Search category:     
All categories

Feedback  
   
  Advanced search  Manage my ads  
   
 
 
 

Extrasens

Це важливо. Хочу написати відгук про Олександра! Це не так слова. Людина з справжнім Даром! Пишу, оскільки мені здавалося, що моє життя було закінчено. Коли я змогла з Ним зв'язатися, я втратила багато з того, що давало мені сили жити. Я впевнена, ви розумієте про що я? Хто не відчував того, що виходу немає і тягар нестерпний? Я вийшла заміж за коханням. Чоловік – людина, яка була опорою у всьому. Ми тільки отримали дипломи, але вже тоді я відчувала, що має великі перспективи - він був успішний у всьому, та й мені приділяв увагу. Я вирішила – будемо разом, збудуємо сім'ю. І що? Сім років щасливого шлюбу! Ми жили добре. У нього все складалося з кар'єрою, та й я не шкодувала - здобула другу освіту, робота була з гарною зарплатою. Чи не скаржилися. Нам допомагали батьки, але й самі встигли нагромадити грошей – купити житло навіть вийшло. Діток лише не було. Але все одно душа в душу. А потім він почав пити! З'явилися якісь "друзі", про яких ніхто раніше не знав, а коли питали, хто вони - казав, що познайомить пізніше... Так було кілька місяців. Потім стало відомо, що мій батько хворий на онкологію. І в цей момент він пішов до іншого! Про неї я й не знала. Перед цим він тільки став пасивним, грубіянив і лаявся без причини. Я не знала, що робити. Біль розривав душу так, що ворогові не забажаєш! Не вірила, що залишуся сама у складний момент. І я почала шукати допомоги. Скрізь, де тільки можна! Розмови та спілкування з близькими давно не допомагали... Я зверталася і за світлою, і за чорною! Була на все готова... Хто знає, той зрозуміє! Але не допомагав ніхто. Я перестала вірити у все... Зверталася до багатьох, але одного разу знайома порадила звернутися до нього – до Олександра. Мені було все одно? Прийшла у вівторок. У черзі його не дочекалася – лише за записом. Але, вдалося дізнатися його номер телефону. Як тільки почула його голос мені відразу стало легше! Просто так. Ми говорили. Коли він зробив розклад – як у воду дивився – знав імена та бачив. Я плакала! Я просила допомогти і те, що він РОБИВ повернуло мені життя! На чоловіка був Приворот - чужа мені людина. До крику! Але зроблені Олександром Роботи - і чоловік повернувся, став іншим. Тепер все для нашого щастя. Я вагітна, а він такий дбайливий, яким я його ніколи не знала! І у справах стало інакше – з роботою та торгівлею все добре. Олександр і на Viber є що зручно. Ось номер +380971792179.


Date Added: 09/11/2023 | Last Updated: 09/11/2023 | Page Views: 40
Average rating: 0.00 (out of 5)
Number of Ratings: 0 Votes
Rating:
 Guest book (0)

(No reviews found. Leave Feedback!)

People also interested in:

magic

I was lucky that I found a good practitioner and turned to him about my personal life. I had a problem that a young man who loved me and I loved him suddenly suddenly disappeared and stopped keeping in touch with me. I actually didn’t want to say the reason for the separation. Of course, I started to panic because we had been with him for two years already and things were already heading towards the wedding, and then abruptly - they didn’t swear, nothing bad happened, and just like that he pulled away from me. I started looking for a person who could help me in my situation. I found different fortune tellers, to no avail. I felt that something was wrong, that it couldn’t just be like that, because he confessed his love to me and everything was fine with us for two years. I continued searching for the practitioner until I accidentally found Mikhail’s number. Sees right through the situation. A very powerful magician. I am very grateful and therefore I want people to be able to also turn to him and solve their problem. There was a love spell on my beloved. My ex-wife did this. After contacting Mikhail, ten days passed and my beloved and I were together again! Now they are married and happy. Mikhail's number +380933782050 viber/whatsapp
 

ENGLISH FOR YOU

English tutor for adults and children. 347-992-8323
 

gadalka

У житті кожного з нас бувають такі ситуації, з яких не можеш знайти виходу і руки опускаються. Здається це глухий кут і все. У мене було таке. Випадково знайшла відгук про Захара. Подзвонила. Не знаю що б без нього робила! Він зміг повернути кохану мені людину. Раніше до кінця не вірила в особливі здібності людей і в те, що таке можливо, поки Захар не почав говорити за подробиці мого минулого. Дуже вражає. Я попросила зробити все, що можна і, слава Богу, він погодився допомогти. За два тижні робіт коханий повернувся. Зараз все добре, і ми щасливі разом у стосунках. Періодично дзвоню і раджуся. Спасибі Захаре! Ось його телефон кому потрібно +380954248510 ватсап та вайбер
 

mag

Давайте будемо чесними, кожен із нас хоч рас звертався до ворожок. Ми звертаємося тоді, коли реально не можемо знайти вихід. Я була в такій ситуації і змогла допомогти мені - ОРІСЯ! Я вірю в ворожіння та обряди, завдяки такій людині як ОРІСЯ. У мене була дуже банальна ситуація – пішов цивільний чоловік. Пішов остаточно і заблокував мене, щоб не дзвонила. Вихід був один-знайти ворожку. Оріся говорить минуле, майбутнє і має дар проводити обряди. Пишу тут все конфіденційно і багато говорити не буду. Але хочу реально дати відгук за хорошу людину. Єдине, що дам контакти ОРІСІ, дзвоніть і самі переконайтеся в її роботі. Ось її номер +38 093 007 14 93 (звичайного номера немає, вона завжди відповідає на вайбер або ватсап)
 

Kindness Day

Kindness Day
There is a wonderful holiday on February 17 - the International Day of Spontaneous Kindness, which is celebrated in different countries to set an example for others and emphasize the importance of good deeds towards each other.