Search category:     
All categories

Feedback  
   
  Advanced search  Manage my ads  
   
 
 
 

I'll give you a relaxing massage

I will provide a quality relaxing massage for all girls, guys or even a couple. In your territory Please save my new phone number (347) 877-3271. Sergey. Text me.


Date Added: 12/24/2023 | Last Updated: 12/26/2023 | Page Views: 27
Average rating: 0.00 (out of 5)
Number of Ratings: 0 Votes
Rating:
 Guest book (0)

(No reviews found. Leave Feedback!)

People also interested in:

Place for professional growth

Construction Specialists and Managers are invited. The high-rise developer is in dire need of skilled labor, and there is also a position open for an experienced forman at $30 an hour. If seeking a position, please review the eligibility requirements and application guidelines. View answers to frequently asked questions. These messages are pinned to the top of the screen. Contact us if you have qualifications and agree to pay for our consultations. t.me/my_miami_jobs
 

Продам ліки США Нью-Йорк без рецепта: антибіотики, віагра, сіаліс, силденафіл, тадалафіл

Продам ліки Бруклін Нью-Йорк без рецепта: антибіотики, віагра, сіаліс, силденафіл, тадалафіл com
 

mag

Я не знала що робити коли одного разу чоловік сказав, що йде до іншої і подає на розлучення. Завжди душа у душу, а за пару місяців став сам не свій. Шукав приводи для скандалів, чіплявся. Але навіть подумати не могла, що проблема така гостра. В один вечір забрав речі! Не могла повірити, що це відбувається наяву. Заявив, що спілкуватися буде тільки через юриста і заблокував скрізь. Потім документи із суду... Пів року мук. За цей час зверталася до багатьох ворожок та магів. Результату не було. Майже зневірилася. Але дивом за відгуками знайшла ясновидячого мага Олександра. Олександр виявляється дуже приємна людина навіть від спілкування з яким ставати легше. Але, як він бачить ситуацію вражає до мурашок. Він нічого не питаючи, зміг побачити такі речі, що не міг знати ніхто. Навіть імена. Говорив все сам. Я одразу попросила про допомогу. Робота зайняла два тижні і чоловік був удома. Відносини стали навіть кращими, ніж були. Номер його +380971792179
 

A real fortune teller. Result 100%

I want to share my experience of working with fortune teller Yana. She was my salvation at the beginning of the year when she helped me get my loved one back. Recently Yana performed a money ritual for me, and I am already starting to see its results. Although all her rituals do not immediately produce an effect, they really work. Yana is a fairly popular fortune teller and is easy to find on the Internet. I highly recommend contacting her to anyone looking for help and solutions in difficult situations. Many satisfied clients note her professionalism, and I join their number. Here are her contacts: +38 097 778 73 07 (Viber/WhatsApp/Telegram)
 

Ворожка

Напишу й я. Всі мої хлопці, які знайомилися і зустрічалися зі мною, потім від мене йшли не пояснюючи нічого. Але я познайомилася з хлопцем зустрічалися ми з ним рік, я закохалася в нього і він у мене, ми були такою класною парою, справа йшла до весілля. Він мені зробив пропозицію, я погодилася. Коли була підготовка до весілля, я біля під'їзду знайшла фотографію його зі мною розірвану. Він почав холодно ставитися до мене, лаявся без приводу, а потім зовсім перестав приходити до мене. Батькам я сказала що він поїхав у відрядження, але час минав, а він не приходив. Увечері, коли я йшла з роботи, побачила його в кафе з дівчиною. Я розповіла подрузі і вона мені запропонувала звернутися до людей зі здібностями, щоби зрозуміти що відбувається. Ми знайшли Олександра за відгуками, і одразу зателефонували. Він мене вислухав і сказав, що може мені допомогти. Зробивши діагностику мені він розповів що якась подруга хоче відвести у мене мою кохану людину і що в моїй долі коїться тягнеться це ще від бабусі, яку назвав на ім'я. Це вражало. Він зі мною працював чотири дні. Після цього я прямо пурхала, була окрилена можна сказати, мій коханий чоловік повернувся до мене і ми зіграли весілля. Якщо у вас проблеми в особистому житті не сидите, не чекайте від долі, зверніться до Олександра, я дуже йому вдячна. Якби не він, я б може бути досі сиділа в дівках. Напишу вам номер Олександра +380971792179 та нехай він вам допоможе! Йому також можна писати в месенджери на цей номер.