Search category:     
All categories

Feedback  
   
  Advanced search  Manage my ads  
   
 
 
 

Парад антикварних вагонів метро

Після зливи нью-йоркці та гості міста поспішали сісти у вагони антикварного екскурсійного метро. Така екскурсія проходить один раз на рік і називається New York transit Museum.
  З колекційного парку метро кілька антикварних нью-йоркських вагонів проїхали маршрутом B/Q від зупинки Kings-Highway, у бік Манхеттена до станції Брайтон-Біч і назад. Парад поїздів проходив цього року в суботу та неділю, 9, 10 вересня, з 11 am до 4 pm.
Багатьом екскурсія видалася цікавою. Сидіння у старих поїздах метро були плетені, із натуральної соломки, замість кондиціонера був вентилятор, який чудово охолоджував вагон. Багато хто сьогодні в Нью-Йорку не уявляє, як жили люди без кондиціонера. Були часи, коли спекотної літньої ночі ньюйоркці виходили спати до Центрального парку.
Пасажири екскурсійного вагона метро побачили цікаві флаєри, які, як і сьогодні, публікували в метро. Наприклад, Мер Нью-Йорка John Lindsay повідомляв, що починаючи з 1 липня 1969 року жителі Нью-Йорка, кому виповнилося 65 років, можуть отримати квиток на проїзд у метро за півціни, якщо вони володарі Medicaid. Можливо, не всі знають, що тихо проїзд у метро подорожчав і вже коштує $2.90.
Отже, повернемося до антикварного вагончика метро. US SAVING BOND буде help get your security. Рекламували цінні папери, щоб допомогти забезпечити дохід, коли людина вийде на пенсію. Dime Bank, який існує і зараз, пропонував 2% за будь-який внесок. Також рекламували мило за 5 центів і мило Lefebuoy для миття рук дітям перед їжею, до речі, зараз гарне мило коштує до $10. Навіть рекламували спагетті, томатний суп у банках, оцет, молоко, що згущує молоко.
Було багато бажаючих здійснити цю екскурсію, батьки з дітьми приїхали з різних районів Нью-Йорка, Нью-Джерсі та Філадельфії. Багато хто з нетерпінням чекав на екскурсію рік.
Марина Лагунова


Date Added: 09/21/2023 | Last Updated: 09/21/2023 | Page Views: 65
Average rating: 0.00 (out of 5)
Number of Ratings: 0 Votes
Rating:
 Guest book (0)

(No reviews found. Leave Feedback!)

People also interested in:

MAGIA

Доброго дня хочу тут залишити відгук дяки Ліночці. Я Вам дякую за те, що Ви зробили просто неможливе! Ви поєднали мене з моєю коханою!!! Я довго за нею ходив, вона не чути і не бачити мене не хотіла. Заблокувала скрізь! Звернувся я від безпорадності, якщо чесно вірити в це особливе вірив, але я пішов від безвиході, бо серце рвалося на шматки. Ліна все чітко розповіла. Навіть імена сказала моїх дітей. Хоча фото я не висилав. Я попросивши про допомогу, промінчик надії з'явився. І не помилився. За тиждень, Наталія розблокувала мене, і захотіла зустрітися. Зараз ми зараз живемо. Я дуже вдячний Вам Ліна. Ось її контакти +380997482235 Вайбер і Ватсапп є
 

Ворожка

Я б теж хотіла поділитися своїм досвідом. Моя донька мала проблеми. Після розлучення з чоловіком донька замкнулася. Що ми тільки не робили і до кого не зверталися. Ніхто нічим не міг допомогти... потім я наважилася зайти на форум і знайти допомогу. Як потягло до неї. Після першої розмови я зрозуміла, що не помилилась. Виявилося, що на чоловіка моєї доньки був приворот, а на дочці порча. Варечка виявилася дуже сильною ворожкою і витягла мою доньку. Крім того, Варечка допомогла повернути чоловіка моєї донечки. Я дуже рада за них і дякую їй за те, що тепер у мене є внука. У мене залишився її телефон +380632574828 вайбер/ватсап
 

Барви осені

Барви осені
Свято (так-так, саме свято!) — виставка, присвячена фарбам осені, організована ентузіастами Гільдії єврейських художників та майстрів прикладного мистецтва — відбулося у Brooklyn Public Library — Kings Bay Branch.

 

Rights NY, SSN

✅NY driver's license turnkey for 4️⃣ years ✅Providing an address ✅opening a company ✅Opening an MC-DOT ✅Opening an SSN in a short time ✅Preparing documents for renting a home ✅Filling out I-589 and I-765 forms +1 (347) 803-7474 Andrey
 

Безлімітний

Метрокарта безлімітна 130 ціна