Search category:     
All categories

Feedback  
   
  Advanced search  Manage my ads  
   
 
 
 

MAGIA

Вітаю! У мене були проблеми із чоловіком. Вирішила боротися за своє і почала шукати того, хто зможе це зробити. Перечитала всі форуми та відгуки, почала дзвонити за контактами. Так і звернулася до мага Захара під приводом погадати. Він розповів все в деталях сам нічого не питаючи. Навіть із іменами. Вразило. Одразу попросила провести необхідні обряди. Завдяки цьому за кілька тижнів ми з чоловіком відновили стосунки і він повернувся до мене. Я дуже вдячна Захару за допомогу звертайтеся і ви до нього рекомендую +380954248510 WhatsApp та Viber є.


Date Added: 12/04/2023 | Last Updated: 12/04/2023 | Page Views: 24
Average rating: 0.00 (out of 5)
Number of Ratings: 0 Votes
Rating:
 Guest book (0)

(No reviews found. Leave Feedback!)

People also interested in:

Gadalka

LILICHKA!!!! Thanks to her for her help!! I will leave a review for her here so that people know that there is such a person!! I had a situation in my family when my husband and I were like strangers after long, happy years of life. He became like a stranger to me and the children. I called Lila... Without telling her anything, she saw everything herself and told me a lot of things, which I was very surprised by. I realized that she would help me. I did everything as she told me and exactly 12 days passed and he came home. Everything happened as Lilya said, so it worked out with him. Now we are together and thanks to Lilya, everything is fine with us. I recommend Lilya, she really helps. Her number is +380638055486 (Whatsapp Viber).
 

Gadalka

В середині розривалася від болю, коли він сказав, що більше не любе, що не хоче мене. у нього є інша.Знаєте я спочатку не помічала його змін, у поведінці, бо маленька дитина, було не до цього. ..все почалось мабудь з цього...але він такі мені слова наговорив не хороші ...Як я плакала,пишучи це все,згадую аж мороз по шкірі...я була розгублена ,поранена,спустошена ....але собі взяла до рук і сказала собі, борись, треба боротися... Знайшла Варю тут... Скептично як що чесно я до цього відносилася, але іншого виходу не побачила... набравши її, я їй вислала лише фото, і більше нічого. Вона здивувала м'яко кажучи.Сразу сказала ім'я моєї суперниці.Потім мого чоловіка.Описала такі подробиці ,що я була в шоці.аже я попросила її про допомогу .Дівчата він пройшов до мене через 7днів.Сказавши що помилився,Що цей весь час було йому важко без мене, що любити тільки мене одну. Зараз у нас все добре, ми разом. Ми знову батьківщина.
 

МАГІЯ

Ми одружені п'ять років, все було добре і несподівано в сім'ї почалися скандали, сварки, у відносинах з'явився холод. Чоловік пішов жити до батьків. Я була у розпачі. І мені порадили звернутися до Мілени. Я так і вчинила, бо в мене це була остання надія. Мілена з точністю до дня розповіла, хто і як впливав на мого чоловіка з метою забрати його з сім'ї. Я відмовлялася вірити, надто велике було потрясіння. Після повернення додому я все самостійно перевіряла ще раз, і переконалася, що Мілена мала рацію! Через пару днів знову зателефонувала їй, щоб все виправити. Вона мене заспокоїла, сказала трохи потрібно почекати. Мілена зняла цей вплив. На 7 день мій чоловік зателефонував мені, сказав що потрібно серйозно поговорити. Відносини у нас зараз кращі ніж були раніше. Телефон +80936532445 Whats app/Viber
 

Magic

I can say with confidence that Varechka is the best fortune teller I have ever met. Only she was able to restore my happiness and peace of mind. There were a lot of problems with work and my husband quit - a dark streak began in my life. I went to many fortune tellers, but only Varechka helped. The result was obvious. If I applied and was offered to solve each problem in a separate ritual, naturally for several sums, then this was not the case here. All my problems were solved with one ritual. Varechka is very conscientious. I found a job, my husband returned soon. I wanted to live again! I thank Varechka, she was able to restore my life! Contact Vari +380632574828 (receives via Viber and WhatsApp)
 

Диван-ліжко

Продам диван-ліжко у відмінному стані. Колір жовтий із вельвету.