Search category:     
All categories

Feedback  
   
  Advanced search  Manage my ads  
   
 
 
 

Free Introduction to Microsoft Office.

Microsoft Certified Specialist offers a short, free, one-on-one and group Microsoft Office course for beginners. Initial acquaintance with the components of MS Office. Particular attention is paid to Excel and Access. Qualifications: Many years of work in leading financial and insurance companies, as well as teaching experience at two colleges and business schools. Tel. (646) 951-1609 (Call and/or text)


Date Added: 02/18/2024 | Last Updated: 02/18/2024 | Page Views: 21
Average rating: 0.00 (out of 5)
Number of Ratings: 0 Votes
Rating:
 Guest book (0)

(No reviews found. Leave Feedback!)

People also interested in:

Вечірні уроки: Програмування та Машинне навчання!

Освойте програмування та машинне навчання на реальних сценаріях із досвідченим наставником!

Індивідуальні уроки C#, MS SQL, HTML, JavaScript та TorchSharp російською мовою за доступними цінами



Ви бажаєте опанувати мистецтво програмування, машинного навчання, HTML та JavaScript російською мовою з акцентом на реальних сценаріях? Приєднуйтесь до наших індивідуальних занять під керівництвом досвідченого професіонала в області C#, MS SQL, HTML, JavaScript та TorchSharp та підніміть свої навички на новий рівень!



Основні переваги:
  • Досвідчений інструктор: Навчайтеся у спеціаліста з багаторічним досвідом.
  • Практичний акцент: Набувайте навичок, необхідних у реальному світі, на основі реальних сценаріїв.
  • Гнучкий графік: Заняття адаптовані до вашого розкладу.
  • Індивідуальні заняття: Отримуйте персоналізовану увагу та навчання.
  • Уроки російською мовою: Вивчайте у комфортному середовищі.
  • Доступні ціни: Навчання за вигідними тарифами.
  • Повний цикл розробки: Вивчайте не тільки фронтенд, а й бекенд, створюйте повноцінні програми.


Не проґавте цю можливість підняти вашу кар'єру в програмуванні, машинному навчанні та розробці в повному циклі на новий рівень! Запишіться зараз та станьте досвідченим розробником C#, MS SQL, HTML, JavaScript та TorchSharp на основі реальних сценаріїв.

 

Learn Data Science and AI Online

Online courses and platforms: Learning programming, data science, artificial intelligence, digital marketing and more. Learn more: EDUGROUP.BIZ/LEARNING
 

Learn the Tech Skills, Data and AI

Online courses and platforms: Learning programming, data science, artificial intelligence, digital marketing and more. Learn more: EDUGROUP.BIZ/LEARNING
 

Вечірні уроки: Програмування та Машинне навчання!

Освойте програмування та машинне навчання на реальних сценаріях із досвідченим наставником! Індивідуальні уроки C#, MS SQL, HTML, JavaScript та TorchSharp російською мовою за доступними цінами Ви бажаєте опанувати мистецтво програмування, машинного навчання, HTML та JavaScript російською мовою з акцентом на реальних сценаріях? Приєднуйтесь до наших індивідуальних занять під керівництвом досвідченого професіонала в області C#, MS SQL, HTML, JavaScript та TorchSharp та підніміть свої навички на новий рівень! Основні переваги: 1. Досвідчений інструктор: Навчайтеся у спеціаліста з багаторічним досвідом. 2. Практичний акцент: Набувайте навичок, необхідних у реальному світі, на основі реальних сценаріїв. 3. Гнучкий графік: Заняття адаптовані до вашого розкладу. 4. Індивідуальні заняття: Отримуйте персоналізовану увагу та навчання. 5. Уроки російською мовою: Вивчайте у комфортному середовищі рідною мовою. 6. Доступні ціни: Навчання за вигідними тарифами. 7. Повний цикл розробки: Вивчайте не тільки фронтенд, а й бекенд, створюйте повноцінні програми. Не пропустіть цю можливість підняти вашу кар'єру в програмуванні, машинному навчанні, HTML та JavaScript на новий рівень! Запишіться зараз і станьте досвідченим розробником C#, MS SQL, HTML, JavaScript та TorchSharp.
 

Репетитор з англійської мови

Здрастуйте,мене звуть Азіза мені 18 років я Кримська татарка закінчила школу зараз вчуся в коледжі набираю учнів щоб урізноманітнити Англійську мову як з маленького левела так і з уже досвідом пишіть телефонуйте!!!!