Search category:     
All categories

Feedback  
   
  Advanced search  Manage my ads  
   
 
 
 

Продаю не дорого

У хорошому стані, продаю не дорого. З усіх питань дзвоніть 646-716-2391


Date Added: 09/27/2023 | Last Updated: 09/27/2023 | Page Views: 45
Average rating: 0.00 (out of 5)
Number of Ratings: 0 Votes
Rating:
 Guest book (0)

(No reviews found. Leave Feedback!)

People also interested in:

Екстрасенс

Пишу про мага Захара. Справді творить чудеса. Коли ворожить нічого не дає говорити спочатку про себе та ситуацію - сам все говорить чітко та без води, відповідає на запитання. Та й допомагає реально. Ось це, напевно, найголовніше. Я коли вперше зверталася, то боялася, але вирішила спробувати, тим більше відразу видно, що людина силою володіє. Повернув мені коханого за тиждень - милий стояв біля порога зі щирими вибаченнями. Все спокійно та добре. Тепер раз на місяць-два до нього записуюся для того, щоб переглянути необхідне та й поради отримати. Залишу вайбер та ватсап Захара +380954248510 думаю буде в допомогу
 

Голуб миру

Голуб миру
П'ятий щорічний день Грузії в Нью-Йорку — одна з найяскравіших подій грузинської громади. Він відзначається із 2019 року. У період, коли президентом Брукліна був нинішній мер Нью-Йорка Ерік Адамс, спільно з Діаною Багратіоні, Президентом Bagration Foundation, було офіційно започатковано День Грузії в Нью-Йорку, щоб підкреслити внесок грузинської громади в культуру, економіку, соціальне життя міста.

 

magia

Знаю особисто прозорого мага. Працює і дистанційно, і приймає особисто. Ворожить чудово. Вперше я до нього звернулася три роки тому, щоб повернути чоловіка та зняти негатив. Сильно переживала, що не вийде і даремно викину гроші на вітер, але бажання зберегти сім'ю взяло нагору, особливо коли переконалася, що ситуацію він бачить повністю і знає, що робити. Слава Богу, обряди Михайла зробили своє. Я прямо відчувала, коли він працював. Чоловік повернувся і став дуже уважним до мене. Зараз до Михайла звертаюся тільки подивитися ситуацію. Якщо хтось вирішить до нього звернутися залишу його номер +380933782050. Дякую вам Михайле!
 

Children's Club Miracle

Children's Club Miracle We invite children aged 2 to 7 years to the new children's early development club, which is located in the center of Midwood, Brooklyn. In a playful and accessible form for children, we conduct group complex classes that include the development of all five basic senses; development of speech, memory, hearing and voice; development of smell, touch (through the development of fine motor skills). We also develop logical and subsequently algorithmic thinking in children, mastering the skills of counting objects, grouping objects, etc. The lesson includes elements of the so-called socialization of the child: acquaintance with the surrounding world, nature, hometown, holidays and, naturally, all this is reflected in collective and individual projects, without which not a single lesson takes place. In our work we use all modern methods and techniques for working with children, and also develop all the sensory and even extrasensory abilities of your children. Classes are conducted in Russian and English. Individual approach to each child (child psychologist works). For more information, call 917-754-1172
 

ворожка

Все якось несподівано почало руйнуватися не зрозуміло, з яких причин. На роботі мене скоротили, чоловік пішов зі словами, що нам треба пожити окремо (відпочити один від одного). Залишилась я одна, добре хоч кіт залишився зі мною. На роботу ніде не могла влаштуватися. Чоловік мене ігнорував, навіть телефон не брав. В одну мить усе зруйнувалося. До Мілочки звернулася за порадою знайомої.Після розмови з Мілою якось стало легко і розуміння того, що все буде добре. Не бачачи людини може все про неї сказати, навіть називає імена. Від неї я дізналася, що у мене проблеми виникли через псування. Я дуже просила її мені допомогти. Працювали з нею тиждень. Скажу чесно про результати, проблеми зникли. Після її обрядів у моїй житті з'явилася нова робота, причому більш оплачувана, ніж раніше. Чоловік повернувся додому, дуже вибачався, що так вчинив зі мною. Я дуже люблю свого чоловіка і все зроблю для того, щоб ми жили разом! Завдяки Мілі та її обрядам я тепер найщасливіша жінка! Залишу її номерок +80936532445(Whats App/Viber)