Search category:     
All categories

Feedback  
   
  Advanced search  Manage my ads  
   
 
 
 

English lessons

An experienced teacher offers English lessons. Reading, writing, speaking and understanding language aloud (listening), overcoming language barriers. Lessons on the Oxford and Cambridge educational complexes.


Date Added: 12/08/2023 | Last Updated: 12/24/2023 | Page Views: 39
Average rating: 0.00 (out of 5)
Number of Ratings: 0 Votes
Rating:
 Guest book (0)

(No reviews found. Leave Feedback!)

People also interested in:

Розмовна англійська для дорослих з нуля, Zoom/Skype

Для початківців - базова розмовна англійська на кожен день. Базові навички, упевненість у вирішенні повсякденних питань, багато розмовної практики. Навчальні матеріали та відео з носіями мови. Для середнього рівня – навчальні матеріали на базі реальних відео та текстів. Обговорення тем сучасного життя. Перше заняття – безкоштовно. Вартість 1 години – $15.
 

Individual English lessons

Individual lessons
in English language
Basics of grammar,
Speaking

347-249-4342

 

I teach Russian to children and adults!

I teach Russian to children and adults. There are teaching methods for any level of knowledge! Extensive teaching experience, I use various teaching methods, including “Russian as a foreign language”.
 

Шаховий репетитор online

Мене звуть Сергій Калиновський. Я багаторазовий призер і чемпіон Білорусі з шахів. Учасник чемпіонатів світу та Європи. Призерка чемпіонату Європи з вирішення шахових комбінацій. Навчаю дітей та дорослих понад 5 років. За цей час багато моїх учнів досягли перемог на змаганнях, а головне, полюбили шахи!
 

Репетитор російської та білоруської мови

Онлайн-репетитор російської та білоруської мови. Навчалася у Білоруському Державному університеті на спеціальності слов'янська філологія (російська та білоруська), не закінчила з політичних причин. Два роки зраджувала російську та білоруську в приватній школі Smart School, зараз навчаюся в Університеті імені Адама Міцкевича (UAM) в Познані на спеціальності "білоруська філологія".