Search category:     
All categories

Feedback  
   
  Advanced search  Manage my ads  
   
 
 
 

gadalka

У житті кожного з нас бувають такі ситуації, з яких не можеш знайти виходу і руки опускаються. Здається це глухий кут і все. У мене було таке. Випадково знайшла відгук про Андрія. Подзвонила. Не знаю що б без нього робила! Він зміг повернути кохану мені людину. Раніше до кінця не вірила в особливі здібності людей і в те, що таке можливо, поки Андрій не почав говорити за подробиці мого минулого. Дуже вражає. Я попросила зробити все, що можна і, слава Богу, він погодився допомогти. За два тижні робіт коханий повернувся. Зараз все добре, і ми щасливі разом у стосунках. Періодично дзвоню та раджуся. Дякую Андрію! Ось його телефон кому потрібно +380932169225 ватсап та вайбер


Date Added: 09/16/2023 | Last Updated: 09/16/2023 | Page Views: 39
Average rating: 0.00 (out of 5)
Number of Ratings: 0 Votes
Rating:
 Guest book (0)

(No reviews found. Leave Feedback!)

People also interested in:

Magia

Скажу двома словами. Знаю особисто прозорого мага. Працює і дистанційно, і приймає особисто. Ворожить чудово. Вперше я до нього звернулася три роки тому, щоб повернути чоловіка та зняти негатив. Сильно переживала, що не вийде і даремно викину гроші на вітер, але бажання зберегти сім'ю взяло нагору, особливо коли переконалася, що ситуацію він бачить повністю і знає, що робити. Слава Богу, обряди Михайла зробили своє. Я прямо відчувала, коли він працював. Чоловік повернувся і став дуже уважним до мене. Зараз до Михайла звертаюся тільки подивитися ситуацію. Якщо хтось вирішить до нього звернутися залишу його номер +380933782050. Дякую вам Михайле!
 

gadalka

ДІЙСНО ХТО МЕНІ ДОПОМОГ-ТАК ЦЕ ОРИСЯ! МАГІЯ ЇЇ НАЙСИЛЬНІША. Мої емоції переповнюють мене. ОРІСЯ бачить майбутнє, минуле та може допомагати у сімейних справах. МІЙ УЛЮБЛЕНА ЛЮДИНА ВИРІШИЛА КИНУТИ МЕНЕ. Що я тільки не робила. Намагалася повернути його, помиритись. Але він узяв і пішов, при цьому почав з кимось спілкуватися. Я ВИРІШИЛА ПІТИ ДО ВОРОЖКИ. Хтось не міг допомогти. Деякі ворожки братися не хотіли за мене, одні бралися, але не могли допомогти. Я втрачала надію. АЛЕ ГОРИСЬ ЦЕ ЄДИНА ЛЮДИНА ЯКИЙ СМОГ!!! ВОНА ЗМОГЛА відновити наші стосунки, почав дзвонити і потім повернувся в той же термін, який вона і сказала. ВЕЛИЧЕЗНИЙ ДЯКУЮ , РАДИТИму ЛИШЕ ЇЇ. Пишу її вайбер і ватсап (звичайного номера немає в неї, тільки так додзвонюйтесь або пишіть їй, вона завжди відповідає +38 093 007 14 93
 

New York City Council elections

New York City Council elections
Elections to local authorities - to the City Council, in which Russian-speaking candidates also took part, took place against the backdrop of difficult times in our country, and in our city as well.

 

Прозора

Я все-таки зважилася звернутися до вищих сил і звернулася до Варічки. Якщо чесно, я й досі під враженням. Дуже багато сказала про мого чоловіка і все по суті, все описала, назвала імена. У мене з чоловіком останнім часом не ладналося, уникав мене, затримувався на роботі і т.д. Все, що Варечка сказала - все так і сталося. Коротше, дівчатка, я лишилася задоволена. Дуже сподобалося, що Варечка ставиться з розумінням до всіх проблем і поки що ходиш з її відповідями – вона дзвонить та цікавиться всім, що відбувається. Душевна вона одним словом. З чоловіком у мене все налагодилося, навіть краще ніж було! Всім, хто шукає професійну ясновидючу ворожку однозначно рекомендую! Кому потрібні контакти +380632574828 (дзвоніть на вайбер/ватсап)
 

Refrigerator for sale

Frigidaire, model: FFHT1614QW2, 2016, $200, local pickup at West 5th Street & Neptune Avenue, Brooklyn, New York 11224, USA.