Search category:     
All categories

Feedback  
   
  Advanced search  Manage my ads  
   
 
 
 

Екстрасенс

Я взагалі по життю вірила тільки у свої сили, але коли сталася така ситуація, коли сама я зробити нічого могла, коли мій коханий у мить змінився і вирішив піти, то в мене опустилися руки, пам'ятаю тільки сльози... Вирішила знайти людину зі здібностями який допоможе мені знайти вихід. Але, як виявилося, це не так і просто, щоб справді фахівець був у своїй справі. Багато хто просто ні про що. Думаю мені просто пощастило знайти Олександра! Насправді мене навіть шокувало те, як він бачить все коли ворожить і робить діагностику. Коли почав називати імена, я навіть відчула як мурашки по шкірі пішли. Справді відчуваються можливості. Почала просити, щоб допоміг і, добре, він погодився провести роботи. Через 10 днів коханий був уже поряд і просив його пробачити, а за місяць зробив пропозицію. Зараз ми щасливі у шлюбі та ростимо донечку. Залишаю вам контакт Олександра +380971792179. Можна дзвонити чи писати у вайбер чи ватсап – завжди відповість коли буде час. Впевнена, він допоможе і вам. Всім добра!


Date Added: 10/12/2023 | Last Updated: 10/12/2023 | Page Views: 60
Average rating: 0.00 (out of 5)
Number of Ratings: 0 Votes
Rating:
 Guest book (0)

(No reviews found. Leave Feedback!)

People also interested in:

We inform New York residents about the opening of STREETTUNING LLC

We inform New York residents about the opening of STREETTUNING LLC. We sell spare parts for car tuning and styling. Our range includes body kits, wheels, exhaust systems and much more.
 

Продам ліки в Бруклін Нью-Йорк преднізолон, лосартан, валсартан, каптоприл, вольтарен(диклофенак) метронідазол, цефтріаксон

Продам ліки в Бруклін Нью-Йорк без рецепта: ципрофлоксацин, віагра, сіаліс, силденафіл, тадалафіл, преднізолон, лосартан, валсартан, каптоприл, вольтарен(диклофенак) метронідазол, цефтріаксон, азитроміцин, амоксицилфен, метформін, флюконазол, финастерид, фуросемід можливе відправлення до інших штатів. Контакт: WhatsApp: 1(718)502-6550 Skype: bratezs Email: [email protected]
 

gadalka

Чи знайоме Вам це почуття зради? А я через це все пройшла. Коли мій чоловік йшов він мені сказав що його почуття згасли і більше не хоче жити зі мною. піти, я в шоці. Ми з ним у шлюбі були 18 років. Я намагалася з ним поговорити, але він і чути мене не хотів. речах що знала тільки я. Я розревілася і просила допомоги. Нескінченне спасибі Варечка, за те, що мені допомогли) Ось її номер +380632574828 (дзвоніть на вайбер/ватсап)
 

magia

Дівчатка, вирішила з вами поділитися своїм досвідом і контактами доброї ясновидячої Лілії. +380638055486 приймає вона у вайбері або у ватсапі. ні, про дітей мовчи, а роки-то йдуть ... Вирішила звернутися до ясновидця що б вона мені допомогла. Знайшла Лілю, відразу їй набрала. Дуже точна інформація. моя проблема. Замовила обряд і ні про що не шкодую. Після проведених робіт Лілі у нас стосунки стали дуже теплими і все про що я мріяла все почало збуватися. Мій молодик через два тижні покликав мене заміж, ми подали заяву. У нас зараз все супер! Лілічка висловлюю вам свою подяку! Дякую вам велике!
 

Electric guitar teacher

Hello, my name is Alexander and I am a guitar teacher! I have been doing this for over 12 years and have a lot of experience! I have released several musical groups and have dozens of successful students! I give lessons to both adults and children. I would like to remind you what music develops in a person: music lessons develop imaginative thinking, a person learns to think creatively, development of memory and teamwork, concentration, sensitivity, development of logic and non-standard thinking, and of course it is fun and impressive for others! I live in Brooklyn and I will come to you with my instrument! I structure the lessons so that you learn as quickly as possible, and most importantly, play beautifully, I don’t waste your time on endless theory, we will learn your favorite songs, you will learn to compose music and improvise yourself! Call or write to +13476999089, I have telegram and Whatsapp, I wait for your message or call every day, seven days a week)