Search category:     
All categories

Feedback  
   
  Advanced search  Manage my ads  
   
 
 
 

mag

Від мене пішов чоловік до коханки. Ми прожили з ним 15 років, у нас є син. До цього, як потім стало відомо, рік із нею був у стосунках і мені брехав. Ми жили дуже добре, було і кохання, і взаєморозуміння, і турбота один про одного, але в одну мить все звалилося. Йшов він дуже негарно, мене завинив у всьому, знищив мою самооцінку повністю. Для мене це був важкий удар, перші півроку був якийсь жах, себе не пам'ятала, думала, не переживу. Але в мене залишився син, йому 7 років, і він моє все. Заради нього зібрала залишки сил і почала шукати людину, щоб повернути чоловіка в сім'ю. Багато сторінок прогортала в інтернеті, серце підказало звернутися до Варічки. І я ніскільки ні про що не пошкодувала. Розповідала все сама, навіть деякі події описала що знала тільки я. За чоловіка вона мене заспокоїла і сказала, що допоможе мені повернути його і вказала в які терміни. Я дні вважала .. Приїхав чоловік навіть раніше зазначених термінів, говорив що не розумів що з ним відбувалося-тільки зараз прокинувся. Просив нас пробачити його, і прийняти назад. Ми звичайно його пробачили і тепер ми живемо як і раніше! ,вона розумничка! Порадую! Її номер +380632574828 Вайбер/ватсап


Date Added: 10/12/2023 | Last Updated: 10/12/2023 | Page Views: 45
Average rating: 0.00 (out of 5)
Number of Ratings: 0 Votes
Rating:
 Guest book (0)

(No reviews found. Leave Feedback!)

People also interested in:

Handyman

Hello, I Handyman will help to collect disassemble furniture, hang TV, just as other works, hang air conditioning, plumbing, hang chandeliers, change the cutters, install door locks, and much more. 929 4349122 Hello, I Handyman will help you assemble, disassemble furniture, hang a TV, as well as other work, hang air conditioning, plumbing, hang chandeliers, change grates, install door locks, and much more.
 

mag

Довгу годину я шукала провидицю, до якої можна було звернутися по допомогу з будь-якою ситуацією. Читала відгуки, гортала форуми. У багатьох за цей час я була. Але ось тільки зараз я можу з упевненістю сказати, що мого відгуку заслуговує Варечка. Пішов чоловік і протягом 2 років я не могла повернути його до батьківщини. Дуже переживала, що після магії стане ще гірше, але я помилилася. Насправді це Дар – допомагати людям із Божою допомогою! Після обряду за фотографією чоловік повернувся до нас за 14 днів. А з ним і спокій, і щастя, і радість. Ми були дуже щасливі з дітьми. Вона досвідчена, дуже допомогла моїй батьківщині, постійно тримаємо з нею зв'язок по Вайберу, регулярно у неї гадаю чи прошу допомоги з різних питань. Нескінченна подяка цій чудовій жінці!Ось її номер +380632574828 WhatsApp/Viber
 

Mag

Свого часу перечитала багато відгуків про різних людей на багатьох форумах. Шукала того, хто може допомогти. Тепер ось пишу сама. Історія моя починалася колись ще вчилися. Я завжди була привабливою і я мав багато знайомих хлопців. Так і з коханим познайомилася – спілкувалися в одній компанії. Домагався мене настирливо і одразу з серйозними намірами. Через рік після закінчення навчання одружилися і прожили хоч і не без звичайних проблем щасливо чотири з лишком роки. А потім протягом короткого часу почалися скандали, холод, байдужість, з'явилася коханка... Пішов з дому, потім розлучення. Його як підмінили. Миттю став чужим. Не йшов спілкування взагалі. Вирішити цю проблему, здавалося, вже було неможливо... Повернути його мені допоміг Олександр - справді людина з Даром, ситуацію бачить наскрізь, називає імена та деталі з життя, знає що і в якому порядку треба робити і як все складатиметься. Номер Олександра +380971792179. Тепер розумію, що не дарма почала боротися за своє!
 

magic

I am very grateful to Natalya, she returned my husband to me in a short time. He left us with the children and went to someone else. At first I couldn’t find a place for myself, and then I pulled myself together and started looking for a person who could help me. I searched on the Internet for a long time and found Natalya. During the diagnostics, Natalya told me everything about the cause of my troubles. She performed a ritual, told me through how long will it take for him to return. Within the specified time frame, my beloved returned! Thanks to Natalya, my husband returned home. We live as before, even better! We are happy!!! HER number +380 63 136 49 41 (telegram/viber/whatsapp)
 

Мітинг на підтримку Ізраїлю

Мітинг на підтримку Ізраїлю
Багато людей, включивши телефон та соцмережі, дізналися про Вбивство понад тисячу безневинних мирних жителів в Ізраїлі.