Search category:     
All categories

Feedback  
   
  Advanced search  Manage my ads  
   
 
 
 

I'll rent a room for 1-3 months.

A woman with legal status, quiet and neat, will rent a room for 1-3 months.


Date Added: 02/02/2024 | Last Updated: 02/02/2024 | Page Views: 24
Average rating: 0.00 (out of 5)
Number of Ratings: 0 Votes
Rating:
 Guest book (0)

(No reviews found. Leave Feedback!)

People also interested in:

Рентга жий $450   (New York)

1 - Жовтень рентга бериладі мебелларі бор. Еркак киші вчун 35 йошгача ішлайдіган ічмайдіган чекмайдіган інсонга. Факат Узбекистонліклар учун. Магазинлар, ресторанлар, кафелар, банклар, хамаси олдімізда. 450$+депозит Тел: +13478070770
 

Проживання хлопцю у Флориді   (New York)

Забезпечений чоловік старшого віку нетрадиційної орієнтації, в хорошій фізичній формі, що веде здоровий спосіб життя і харчування, запросить хлопця 18-30 років для проживання в моєму будинку на березі океану. За елементарну допомогу по утриманню будинку – надам окрему кімнату, повний утримання та забезпечення, а також невелику зарплату, яку повністю зможеш відкладати для особистого заощадження. Виявивши лояльність, чесність та необхідну допомогу, допоможу в житті стати фінансово забезпеченим, зробивши своїм приймачем. Допоможу у переїзді до Флориди. Відповім тільки тим, хто надіслав невелику інформацію про себе (перш ніж ставити запитання), також приклали своє фото. Вважаю за краще контактувати мене поштою: [email protected], оскільки телефон використовую тільки для текстових повідомлень, на дзвінки не відповідаю.
 

Велика кімната brooklyn   (New York)

Sheepshead bey ave Z. Здається великий Прохідний кімната для працюючої чистий щільний жінка і дівчина без шкідливих звичок без шкідливих звичок. У кімнаті є всі зручності.
 

Furnished room for rent   (New York)

The owner gives
furnished
room in a private house

917-680-6444


 

A place for a guy   (New York)

A place for a guy without a military license.