Search category:     
All categories

Feedback  
   
  Advanced search  Manage my ads  
   
 
 
 

Прозора

Я все-таки зважилася звернутися до вищих сил і звернулася до Варічки. Якщо чесно, я й досі під враженням. Дуже багато сказала про мого чоловіка і все по суті, все описала, назвала імена. У мене з чоловіком останнім часом не ладналося, уникав мене, затримувався на роботі і т.д. Все, що Варечка сказала - все так і сталося. Коротше, дівчатка, я лишилася задоволена. Дуже сподобалося, що Варечка ставиться з розумінням до всіх проблем і поки що ходиш з її відповідями – вона дзвонить та цікавиться всім, що відбувається. Душевна вона одним словом. З чоловіком у мене все налагодилося, навіть краще ніж було! Всім, хто шукає професійну ясновидючу ворожку однозначно рекомендую! Кому потрібні контакти +380632574828 (дзвоніть на вайбер/ватсап)


Date Added: 12/21/2023 | Last Updated: 12/21/2023 | Page Views: 54
Average rating: 0.00 (out of 5)
Number of Ratings: 0 Votes
Rating:
 Guest book (0)

(No reviews found. Leave Feedback!)

People also interested in:

Italian bedroom for sale

Queen bed, 2 bedside tables, mirror with dresser, wardrobe 2 doors. Staten Island. Tatyana@7183006493
 

Ворожка

Добрий вечір усім. Дуже задоволена тим, як працює Варя +380632574828 вайбер. Вона бачити крізь, це реально заворожує, ще допомогла мені повернути стосунки, які, здавалося б, приречені на провал. . Підтримувала мене протягом обряду, вказала терміни коли все налагодитися. І в зазначені терміни мій улюблений став до мене дуже добре ставитися і я до нього. У нас зараз дуже хороші стосунки. Ми плануємо одружитися! Всім раджу звернутися до Варі, якщо у вас є проблеми-вона просто чарівниця!
 

mag

Не раз зустрічала гарні відгуки про Захара. Не наважувалася звернутись, але потім зрозуміла, що дарма. Діло було так. Взагалі, я зверталася до багатьох ворожок коли пішов перший чоловік з яким прожили не один рік - тільки витратилася багато, але без толку. Змирилася. Час пройшов і зустріла дуже хорошу людину, з якою потім прожили разом теж довго. Що тут говорити навіть до мого сина ставився як до рідного. Але, як і у випадку з першим чоловіком, коханий раптово пішов. Я впала в розпач, але добре, що знайшла Захара, хоча ні на що вже не сподівалася. Він мені справді допоміг. Незважаючи на те, що буває дуже строгий і часто говорить тільки у справі, коханого мені повернув. Зробив все, що потрібно. Зараз із коханим уже розписалися і я народила йому донечку. До Захара іноді звертаюсь і донині. Ось його номер +380954248510 вайбер/ватсап
 

NEW YORK CITY

NEW YORK CITY
MAYOR'S OFFICE FOR MANAGEMENT AND BUDGET ISSUES
MAYOR'S OFFICE OF OPERATIONS
GRANTS PROGRAM FOR LOCAL COMMUNITY DEVELOPMENT
NOTICE OF PROPOSED APPROPRIATIONS FOR THE 2024 CONSOLIDATED PLAN
Changes to the Community Development (CD) Block Grant Program
Date: April 24, 2024

 

магія

Здрастуйте всім! Вирішила написати відгук, але не для реклами, а для людей які реально потребують допомоги з боку. У житті так багато всього з нами відбувається, іноді зовсім губишся і не знаєш, що робити, особливо коли це відбувається раптово і ти не розумієш за що? чому? як бути? .... коли твоє особисте життя просто розсипається на шматки, які здається вже неможливо зібрати в єдине ціле. Мене покинув чоловік, знайшов мені заміну. Я благала його не йти, він і слухати мене не хотів. боротися будь-якими силами. Мені пощастило, я знайшла швидко спеціаліста в магічній сфері Милочку, яка мені дуже допомогла, повернула мені мого чоловіка і гармонізувала наші відносини. Зараз у нас відносини дуже теплі. Я натішитися не можу. +80936532445, усім щастя!