Search category:     
All categories

Feedback  
   
  Advanced search  Manage my ads  
   
 
 
 

magia

Дівчатка, вирішила з вами поділитися своїм досвідом і контактами доброї ясновидячої Лілії. +380638055486 приймає вона у вайбері або у ватсапі. ні, про дітей мовчи, а роки-то йдуть ... Вирішила звернутися до ясновидця що б вона мені допомогла. Знайшла Лілю, відразу їй набрала. Дуже точна інформація. моя проблема. Замовила обряд і ні про що не шкодую. Після проведених робіт Лілі у нас стосунки стали дуже теплими і все про що я мріяла все почало збуватися. Мій молодик через два тижні покликав мене заміж, ми подали заяву. У нас зараз все супер! Лілічка висловлюю вам свою подяку! Дякую вам велике!


Date Added: 12/11/2023 | Last Updated: 12/11/2023 | Page Views: 56
Average rating: 0.00 (out of 5)
Number of Ratings: 0 Votes
Rating:
 Guest book (0)

(No reviews found. Leave Feedback!)

People also interested in:

ворожка

Здрастуйте! Поділюсь з вами контактом однієї приголомшливої ведучі Орисі, справжнього фахівця у сфері магії, запишіть номер +38 093 007 14 93, звернутися можна через вайбер. У мене були труднощі у відносинах з чоловіком-постійні сварки, зради, все йшло до розставання. У мене почалася дипресія. Вирішила звернутися до ворожок, але ніхто не міг мені допомогти. . Я одразу зідзвонилася з Орісей. Вона врятувала мене. Тепер я найщасливіша на світі, у мене все налагодилося. Оріся просто професіонал своєї справи, звертайтеся, якщо як і я свого часу, втомилися від пошуку фахівця. Велике їй спасибі!
 

Gift for American Students

Gift for American Students
It’s an interesting fact when smart people bequeath their savings to society, and an equally interesting fact when, from my point of view, poor people from our community help their grandchildren from their pensions, which is apparently due to a great desire to see their grandchildren become doctors, financiers, lawyers etc. However, there are others who are not lucky enough to have grandparents, and they work from an early age.

 

ворожка

Зверталася до Ліночки, результатом залишилася задоволеною. Передбачення про майбутнє і розповіді про минуле з точністю збіглися начебто заново все пережила, називала імена рідних, дати. У мене мурашки по тілу були. У мене останні кілька місяців не складалися стосунки з чоловіком, все дуже було сумно. Ліночка провела необхідні роботи і допомогла вирішити проблеми з чоловіком. Через кілька днів мій чоловік змінив ставлення до мене. Зараз у нас все чудово. ! Звертайтесь до Ліночки, вона відмінний фахівець +380997482235 вайбер/ватсап
 

Gadalka

Вітаю! Хочу порекомендувати мага Андрія – людина із справжнім даром. Історія моя непроста. Від мене пішов чоловік після семи років шлюбу без жодної причини. Просто мовчки зібрав речі та сказав, що нам треба пожити окремо. Його не збентежило, що у нас двоє маленьких дітей, вони взагалі дратувати його стали. Батьки чоловіка теж були шоковані його поведінкою, а він у них навіть не жив, а просто залишив речі. Дзвінки, прохання, мої сльози його не чіпали, а навпаки, викликали агресію. А після – він взагалі подав на розлучення. Я не могла зрозуміти, що сталося, і потім кума мені натякнула, що справа тут не чиста. Я ніколи не вірила ні в магію, ні в ворожіння, ні інше потойбічне. Але тут задумалася над тим, що не буває так, що чоловік, який шалено любив мене та дітей кинув усе разом просто так. Почала шукати сильну ворожку чи мага. Зверталася і дзвонила до багатьох, але без толку особливо. Але так я і знайшла Андрія. Про жодні деталі ми не говорили, але він зміг лише по фото, провівши діагностику, розповісти такі речі про які не знав ніхто. Навіть імена. Я була просто в шоці. Стало чітко зрозуміло, що на чоловіка було наведено приворот. Я попросила допомогти. Андрій сказав, що чоловіка повернути буде не найпростішим завданням тому, що минуло більше шести місяців, але більш ніж реально. Роботи тривали близько двох тижнів та за підсумком чоловік повернувся додому. Зараз живемо спокійно та щасливі разом. Завжди вдячна Андрію, що врятував мою сім'ю. Номер його +380932169225. Можна писати Андрію у Вайбер та Ватсапп.
 

магія

Вітаю! Раджу всім Олександра – сильний фахівець. Коли ворожить та робить діагностику бачить такі речі, що аж дух захоплює. Коли звернулася до нього з ворожіннями, то хотіла приворожити хлопця і шукала того, хто зможе це зробити. Але Олександр відмовив мене, тому що в моєму випадку це було не потрібно. Потрібен був інший підхід. По суті, він попрацював зі мною на енергетичному рівні. У результаті мій обранець прийшов сам до мене, щоб поговорити про свої почуття, виявляється він теж любив мене, але сказати про це соромився. Так я отримала чудове вирішення питання, яке не давало мені спокою, і здобула щастя з людиною якого дуже люблю. Дуже дякую Олександру! Завжди буду вдячна. Номер Олександра +380971792179 і Вайбер, і Ватсапп є