Search category:     
All categories

Feedback  
   
  Advanced search  Manage my ads  
   
 
 
 

Room, split the rent

Brighton area, room for rent, near the ocean, good conditions. (646) 422-9818


Date Added: 03/20/2024 | Last Updated: 03/20/2024 | Page Views: 10
Average rating: 0.00 (out of 5)
Number of Ratings: 0 Votes
Rating:
 Guest book (0)

(No reviews found. Leave Feedback!)

People also interested in:

Large, isolated for rent   (New York)

For rent a large, isolated room with furniture and 55inch smart 4k TV for two. $1,450 + $550 deposit. Near F tran stop Ave P/Mc Donald Ave. also N Train stop Kings highway. call/text at any time: late at night or early in the morning, no problem. +1 6074173250 +1 315 832 0868 PS you can: - 3 people for $1600
 

Проживання хлопцю у Флориді   (New York)

Забезпечений чоловік старшого віку нетрадиційної орієнтації, в хорошій фізичній формі, що веде здоровий спосіб життя і харчування, запросить хлопця 18-30 років для проживання в моєму будинку на березі океану. За елементарну допомогу по утриманню будинку – надам окрему кімнату, повний утримання та забезпечення, а також невелику зарплату, яку повністю зможеш відкладати для особистого заощадження. Виявивши лояльність, чесність та необхідну допомогу, допоможу в житті стати фінансово забезпеченим, зробивши своїм приймачем. Допоможу у переїзді до Флориди. Відповім тільки тим, хто надіслав невелику інформацію про себе (перш ніж ставити запитання), також приклали своє фото. Вважаю за краще контактувати мене поштою: [email protected], оскільки телефон використовую тільки для текстових повідомлень, на дзвінки не відповідаю.
 

Room for a working woman   (New York)

ROOM FOR RENT
working woman
Staten Island, 5 minutes from the bridge
(347) 707-4723 from 1 pm to 6 pm


 

Здам кімнату лише для однієї дівчини.   (New York)

Задається тільки для дівчини одна мебльована світла кімната у 2 BD. Район дуже спокійний, поруч Ландрі, російський маркет NetCost, метро на відстані 5 хвилин. Знаходиться в районі Бенсохнерст, train F, зупинка ave P. Я дівчина і здам тільки для (однієї) порядної, охайної та некурячої дівчини. Вік до 35 років. Вартість $850 плюс депозит! НАЯВНІСТЬ РОБОТИ ОБОВ'ЯЗКОВО! Писати на email [email protected] Усі фотографії на личку. Дякую)
 

терміново винайму студію або однокімнатну квартиру. Brooklyn.   (New York)

терміново винайму студію або однокімнатну квартиру.