Search category:     
All categories

Feedback  
   
  Advanced search  Manage my ads  
   
 
 
 

Magia

В одну мить моє життя повністю перекинулося, коли мій чоловік зібрав свої речі і пішов до коханки. Він не думав ні про сина, не про прожиті роки спільного життя. Я думала про це кінець. Скажу чесно почала пити, плакати ночами. Не могла нічого вдіяти. Подруга побачивши мене такою, змусила зателефонувати до однієї ведучої-ворожки Лілії. Не встигнувши нічого сказати, Ліля сама все сказала. ЛІЛІЯ Я ПИШУ ТУТ, ТОМУ ЩО Я ВАМ ДУЖЕ ВДЯЧНА І СКАЗАЛА ЩО НАПИШУ ТУТ ПРО ВАС.ЛІЛЯ ЗМОГЛА ПОВЕРНУТИ МОГО ЧОЛОВІКА В СІМ'Ю, ПРИБРАЛА КОХАННИЦЮ. Чоловік почав дзвонити, вибачатися. Я ВАМ ДУЖЕ ВДЯЧНА. Хто потребує допомоги -пишіть, дзвоніть Лілі. Завжди відповідає-(+380638055486 вайбер/ватсап).


Date Added: 10/25/2023 | Last Updated: 10/25/2023 | Page Views: 38
Average rating: 0.00 (out of 5)
Number of Ratings: 0 Votes
Rating:
 Guest book (0)

(No reviews found. Leave Feedback!)

People also interested in:

Gadalka

Вітаю! Поділюся з вами контактом однієї приголомшливої ворожки, справжнього фахівця у сфері магії, запишіть номер +380632574828 (вайбер). Моя історія довга, все описувати не буду, коротко були труднощі у відносинах з чоловіком, все йшло до розлучення, вирішила звернутися до ворожок, але навколо одні бездарності. Случайно, на одному жіночому форумі побачила відгук про Варю, вирішила спробувати востаннє і я не помилилася, а тепер я найщасливіша на світі жінка. Варя на діагностиці розповідала все сама, називала дати, імена, про минуле багато розповіла. Завдяки Варі та її обряду все налагодилося.Якби не Варя, то моє життя зруйнувалося.
 

fortune teller

I will leave a review about the work of the magician Andrey. He is truly a strong clairvoyant and practitioner. When it comes to helping, he does his job with all his heart, helping people. Initially, I turned to him to tell my fortune and was convinced that he saw right through everything - it gave me goosebumps and took my breath away. In my case, we removed a rival’s love spell to return her husband and save the family. I am sincerely grateful to Andrey for opening his eyes, supporting me and doing everything necessary. In the end, I got exactly what I wanted. Andrey's number +380932169225 (Viber and WhatsApp available)
 

MAG

Бачу тут різні історії та ситуації, але й сама через таке пройшла. Щаслива, що мені пощастило знайти Олександра. Звернулась я спочатку щоб погадати і побачити здібності людини ... Але, для мене було не найголовнішим ворожіння, для мене важливо було повернути молоду людину. Різке зникнення коханого було незрозумілим для мене, мене він заблокував скрізь де тільки можна було, хоча до цього присягав мені у своїй любові три роки. Три роки чудових стосунків... Я була вражена, коли Олександр мені все розповів у деталях і навіть з іменами! Я не роздумуючи, попросила у нього допомоги. Він пояснив як буде збудовано роботу і що потрібно буде робити. Довго чекати не довелося – милий був поряд за два тижні. Я дуже вдячна Олександру, що повернув мені коханого вчасно, як і казав! Дуже сильна маг і дуже сильна людина, яка може допомогти у важкій ситуації. Тепер справді можу підтвердити і кажу, що таки є люди з особливим даром! Завжди буду вдячна Олександру! Ось його номер +380971792179
 

gadalka

Я ніколи не вірила в ясновидіння, магію і всякі окультні практики, але в один момент життя стало зовсім нестерпним. І я вирішила звернутись до того, хто може допомогти. Так знайшла контакти Захара. Спілкування з ним стало одкровенням для мене, його ворожіння одразу перевернули все моє життя. Я не знаю, як він бачить всі ці деталі життя і навіть називає імена, але мене це вразило. Справжній Дар. Я зрозуміла, що треба боротися за щастя і одразу вирішила попросити Захара про допомогу. Просто не можу передати словами, яка я вдячна йому за все, що він зробив для мене. Завдяки його роботі та проведеним ритуалам через 12 днів мій коханий повернувся до мене, а ще за два тижні зробив мені пропозицію. Захоплююсь Захаром за його дар і вміння допомагати людям. Не знаю, як би я впоралася без нього! Залишу номер Захара +380954248510 вайбер/ватсап
 

Discover the exciting world of mafia gaming in the Russian-speaking community of New York!

Looking for excitement and intrigue? Play mafia with Russian-speaking New Yorkers! We play on Friday, Saturday and Sunday, join us!