Search category:     
All categories

Feedback  
   
  Advanced search  Manage my ads  
   
 
 
 

Help for military personnel

I never cease to admire the respected worthy people, many of whom survived the horrors of the Holocaust, members of the New York Association of Ghetto and Concentration Camp Prisoners, visitors to the Social Adult Day Care Center Maaser, in Brighton.
They are a low-income group, but they raised money for Israeli soldiers as soon as they learned of the terrible events of the Hamas terrorist attack that led to the war, killing 1,400 Israeli civilians. Many were taken hostage, a huge number of people were wounded and suffered psychological trauma.
These people are an example for many people, they learn from them. Despite the difficult life trials that befell them in childhood: war, ghetto, hunger, loss of parents, they did not become evil, they help not only their relatives and friends, but also acquaintances and strangers in Israel and Ukraine.
Dear Tolya and Eva Krugolets, Lyusya Gladkovitzer, Polina Zhornitskaya, Zhenya Zaturanskaya and, of course, Zhenechka Levit - social worker of the center Allochka Rafailova - director of the center and all visitors to the Maaser center! Be healthy!
Marina Lagunova


Date Added: 11/09/2023 | Last Updated: 12/22/2023 | Page Views: 46
Average rating: 0.00 (out of 5)
Number of Ratings: 0 Votes
Rating:
 Guest book (0)

(No reviews found. Leave Feedback!)

People also interested in:

Шукаю роботу з проживанням або без

Вітаю. Шукаю вакансію домработницы у сім'ю або помічниці для літньої людини. Досвід маю, зокрема місцевий, рекомендації надам. 27 років, хороша англійська. +1 646 634 79 15
 

Прозора Варвара

У моєму житті, що мною що моєю коханою дружиною було зроблено стільки фатальних помилок, що про відновлення сім'ї не йшлося. Але кохання щось залишилося. Хочете вірте хочете ні з дружиною вже не жили разом півроку та йшли на розлучення. А як ненавиділи один одного на той момент, так у листі не написати. Повторюся, зрозумів, що цінніше за дружину ніхто не потрібен. Тому й звертався до різних людей по допомогу. Хотів зрозуміти та виправити помилки. Результат один - розповіді про втрачений час та цільове викачування грошей. Але бажання відновити щось розбите сім'ю залишилося. Або всесвіт чи Бог направив на черговий крок просити когось допомогти мені. І я написав саме їй, нашій рятівниці. Скажу коротко, якщо зважилися, а ви вже зробили перші кроки йти до кінця. Якщо наша рятівниця візьметься вам допомогти, то все буде добре, тільки так! Ніхто не дасть вам гарантію, що все швидко вирішиться, але якщо ви впевнені в бажаному тоді перемога буде на вашому боці. Головне наберіться терпіння та робіть що вам сказано. А я вкотре хочу подякувати Вам, наш ангел-охоронець, нашій рятівниці за Ваше тверде слово та міцну руку допомоги! За спасіння наших душ і тепер уже міцної родини. Нехай цей лист достукається до сердець усіх, хто прочитав цей лист. А нашій рятівниці ще раз безмежне спасибі. Бережи вас Бог! Ось її номер +380632574828
 

ЯСНОВИДНА

Свого часу перечитала багато відгуків про різних людей на багатьох форумах. Шукала того, хто може допомогти. Тепер ось пишу сама. Історія моя починалася колись ще вчилися. Я завжди була привабливою і я мав багато знайомих хлопців. Так і з коханим познайомилася – спілкувалися в одній компанії. Домагався мене настирливо і одразу з серйозними намірами. Через рік після закінчення навчання одружилися і прожили хоч і не без звичайних проблем щасливо чотири з лишком роки. А потім протягом короткого часу почалися скандали, холод, байдужість, з'явилася коханка... Пішов з дому, потім розлучення. Його як підмінили. Миттю став чужим. Не йшов спілкування взагалі. Вирішити цю проблему, здавалося, вже було неможливо... Повернути його мені допоміг Олександр - справді людина з Даром, ситуацію бачить наскрізь, називає імена та деталі з життя, знає що і в якому порядку треба робити і як все складатиметься. Номер Олександра +380971792179. Тепер розумію, що не дарма почала боротися за своє!
 

ПОВІДОМЛЕННЯ ДЛЯ ОПУБЛІКУВАННЯ

ПОВІДОМЛЕННЯ ДЛЯ ОПУБЛІКУВАННЯ
ВЕРХОВНИЙ СУД ШТАТА НЬЮ-ЙОРК, ОКРУГ НЬЮ-ЙОРК - Справа № 452144/2023
Контактну інформацію суду можна знайти за адресою www.nycourts/gov .


 

Допомога військовослужбовцям

Допомога військовослужбовцям
Не перестаю захоплюватися шановними гідними людьми, багато з яких пережили жахи Голокосту, члени нью-йоркської Асоціації в'язнів гетто та концтаборів, відвідувачами Social Adult Day Care Center Maaser на Брайтоні.