Search category:     
All categories

Feedback  
   
  Advanced search  Manage my ads  
   
 
 
 

Magic

LILICHKA!!!!YOU ARE A MASTER OF YOUR CASE...I WILL WRITE HERE for you, let them know and turn to you.YOU WERE ABLE TO RETURN MY DESTINY TO MY HUSBAND, with your rituals and you were able to give me hope that I have to fight.. WITH HUSBAND WE LIVED IN MARRIED 12 years, two children. He NEVER CHEATED ON ME AND WE ALWAYS HAD HARMONY. I don’t know where this “pigalitsa” came from (I can’t find another word for it), cast a love spell on him. He packed his things and left us. I DIDN’T KNOW WHAT TO DO, but I felt that my husband had been replaced. I turned to Lila. I COULD NOT TELL HER HOW SHE SAID EVERYTHING BY HERSELF AND ABOUT MY PAST AND THAT MY HUSBAND HAD A LOVE SPELL. SAID THAT HE WOULD HELP AND SAID WHAT TO DO.. LILICHKA YOU ARE MY ANGEL (how many things she said, I will always remember it), but most importantly she GIVEN ME MY LIFE BACK.. I will leave you her WhatsApp or Viber +380638055486


Date Added: 12/28/2023 | Last Updated: 12/28/2023 | Page Views: 37
Average rating: 0.00 (out of 5)
Number of Ratings: 0 Votes
Rating:
 Guest book (0)

(No reviews found. Leave Feedback!)

People also interested in:

MAGIA

Вітаю! У мене були проблеми із чоловіком. Вирішила боротися за своє і почала шукати того, хто зможе це зробити. Перечитала всі форуми та відгуки, почала дзвонити за контактами. Так і звернулася до мага Захара під приводом погадати. Він розповів все в деталях сам нічого не питаючи. Навіть із іменами. Вразило. Одразу попросила провести необхідні обряди. Завдяки цьому за кілька тижнів ми з чоловіком відновили стосунки і він повернувся до мене. Я дуже вдячна Захару за допомогу звертайтеся і ви до нього рекомендую +380954248510 WhatsApp та Viber є.
 

Приворот у Нью-Йорку Чорна Відьма Сабіна Спел Магічна допомога в Нью-Йорку

Телефонувати на WhatsApp +79236744578 Послуги професійної чорної відьми САБІНИ: Кохання, Гроші, Успіх. Практикуюча чорна відьма допоможе вирішити будь-які проблеми. Я маю власні авторські методики та з кожним клієнтом працюю індивідуально. Після консультації та діагностики я підбираю для вас ритуали та обряди, які гарантують, що ви отримаєте бажаний результат. Хто я? Мене звуть Сабіна. Я чорна відьма із практичним стажем у 23 років. Крім родового дару я пройшла навчання у найкращих шаманів і чаклунів світу. Гарантую позитивний результат та відсутність негативних наслідків для вас. Я завжди закриваю свою роботу енергетично – ніхто не зможе її переглянути. Які магічні послуги я надаю? 1. Енергетичний щит. Це чудовий захист для вас та вашої родини від війни, вірусів та інших небезпек, якими сповнений наш світ сьогодні. Ви можете бути спокійними та впевненими в майбутньому. 2. Привороти: на кохання, на секс, одностатеві, чорне вінчання і т.д. 3. Енергетичні чищення. 4. Опрацювання негативних програм. 5. Зняття псування. 6. Допомога у продажу бізнесу, машини, квартири. 7. Зняття родових прокльонів (печатки самотності, вінця безшлюбності та ін.) 8. Відкриття фінансових потоків, обряди на багатство, магія грошей. 9. Авторські методики для жінок (підняття жіночої енергії, $ексуальності та ін) та багато іншого. Я допоможу вирішити будь-яку проблему. Перед зверненням ви маєте дуже чітко сформулювати свій запит. На те, щоб отримати очікуваний результат, потрібен час. Я завжди обговорюю терміни, даю рекомендації та правила, яких ви повинні дотримуватись. Це відповідальність клієнта, і вона дуже впливає на результат обряду чи ритуалу. Пам'ятайте! Дуже важливо знайти справжнього мага. Звертаючись до шарлатанів, ви ризикуєте не лише втратити гроші, а й отримати дуже неприємні наслідки. Відьма САБІНА допоможе вам у складній ситуації. Ваше життя стане кращим, успішнішим і безпечнішим.
 

Ворожка

Свого часу перечитала багато відгуків про різних людей на багатьох форумах. Шукала того, хто може допомогти. Тепер ось пишу сама. Історія моя починалася колись ще вчилися. Я завжди була привабливою і я мав багато знайомих хлопців. Так і з коханим познайомилася – спілкувалися в одній компанії. Домагався мене настирливо і одразу з серйозними намірами. Через рік після закінчення навчання одружилися і прожили хоч і не без звичайних проблем щасливо чотири з лишком роки. А потім протягом короткого часу почалися скандали, холод, байдужість, з'явилася коханка... Пішов з дому, потім розлучення. Його як підмінили. Миттю став чужим. Не йшов спілкування взагалі. Вирішити цю проблему, здавалося, вже було неможливо... Повернути його мені допоміг Олександр - справді людина з Даром, ситуацію бачить наскрізь, називає імена та деталі з життя, знає що і в якому порядку треба робити і як все складатиметься. Номер Олександра +380971792179. Тепер розумію, що не дарма почала боротися за своє!
 

We honor the worthy

We honor the worthy
The Assaia Club hosted awards for representatives of the Georgian-American community who have contributed to the culture and economy of the United States.

 

CHURCH IN BROOKLYN

Church in Brooklyn