛИЛИЧКА Я ПРИНОШУ ВАМ СВОЮ ВДЯЧНІСТЬ І ПУСКАЙ ЛЮДИ ЧИТАЮТЬ І ЗНАЮТЬ ЩО ВИ СПРАВЖНІЙ МАГ!!! Ліля змогла повернути мої стосунки з чоловіком, зняла з нього приворот, який зробила коханка. +380638055486 телефонуйте на ватсап або вайбер-вона завжди відповідає).
 

Mag

I want to leave a review about this wonderful person - whom God has endowed with the Gift of helping people. Varya helped bring my husband back. I waited for him for more than eight months and was already completely desperate when, by the will of fate, I learned about the capabilities of the clairvoyant Varya. She amazed me by the fact that she began to name names and dates that were important to me. She performs a powerful ritual for the return and restoration of any relationship after any period of breakup. My husband returned after 7 days. The ritual is very strong and effective. Quick result. We are together again and happy again! I recommend Varvara, her number is +380632574828 viber/whatsapp
 

Ворожка

Свого часу перечитала багато відгуків про різних людей на багатьох форумах. Шукала того, хто може допомогти. Тепер ось пишу сама. Історія моя починалася колись ще вчилися. Я завжди була привабливою і я мав багато знайомих хлопців. Так і з коханим познайомилася – спілкувалися в одній компанії. Домагався мене настирливо і одразу з серйозними намірами. Через рік після закінчення навчання одружилися і прожили хоч і не без звичайних проблем щасливо чотири з лишком роки. А потім протягом короткого часу почалися скандали, холод, байдужість, з'явилася коханка... Пішов з дому, потім розлучення. Його як підмінили. Миттю став чужим. Не йшов спілкування взагалі. Вирішити цю проблему, здавалося, вже було неможливо... Повернути його мені допоміг Олександр - справді людина з Даром, ситуацію бачить наскрізь, називає імена та деталі з життя, знає що і в якому порядку треба робити і як все складатиметься. Номер Олександра +380971792179. Тепер розумію, що не дарма почала боротися за своє!
 

Antivirus for free

I’m giving away Kaspersky Anti-Virus for 1 year free of charge, I bought it for Windows but needed it for a Mac, they exchanged it, but kept the version for Windows, maybe it will be useful to someone)