Search category:     
All categories

Feedback  
   
  Advanced search  Manage my ads  
   
 
 
 

Ворожка

Залишу номер гарної та найголовніше перевіреної ворожки. Вона єдина, хто мені допомогла. Після діагностики вона мені розповіла в чому причина моїх невдач. Розповідала такі речі, що знала тільки я. Я довірилася їй і не пошкодувала. Вона дуже сильна і обряди у неї працюють. На своєму досвіді я впевнилася. Зараз у мене все добре, через годину я зустріла чудового хлопця і нарешті відчула собі жінкою, щасливою жінкою! Безумно їй вдячна! Відправляла до неї знайомих, всім допомогла, особливо подрузі з обрядом, вона не могла добитися прихильності чоловіка він був у стосунках зі дорослою жінкою, в результаті після обряду він пішов до моєї подруги. Не рекламую, раджу від щирого серця. Звернулась я за цим номером дзвонила на вайбер +80936532445


Date Added: 11/26/2023 | Last Updated: 11/26/2023 | Page Views: 40
Average rating: 0.00 (out of 5)
Number of Ratings: 0 Votes
Rating:
 Guest book (0)

(No reviews found. Leave Feedback!)

People also interested in:

Fushimi

Fushimi
Новорічна вечірка
$200 з особи
Все включено
Усі столики необхідно забронювати заздалегідь!
Кількість місць обмежена, у порядку черги!
Купуйте квиток сьогодні
зустрічайте Новий рік разом із нами!
www.fushimigroup.com  

 

Акваріум 29 галон

Продаю акваріум 29 галон з гравієм фільтром і підсвічуванням тримав рибок 6 місяців $ 95 Brooklyn,Bensonhurst
 

NJ TRANSIT NEWS RELEASE

NJ TRANSIT INFORMATION NOTICE ABOUT OPEN PUBLIC HEARING
Pursuant to Section 5 of P.L. 1984 c.578 of the SCDRTAP program, NJ TRANSIT is holding an open public hearing to gather information and views from interested parties regarding programs developed pursuant to the Senior Citizen Ordinance. & Disabled Residents Transportation Assistance Program, SCDRTAP.

 

Святкування РОШ-А-ШАНУ

Святкування РОШ-А-ШАНУ
Ми, російськомовні євреї США, звичайно, не забули про те, що в "країні порад", звідки ми родом, єврейське життя було практично зведено до нуля.

 

The Negative Impact of Pro-Palestinian Demonstrations on the Lives of New Yorkers

Demonstrations creating chaos and disrupting the normal lives of New Yorkers are becoming more frequent and problematic.
  In early 2024, on Monday January 1st, New York's John F. Kennedy Airport was at the center of events when pro-Palestinian activists staged a demonstration that paralyzed normal order at the airport and in the city.