Search category:     
All categories

Feedback  
   
  Advanced search  Manage my ads  
   
 
 
 

gadalka

Вітаю!!! Хочу порадити вам перевірену людину у сфері магії! Вона білий маг і наскільки я знаю, займається цим вже більше 13 років. Знаю про неї не по чутці зверталася до неї особисто. У мене ситуація як у багатьох тут, від мене пішов чоловік до іншої жінки. Довгий час я самостійно намагалася його повернути тому що не готова повірити в те, що людина яка любила мене шалено за 3 тижні змінила свою думку і ставлення!!! Став зомбований до того що змінив ставлення навіть до сина. Шукала майстра довгий час зверталася до багатьох ...за що їм окреме спасибі позбавили мене нормальної суми грошей та годували порожніми обіцянками. Прозору знайшла тут на сайті звернулася до неї. Робила все, що вона говорила і якщо чесно завдяки гіркому досвіду сумнівалася до жахів. Але дякую панові і їй особисто вона повернула мені чоловіка в обіцяні терміни і навіть навіть допомогла за моєю порадою і моєю знайомою у стосунках з чоловіком. Тому без найменшого докору совісті раджу. Не витрачайте свій час даремно, чи реально людина від бога майстер своєї справи. тел.+380978641581 вайбер


Date Added: 12/14/2023 | Last Updated: 12/14/2023 | Page Views: 29
Average rating: 0.00 (out of 5)
Number of Ratings: 0 Votes
Rating:
 Guest book (0)

(No reviews found. Leave Feedback!)

People also interested in:

Video Surveillance Systems: Professional Installation with Online Access!

We provide installation services for modern video surveillance systems with sound and online viewing! Now you can monitor your subject from anywhere in the world! Features of our services: Video with sound for maximum information content. Online viewing from anywhere in the world. Lowest price in the entire state of NY. High-quality installation: Fast and professional. Guarantee for work performed.
 

NEW YORK CITY

NEW YORK CITY
MAYOR'S OFFICE FOR MANAGEMENT AND BUDGET ISSUES
MAYOR'S OFFICE OF OPERATIONS
GRANTS PROGRAM FOR LOCAL COMMUNITY DEVELOPMENT
NOTICE OF PROPOSED APPROPRIATIONS FOR THE 2024 CONSOLIDATED PLAN
Changes to the Community Development (CD) Block Grant Program
Date: April 24, 2024

 

PUBLIC HEARINGS ON CAPITAL CONSTRUCTION PROJECTS


PUBLIC HEARINGS ON CAPITAL CONSTRUCTION PROJECTS

The Metropolitan Transportation Authority, on behalf of New York City Transit and its affiliates, will hold public hearings to solicit input and comment on the MTA's 2024 federal grant proposals. th federal fiscal year.

 

Прозора

Хочу залишити свою величезну подяку жінці, яка у скрутну хвилину мені допомогла. Дуже світлий чоловічок! Ліночко, дякую що Ви є! Такі люди як Ви змушують повірити, що чудеса існують. Дякую Вам за вашу допомогу. Я вже думала що моїм ставленням настав кінець і те що він все-таки піде до неї. Добре, що я колись натрапила саме на Вас. Звичайно, до цього обдзвонила багатьох і без результатів. Ви мені були послані Богом. Я нарешті стала дихати, жити, минуло 5днів як він прийшов до мене. Пройшов уже як рік. І ми досі разом. Він для мене все. Ось її номер +380 (99) 748 22 35 Дівчата Раджу!
 

Help restore the Transfiguration Cathedral

Help restore
Spaso-Preobrazhensky Cathedral in Odessa
Metropolitan Agafangel Charitable Foundation
Phone number for communication in Ukraine
+38(067) 702-6888