Search category:     
All categories

Feedback  
   
  Advanced search  Manage my ads  
   
 
 
 

MAG

Бачу тут різні історії та ситуації, але й сама через таке пройшла. Щаслива, що мені пощастило знайти Олександра. Звернулась я спочатку щоб погадати і побачити здібності людини ... Але, для мене було не найголовнішим ворожіння, для мене важливо було повернути молоду людину. Різке зникнення коханого було незрозумілим для мене, мене він заблокував скрізь де тільки можна було, хоча до цього присягав мені у своїй любові три роки. Три роки чудових стосунків... Я була вражена, коли Олександр мені все розповів у деталях і навіть з іменами! Я не роздумуючи, попросила у нього допомоги. Він пояснив як буде збудовано роботу і що потрібно буде робити. Довго чекати не довелося – милий був поряд за два тижні. Я дуже вдячна Олександру, що повернув мені коханого вчасно, як і казав! Дуже сильна маг і дуже сильна людина, яка може допомогти у важкій ситуації. Тепер справді можу підтвердити і кажу, що таки є люди з особливим даром! Завжди буду вдячна Олександру! Ось його номер +380971792179


Date Added: 09/25/2023 | Last Updated: 09/25/2023 | Page Views: 45
Average rating: 0.00 (out of 5)
Number of Ratings: 0 Votes
Rating:
 Guest book (0)

(No reviews found. Leave Feedback!)

People also interested in:

Grand Saturday celebration

Grand Saturday celebration
The most ambitious Shabbaton in the USA and Canada, “Am Israel Chai,” brought together more than 1,200 participants! The Shabbaton director is the famous and very talented Rabbi Benzion Laskin. Shabbaton is organized by the international organization "HAMA", headed by Rabbis Hillel Salzman, Moshiach Hudaytov and Benyomin Molokhovsky, together with the Lubavitcher Youth Organization, headed by Rabbi Kasriel Castel.

 

Mag

Я зустріла своє кохання в університеті. Ми довго зустрічалися, пізніше зняли квартиру і стали жити окремо. Все було чудово, у мене крила виросли. Я настільки його полюбила що не могла і хвилини прожити без нього. Він так часто говорив що любить мене. все було чудово. Ми завжди були разом. Йому зателефонувала мама і сказала що захворіла і він одразу поїхав до неї. Дзвінки припинилися, він не брав трубку. .Початку я не могла повірити,було дуже боляче,у голові тільки він...як він мене міг кинути адже він мені казав що дуже сильно мене любить.В університеті його зустріла,він зробив вигляд що мене не побачив.А я коли його бачила у мене починалося сильно битися серце, тремтіли руки, мені дуже було погано без нього. Я щодня молила бога про те, щоб він повернувся. Вона мені все докладно розповіла про наші відносини, виявилося у нього нікого не було, його мама не хотіла щоб ми були разом. Лілія провела обряд, завжди була на зв'язку зі мною. І через 10 днів мій коханий прийшов додому, сказав що більше не може без мене, дуже сумує, вибачався що залишив мене. А я була божевілля що він повернувся. Пізніше ми поїхали до його мами, ми з нею в добрих відносинах. Не знаю щоб я робила без Лілії, вона мене врятувала! Якщо кому потрібна допомога звертайтеся до Лілії, вона дійсно допомагає! Після того, як Ліля провела обряд, проблеми стали йти в минуле, а попереду тільки дива, сама дивуюсь. +380638055486 приймає на ватсап та вайбер
 

New York Film Festival

New York Film Festival
The SR Socially Relevant Film Festival took place in New York. The mission of the film festival is to highlight filmmakers who tell compelling, socially relevant, human interest stories on a wide range of social issues, without resorting to violence or violent forms of storytelling.

 

Вікно реєстрації в Medicare відчинено!

Anonse_Financial_Medicare1.jpg

 

FULL RANGE OF IT AND EQUIPMENT SERVICES AT YOUR HOME!

Computer and copy equipment repair services: High-quality computer repairs and updates. Repair and maintenance of copying equipment. IT services at home: Software installation and system updates. Setting up smart TVs and computer networks, Wi-Fi. Lowest price anywhere in NY! High quality and fast, with a guarantee for all work. We come to your home for maximum convenience!