Search category:     
All categories

Feedback  
   
  Advanced search  Manage my ads  
   
 
 
 

E 100th St and 2nd Ave New York

ROOM FOR RENT

Fully Furnished Room Available for a Single Female

Share bathroom & kitchen

utilities are included

Close by the # 6 train







Date Added: 06/25/2020 | Last Updated: 06/25/2020 | Page Views: 73
Average rating: 0.00 (out of 5)
Number of Ratings: 0 Votes
Rating:
 Guest book (0)

(No reviews found. Leave Feedback!)

People also interested in:

Handyman / Послуги хендімена / Майстер на годину   (New York)

Handyman (хендімен), збирач меблів, майстер на годину. Досвід є. Розбирання/складання будь-яких меблів. Існує інструмент. Розгляну будь-яку роботу, можна у будівництві.
 

Проживання хлопцю у Флориді   (New York)

Чоловік старшого віку нетрадиційної орієнтації запросить парубка на ПМП. Надаю окрему кімнату та повне забезпечення за легку допомогу за утриманням невеликого будинку розташованого біля пляжу океану. Допоможу у житті стати фінансово забезпеченим. Телефон використовувати тільки для текстових повідомлень – на дзвінки не відповідаю.
 

Проживання хлопцю у Флориді   (New York)

Забезпечений чоловік старшого віку нетрадиційної орієнтації, в хорошій фізичній формі, що веде здоровий спосіб життя і харчування, запросить хлопця 18-30 років для проживання в моєму будинку на березі океану. За елементарну допомогу по утриманню будинку – надам окрему кімнату, повний утримання та забезпечення, а також невелику зарплату, яку повністю зможеш відкладати для особистого заощадження. Виявивши лояльність, чесність та необхідну допомогу, допоможу в житті стати фінансово забезпеченим, зробивши своїм приймачем. Допоможу у переїзді до Флориди. Відповім тільки тим, хто надіслав невелику інформацію про себе (перш ніж ставити запитання), також приклали своє фото. Вважаю за краще контактувати мене поштою: [email protected], оскільки телефон використовую тільки для текстових повідомлень, на дзвінки не відповідаю.
 

Handyman / Послуги хендімена / Майстер на годину   (New York)

Handyman (хендимен), збирач меблів, майстер на годину. Досвід є. Розбирання/складання будь-яких меблів. Існує інструмент. Малярні роботи. Можу повісити ТВ, полиці, жалюзі. Будь-який дрібний ремонт.
 

Rent a room   (New York)

Rent a small room in a building
furnished (bed, wardrobe)
Minimum 3 months
Only for working men, guys
Ave M East 18
$600 + deposit
(310) 272-6484