Search category:     
All categories

Feedback  
   
  Advanced search  Manage my ads  
   
 
 
 

Ревізор міста Нью-Йорка Бред Ландер

Коли навесні нам представили договір Medicare Advantage, наш офіс відмовився зареєструвати його, тому що ми були стурбовані тим, що судовий процес викликав сумніви щодо повноважень міста на укладення договору. Сьогоднішнє рішення показує, що ми вчинили правильно.
Відповідно до державної політики, яка виходить за межі конкретної відповідальності нашого офісу за реєстрацією контрактів, я був і залишаюся серйозно стурбованим приватизацією планів Medicare, завищенням рахунків страховими компаніями та перешкодами на шляху до медичного обслуговування в рамках Medicare Advantage. Вкрай важливо, щоб усі люди похилого віку — і всі жителі Нью-Йорка — отримували якісне медичне страхування як одне з основних прав людини.
У той же час, враховуючи зростаючі витрати на охорону здоров'я як для пенсіонерів, так і для працівників, ми не можемо ігнорувати той факт, що місто стикається з реальними проблемами витрат, коли йдеться про охорону здоров'я. Настав час усім сторонам сісти за стіл переговорів для пошуку творчих та ефективних рішень.
Пенсіонери з державного сектора Нью-Йорка зробили великий внесок у розвиток цього міста, і я дуже вдячний вам за вашу службу.
Ревізор Нью-Йорка Бред Ландер


Date Added: 08/31/2023 | Last Updated: 08/31/2023 | Page Views: 63
Average rating: 0.00 (out of 5)
Number of Ratings: 0 Votes
Rating:
 Guest book (0)

(No reviews found. Leave Feedback!)

People also interested in:

E-book “The Real Universe”

I offer a popular science e-book in pdf format “The Real Universe”. It presents new hypotheses about space, time, matter and the Universe as a whole. Please share this announcement with your science-interested friends.
 

magic

Good afternoon everyone! I want to share with you the contact of an excellent fortune teller and specialist in the field of magic, and not by hearsay, but verified not only by me, but also by my friends. Previously, some went to her for a personal appointment when there was no war, and during the war I contacted her remotely, so how limited by time, she lives far from me. I had problems in my personal life, very serious ones (my husband found someone younger and left, and continuous problems began at work). I found Catalina, to be honest, it was difficult for me to trust her, that’s all - she’s a stranger, I’ve never even seen her, but I took a risk, and I don’t regret it at all, but on the contrary, I’m very grateful to her. Thanks to Catalina and her gift, my husband returned to me and the problems at work went away on their own! Write down the number +380997482235 viber, I’m sure she can help you too. SHE HAS A GIFT! CHECKED!!!
 

gadalka

Вітаю!!! Хочу порадити вам перевірену людину у сфері магії! Вона білий маг і наскільки я знаю, займається цим вже більше 13 років. Знаю про неї не по чутці зверталася до неї особисто. У мене ситуація як у багатьох тут, від мене пішов чоловік до іншої жінки. Довгий час я самостійно намагалася його повернути тому що не готова повірити в те, що людина яка любила мене шалено за 3 тижні змінила свою думку і ставлення!!! Став зомбований до того що змінив ставлення навіть до сина. Шукала майстра довгий час зверталася до багатьох ...за що їм окреме спасибі позбавили мене нормальної суми грошей та годували порожніми обіцянками. Прозору знайшла тут на сайті звернулася до неї. Робила все, що вона говорила і якщо чесно завдяки гіркому досвіду сумнівалася до жахів. Але дякую панові і їй особисто вона повернула мені чоловіка в обіцяні терміни і навіть навіть допомогла за моєю порадою і моєю знайомою у стосунках з чоловіком. Тому без найменшого докору совісті раджу. Не витрачайте свій час даремно, чи реально людина від бога майстер своєї справи. тел.+380978641581 вайбер
 

magic

I would like to advise everyone and at the same time express my gratitude to Andrey. My story is like this. There were problems with the young man. He began to constantly hang out with friends, very rarely appeared at home, and in the end he finally packed up and went to live with his mother, explaining that he was tired of our relationship. He flatly refused to communicate. This came as a shock to me. But when I found out that he had someone else, I completely lost heart and thought that the situation could not be changed. And this despite the fact that everything went wrong with him in just a couple of months. I wanted to at least understand why? It was inexplicable. But I decided to fight. I turned to grandmothers and fortune tellers, but this did not give any obvious results. Thank God I found Andrey! To be honest, I was amazed. During the first conversation, we discussed the problem, he clearly told me what happened to me, what caused it, we decided on what could be done and in what order, and I asked for help. During the work, the results were not long in coming. My beloved began to get in touch, apologized, returned home, the relationship improved and he proposed to me. Now I'm married and happily married. I will always be grateful to Andrey! His phone number is +380932169225 You can write to Viber or WhatsApp
 

gadalka

Думаю, моя історія буде корисною. Розповім про випадок, коли передбачення відіграли для мене важливу роль у моєму житті. До двадцяти шести років із чоловіками у мене не ладналося. То альфонс трапиться, то грубий, то вічно депресуючий… Я майже зневірилася і здивувалася тим, що стосунки у мене не складаються. Адже не могла зрозуміти я не потребує, з освітою, гарною роботою і зовнішніми даними не скривджена. Зверталася до ворожок, але чула різні розповіді про пристріт і вінець безшлюбності. Вже справді задумалася, але мені вдалося записатися на прийом до магу Андрію. Я поскаржилася на своє невдачу з чоловіками і він запропонував провести детальну діагностику. В результаті сказав, що десь через місяць я розлучуся з молодим чоловіком з яким я зустрічалася на той момент, але мені не варто здаватися і сумувати. Пояснив, що буквально через три місяці я зустріну іншого чоловіка з яким будуть довгі стосунки, шлюб та діти. Я пішла від нього в змішаних почуттях та продовжила жити своїм життям. На моє щастя, все сталося саме так, як він говорив!!!) Тепер я одружена, кохана і чекаємо на другу дитину! Щасливіше за мене немає на світі нікого! Спасибі Андрію, що зміг розглянути мою ситуацію по суті і запевнив, що переживати мені не варто. Хочу поділитися з Вами його номером, він гарна чуйна людина. Навіть від спілкування з ним легшає. І як мені здається, він людина зі справжнім даром і допомагає людям за покликанням. Його номер телефону +380932169225