Search category:     
All categories

Feedback  
   
  Advanced search  Manage my ads  
   
 
 
 

DMITRY GORDON

Дмитро Гордон, найвідоміший український журналіст, виступить у Сієтлі 5 березня на сцені Edmonds Center for the Arts із творческим вечером. У глядачів також буде унікальна можливість поставити свої запитання до нього.
З моменту повномасштабної війни тур США стане першим виїздом для Дмитра Гордона за межі України.
Sat, March 16, 2024, 8:00 PM
Whitman Hall Theater, Brooklyn College, Brooklyn, NY

https://www.brooklyn.edu/event/dmitry-gordon-in-new-york/

Дмитро Гордон – враг Путіна та противник російського авторитарного режиму. Проти нього в Росії відкрито три кримінальні справи. Дмитра Гордона внесено до реестру терористів та екстремістів, визнано іноагентом, заочно арештовано Басманним судом Москви та оголошено у розшук.

На Дмитра Гордона у соцмережах підписано понад десять мільйонів людей у всьому світі, його легендарні інтерв'ю дивляться десятки мільйонів, його меми завірусилися біля мережі.

Дмитро активно допомагає ЗСУ. Частину коштів від концертів у США буде спрямовано на пряму фінансову підтримку українських захисників.


Date Added: 11/13/2023 | Last Updated: 11/13/2023 | Page Views: 33
Average rating: 0.00 (out of 5)
Number of Ratings: 0 Votes
Rating:
 Guest book (0)

(No reviews found. Leave Feedback!)

People also interested in:

Після трирічної перерви симфонічний оркестр Shen Yun із радістю повертається до Нью-Йорку!

Два концерти симфонічного оркестру Shen Yun відбудуться у престижній залі Девіда Геффена Лінкольн-центру в неділю 22 жовтня, о 13:00 та 17:00. Вислів музики Заходу та Сходу настільки ж контрастні, як Інь та Ян, але так само доповнюють один одного, якщо їх майстерно об'єднати. Симфонічний оркестр Shen Yun гармонійно поєднує ці дві музичні традиції. Широкий емоційний діапазон музики, що плавно поєднує в собі велич західного оркестру з неземною красою китайських мелодій, незрівнянно передає всю глибину людських переживань. На любителів симфонічної музики чекає незабутній концерт, здатний торкнутися серця, "вигодувати" духовно і підняти настрій. До програми симфонічного оркестру входять класичні твори європейських композиторів, а також повністю оригінальні композиції, які підкорили музикантів, критиків та глядачів у всьому світі з моменту дебюту оркестру в Карнегі-холі 11 років тому. «Музика потужна, гарна! Вона вистачає тебе, і ти підіймаєшся разом з нею». -Домінік Фельмі, президент Женевського оркестру "Неперевершено! Неповторно! Неповторно!" — Чарльз Уодсворт, художній керівник та засновник Товариства камерної музики Лінкольн-центру Послухати приклади оригінальних композицій симфонічного оркестру Shen Yun та придбати квитки можна на сайті оркестру: shenyunsymphony.com
 

Too Married Taxi Driver

The dizzying comedy "TOO MARRIED TAXI DRIVER" with Miroslava Karpovich, Svetlana Permyakova, Alexander Yakin and Timur Eremeev. A performance based on the cult play by Ray Cooney, one of the most popular in the world repertoire!
Sunday, 5 MAY • 2024, 19:00 - 21:20
BMS Theater

 

Masha Mashkova in the solo performance of NADEZhDINA

Mikhail Fainstein and the American-Eastern European Council present:
Masha Mashkova in a one-woman show
HOPES
APRIL 13/12/14 I NEW YORK
Cullum Theater
314 W. 54th St. New York City, NY 10019
Tickets: EventTicketUSA.com

 

The Adventures of the Golden Key, or Tales of Tortilla the Turtle

The upcoming New Year's play "The Adventures of the Golden Key" is not only about magic on stage. This is a fascinating detective story, a special, unforgettable performance.
December 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 12 PM & 3 PM
December 31, 11 AM & 2 PM
Davidzon Radio, 2508 Coney Island Avenue, 2nd floor,
Brooklyn NY 11223

 

НОВОРІЧНИЙ ПЕРЕПОЛІХ У КРАЇНІ ЕЛЬФІВ

ТЕАТР ESSENCE запрошує на виставу
«НОВОРІЧНИЙ ПЕРЕПОЛІХ У КРАЇНІ ЕЛЬФІВ»
Пориньте в захоплюючий світ казок і чаклунства!
23 ДЕК - 31 ДЕК • 2023
11:00 – 12:30 *** 13:00 – 14:30
ESSENCE Theatre-Studio (Stage)