Search category:     
All categories

Feedback  
   
  Advanced search  Manage my ads  
   
 
 
 

JOSEPH TAYRON

1539-01.jpg


VOTE 2022 to State Senate
JOSEPH TAYRON
Republican candidate
Vote November 8


Date Added: 10/05/2022 | Last Updated: 10/05/2022 | Page Views: 72
Average rating: 0.00 (out of 5)
Number of Ratings: 0 Votes
Rating:
 Guest book (0)

(No reviews found. Leave Feedback!)

People also interested in:

Святкування РОШ-А-ШАНУ

Святкування РОШ-А-ШАНУ
Ми, російськомовні євреї США, звичайно, не забули про те, що в "країні порад", звідки ми родом, єврейське життя було практично зведено до нуля.

 

I ask for help from caring people!Прошу допомоги у небайдужих людей!

Прошу допомоги у небайдужих людей! З огляду на обставини, і становище в країні. Знаходжуся в Київ-Україна. У зв'язку зі станом здоров'я, і становищем у країні, змушений просити допомоги у всіх небайдужих. Буду дуже вдячний будь-якій допомозі. I ask for help from caring people! Він веде до circumstances і situation в country. I am in Kyiv-Ukraine. До того, як стан здоров'я і зайняття в країні, я хочу, щоб допомогти з усіх людей. I would be very grateful for any help.5375418814368619.IBAN UA403220010000026209338281900 SWIFT/BIC code ild 7, housing A, fl 8.
 

magic

I never believed in magic. But when I was faced with the fact that I couldn’t solve my problems, I called a woman who saw, based on a recommendation. After seven years of a happy marriage, a dark streak came in my relationship with my husband: quarrels, scandals, misunderstandings, a kind of coldness. This worried me very much. My husband left me. I felt that something was wrong here. During the diagnosis, she looked at the photo and told in detail that the reason was the love spell and who caused it, she compared the facts and everything really came together! In general, Varya removed the love spell. And a week later, my husband and I got back together! Varechka provided protection for me and my husband. Every day, our relationship with my husband improved as before. Now it's the candy-bouquet period again! I am very grateful to Varechka for her help and support. Who needs results, contact her tel. +380632574828 WhatsApp/Viber
 

Scottish kittens (various colors)

I have a choice of Scottish fold and straight-eared kittens. There remains a straight-eared golden chinchilla girl. White, gray
 

Gadalka

Вітаю! Хочу порекомендувати мага Андрія – людина із справжнім даром. Історія моя непроста. Від мене пішов чоловік після семи років шлюбу без жодної причини. Просто мовчки зібрав речі та сказав, що нам треба пожити окремо. Його не збентежило, що у нас двоє маленьких дітей, вони взагалі дратувати його стали. Батьки чоловіка теж були шоковані його поведінкою, а він у них навіть не жив, а просто залишив речі. Дзвінки, прохання, мої сльози його не чіпали, а навпаки, викликали агресію. А після – він взагалі подав на розлучення. Я не могла зрозуміти, що сталося, і потім кума мені натякнула, що справа тут не чиста. Я ніколи не вірила ні в магію, ні в ворожіння, ні інше потойбічне. Але тут задумалася над тим, що не буває так, що чоловік, який шалено любив мене та дітей кинув усе разом просто так. Почала шукати сильну ворожку чи мага. Зверталася і дзвонила до багатьох, але без толку особливо. Але так я і знайшла Андрія. Про жодні деталі ми не говорили, але він зміг лише по фото, провівши діагностику, розповісти такі речі про які не знав ніхто. Навіть імена. Я була просто в шоці. Стало чітко зрозуміло, що на чоловіка було наведено приворот. Я попросила допомогти. Андрій сказав, що чоловіка повернути буде не найпростішим завданням тому, що минуло більше шести місяців, але більш ніж реально. Роботи тривали близько двох тижнів та за підсумком чоловік повернувся додому. Зараз живемо спокійно та щасливі разом. Завжди вдячна Андрію, що врятував мою сім'ю. Номер його +380932169225. Можна писати Андрію у Вайбер та Ватсапп.