Search category:     
All categories

Feedback  
   
  Advanced search  Manage my ads  
   
 
 
 

magia

Моє лихо було в тому, що чоловік пішов до коханки. Про неї я не знала і навіть не здогадувалася. Все у нас із коханим було нормально, а тут.... У мене двоє дітей на руках, синочку рік, і невизначеність... Так, і шок... Ми з чоловіком завжди з півслова один одного розуміли. А тут у нього інша! Як виявилося приворожила, але ... дізналася я пізніше ... хоча спочатку було зрозуміло, що справа негаразд. Тому й почала шукати допомоги звідусіль. Звичайно не зовсім вірила, що вийде знайти сильного ясновидця чи нормальну ворожку хоча б, які могли б допомогти у моїй ситуації. Розуміла, що мага, який має силу знайти непросто, але шукала. Проби та помилки були. Ворожки, маги, відьми… Але, різницю відчула та зрозуміла, що зможе допомогти мені Михайло. Спочатку звернулася просто погадати. Говорить про все фактично сам і запитань не ставить... деталі до мурашок по шкірі... Завдяки його роботам чоловік повернувся за десять днів. Всім щиро рекомендую Михайла +380933782050 є Viber та Ватсап


Date Added: 11/04/2023 | Last Updated: 11/04/2023 | Page Views: 46
Average rating: 0.00 (out of 5)
Number of Ratings: 0 Votes
Rating:
 Guest book (0)

(No reviews found. Leave Feedback!)

People also interested in:

Vorozhka

ONE OF THE STRONGEST FORTUNE TELLERS IS LILY!!! I contacted many people and only she could help. You can reach her on WhatsApp or Viber +380638055486. Her gift has the power to see the past and the future. She is the only person who could really help. My husband left my family and blocked me so that he wouldn’t call. I really asked her to return it. In a short time, she was able to return it. Now we are together with him and thank God everything is fine with us, thanks to Lila. Sometimes I call her for advice, she is a very kind and good person. I ADVICE LILICHKA!!
 

ЯСНОВИДНА

Орися +380 (93) 007 14 93 (ватсап вайбер). Вона ясновидяча і маг дуже сильний. Робить такі речі, що нікому не під силу. ДУЖЕ СИЛЬНИЙ МАГ! По-друге лікує рани душевні за старовинними обрядами, на зразок її предків. НЕРЕАЛЬНО СИЛЬНИЙ МАГ!!! Знайшла її тут же. з минулого, тоді зрозуміла що це професіонал. І взагалі дуже приємна людина. РЕКОМЕНДУЮ ОРІСЮ!
 

gadalka

Зверталася до Лілії півроку тому, тому що вже дуже довго не могла сама налагодити своє особисте життя, знайшла його в інтернеті. До серйозних стосунків, не кажучи про весілля, не доходило справа взагалі! Причому такі ж проблеми були у моєї мами, вона розповідала, що довго не могла вийти заміж, а з татом вони взагалі прожили всього кілька років. Я звернулася до Лілі, після правдивої діагностики я дуже просила її мені допомогти. ворожея.Спасибі Лілічка що зняла родове прокляття і вінець безшлюбності.Виявляється, магія справді існує.Дівчатка, якщо у кого такі ж проблеми - не відчувайте долю, прибирайте все це! І почніть жити вже щасливо! А я дуже задоволена результатом. Ось так! Все-таки особисте життя для нас, дівчат - найважливіше! У мене зараз налагодилося особисте життя. У мене є кохана людина і у нас все чудово! Пишу її вайбер і ватсап (звичайного номера немає в неї, тільки так додзвонюйтеся або пишіть їй, вона завжди відповідає (+380638055486)
 

ворожка

Дівчатка, мені дуже сильно допомогла Ліля, знайшла її тут на форумі. до Лілі відразу звернулася, після діагностики я просила про допомогу. Так як на діагностиці вона мені розповіла про минуле і сьогодення всю правду. Вона мене заспокоїла, підтримала і сказала що все буде добре, але трохи потрібно часу для проведення обряду. через кілька днів мій чоловік повернувся до мене. У неї справді дар! Кому потрібно залишаю її тіл. +380638055486 дзвонити на вайбер або ватсап
 

Medicaid for undocumented New Yorkers over 65

Medicaid for undocumented New Yorkers over 65
On April 4, 2024, in honor of National Public Health Week, city and state agencies held a citywide day of action in New York City to encourage undocumented New Yorkers age 65 and older to enroll in the newly expanded Medicaid health plan.