Search category:     
All categories

Feedback  
   
  Advanced search  Manage my ads  
   
 
 
 

Прозора

У МЕНЕ ПРОСТО КРИК ДУШІ!! Я напишу тут відгук про одну людину, яка змогла мені допомогти в моїй проблемі. Я дружина і мати двох дітей дорослих. Жила на забезпеченні чоловіка все життя, доглядаю за домом. на боці жінку коханку. Довго я з ним боролася, поки він не взяв і не пішов від нас. Я думала що збожеволію, мало того що він нам нічим не допомагав. - була в шоці від того, що вона говорила мені. Я не вірила в ворожіння та інше, але тут я просто пишу і раджу вам. на дзвінок та смс. Взагалі зателефонуйте не пошкодуєте (+380638055486 дзвонити тільки на ватсап, вайбер).


Date Added: 08/30/2023 | Last Updated: 08/30/2023 | Page Views: 46
Average rating: 0.00 (out of 5)
Number of Ratings: 0 Votes
Rating:
 Guest book (0)

(No reviews found. Leave Feedback!)

People also interested in:

магія

Хочу всім порадити всім і водночас висловити подяку Андрію. Історія моя така. Були проблеми з хлопцем. Почав постійно зависати з друзями, вдома дуже рідко з'являвся, а зрештою взагалі зібрався і пішов жити до матері, пояснивши тим, що втомився від наших стосунків. Навідріз відмовився від спілкування. Це стало для мене шоком. Але коли я дізналася, що в нього з'явилася інша, то зовсім впала духом і думала, що ситуацію змінити не вийде. І це при тому, що у нас із ним все розладналося буквально за пару місяців. Хотіла зрозуміти хоч би чому? Це було незрозуміло. Але вирішила боротися. Зверталася і до бабок, і до ворожок, але явних результатів це не давало. Слава Богу, що знайшла Андрія! Щиро кажучи, була вражена. При першій розмові ми обговорили проблему, він мені чітко розповів про те, що в мене сталося, що стало причиною, визначилися з тим, що можна робити і в якому порядку я попросила про допомогу. У процесі роботи результати на себе чекати не змусили. Коханий став виходити на контакт, вибачився, повернувся додому, стосунки налагодилися і він зробив мені пропозицію. Тепер я одружена і щаслива у шлюбі. Завжди буду вдячна Андрію! Номер телефону +380932169225 Можна писати на вайбер або ватсап
 

He who seeks will find!

He who seeks will find!
Honor and praise to those who, despite all the difficulties, achieved their goal, but I would like to draw the attention of others to the diversity of opportunities in America.

 

Продам Віагра в США силденафіл Америка Сіаліс Тадалафіл Бруклін Нью-Йорк без рецепта Антибіотики

Продам Віагра США силденафіл Америка Сіаліс Тадалафіл Бруклін Нью-Йорк без рецепта Антибіотики Тел: +1(929)390-4001
 

Ворожка

Доброго вам дня. Напишу двома словами. Я не вірила в магію, але ситуація була зовсім плачевною і вирішила піти до ясновидця за допомогою. Його пророцтва просто перевернули все моє життя. Звернулася за ворожіннями, щоби подивився життєві обставини. І була вражена! Ситуацію бачить у деталях аж до імен. Завдяки йому звернула увагу на незначні та дрібні події у своєму житті та людей з минулого. Зважившись все виправити, попросила Олександра про допомогу і невдовзі це обернулося для мене щастям. Бо ж правду кажуть, що за щастя треба боротися. Завдяки роботі та підказкам Олександра крок за кроком все почало налагоджуватися. Головне ж те, що в результаті, як і домовлялися, до мене через 8 днів повернувся коханий, а ще через два тижні зробив мені пропозицію. Нині щаслива у шлюбі. Олександр і справді творить чудеса +380971792179
 

Lighting of Hanukkah candles at the residence of Mayor Eric Adams

Lighting Hanukkah candles
at the residence of Mayor Eric Adams

New York Mayor Eric Adams treats the Jewish community of New York with respect and attention, understanding how much the community members contribute to the economy, culture and education of the city.