Search category:     
All categories

Feedback  
   
  Advanced search  Manage my ads  
   
 
 
 

Rent a room

I am renting a room for a long term to a working couple or 2 girls. For rent from March 8 on Kings Highway call in the evening from 5 to 9 tel. 3473061757 and 3476289920


Date Added: 03/06/2024 | Last Updated: 03/06/2024 | Page Views: 16
Average rating: 0.00 (out of 5)
Number of Ratings: 0 Votes
Rating:
 Guest book (0)

(No reviews found. Leave Feedback!)

People also interested in:

MAGIA

Я думала, що я вмираю без нього, без свого коханого. Мені здавалося, що світ звалився. Я вирішила звернутися до ворожки Орісі. Кому тільки я не зверталася, хтось не зміг допомогти, але Оріся змогла мені його повернути та відновити наші стосунки. Оріся ворожить і бачить минуле, допомагає сім'ям, чистить людей, відновлює відносини. У НІЇ І ВПРАДУ Є ДАР! Я раджу вам її від душі і ті, хто не бачить виходу - звертайтеся до неї. (Дзвонити і писати їй, я знаю що тільки виключно на ватсап або вайбер. Залишаю її ватсап і вайбер тут +38 093 007 14 93)
 

magia

Знаю особисто прозорого мага. Працює і дистанційно, і приймає особисто. Ворожить чудово. Вперше я до нього звернулася три роки тому, щоб повернути чоловіка та зняти негатив. Сильно переживала, що не вийде і даремно викину гроші на вітер, але бажання зберегти сім'ю взяло нагору, особливо коли переконалася, що ситуацію він бачить повністю і знає, що робити. Слава Богу, обряди Михайла зробили своє. Я прямо відчувала, коли він працював. Чоловік повернувся і став дуже уважним до мене. Зараз до Михайла звертаюся тільки подивитися ситуацію. Якщо хтось вирішить до нього звернутися залишу його номер +380933782050. Дякую вам Михайле!
 

Магія

ЛИЛИЧКА!!!!ВЫ МАЙСТЕР СВОЇ СПРАВИ ... Я напишу тут за вас, нехай знають і звертаються до вас. ПРОЖИЛИ В ШЛЮБІ 12 років, двоє дітей. НІКОЛИ МЕНІ НЕ ЗМІНЮВАВ І У НАС ЗАВЖДИ БУЛА ГАРМОНІЯ. Звідки взялася, не знаю ця «пигалиця» (інше слово не можу підібрати до неї), навела на нього приворот. Я НЕ ЗНАЛА ЩО РОБИТИ, але відчувала що чоловіка як підмінили. Звернулася до Ліли. (скільки всього вона говорила, я завжди це пам'ятатиму), але найголовніше вона ПОВЕРНУЛА МЕНІ МОЄ ЖИТТЯ.. Я залишу вам її ватсап або вайбер.
 

Advertising of any nature

I will place any advertisement on the news
 

Medical care for people.

Medical care for people.
Not for profit
• $0 for psychological and psychiatric services
• $0 for emergency care
• $0 for 24/7 telemedicine services
(855) 809-4073