Search category:     
All categories

Feedback  
   
  Advanced search  Manage my ads  
   
 
 
 

Світло переможе пітьму

Під час Хануки євреї запалюють свічки. Це дні національного єврейського свята дива та порятунку. У Києві відбувся вечір на підтримку Ізраїлю, держави, яка веде війну з ХАМАС, та на знак солідарності з єврейською громадою України, яка бере велику участь та надає допомогу у боротьбі України проти російської агресії.
Вечір був організований Керен Каємет Ле Ісраель - Єврейським Національним Фондом (ККЛ-ЕНФ-Україна), посольством Ізраїлю в Україні та низкою єврейських організацій України.
У вечорі взяли участь зірка української естради, жінка-лідер, визначна співачка Тіна Кароль та інші відомі українські артисти.
Показано фільми про трагічні події на півдні Ізраїлю та бої ЦАХАЛ у секторі Газа, а також про те, що відбувається в зоні конфлікту на території України.
Виступаючи на вечорі, посол Ізраїлю в Україні Михайло Бродський сказав: "З самого початку війни в Ізраїлі ми отримуємо широку підтримку від України. Цей вечір солідарності — безпрецедентна подія, яка відображає близькість та спільну долю двох країн. Захід відбувається під час Хануки, що надає особливий символізм. Наше послання полягає в тому, що світло переможе темряву як в Ізраїлі, так і в Україні.
На вечорі виступив президент ККЛ-ЕНФ-Україна Андрій Заїка: "Ізраїль переживає важкі дні війни після варварської атаки терористів на мирних жителів країни. Народ Ізраїлю демонструє єдність та згуртованість. Ми разом із народом Ізраїлю впевнені у перемозі. Україні теж була нав'язана війна, і вона триває вже дуже довго. Ми зібралися тут, щоб підтримати народи Ізраїлю та України та помолитися за якнайшвидший настання світу".
Генеральний директор ККЛ-ЕНФ-Євразія Ігаль Ясінов сказав, що "в ці дні, коли в усьому світі піднялася каламутна хвиля антисемітизму, солідарність народів України та Ізраїлю набуває особливого значення.
Єврейський Національний Фонд знаходиться на передньому краї боротьби за підтримку справедливої боротьби Ізраїлю за право на мирне життя”.
Марина Лагунова


Date Added: 12/21/2023 | Last Updated: 12/21/2023 | Page Views: 36
Average rating: 0.00 (out of 5)
Number of Ratings: 0 Votes
Rating:
 Guest book (0)

(No reviews found. Leave Feedback!)

People also interested in:

Imitation of the immediate environment, What is it?

Imitation of the immediate environment, What is it?
One day, not so long ago, I had a conversation with a lady I had known for a long time, a college professor in New York.

 

магія

Хочу всім порадити всім і водночас висловити подяку Андрію. Історія моя така. Були проблеми з хлопцем. Почав постійно зависати з друзями, вдома дуже рідко з'являвся, а зрештою взагалі зібрався і пішов жити до матері, пояснивши тим, що втомився від наших стосунків. Навідріз відмовився від спілкування. Це стало для мене шоком. Але коли я дізналася, що в нього з'явилася інша, то зовсім впала духом і думала, що ситуацію змінити не вийде. І це при тому, що у нас із ним все розладналося буквально за пару місяців. Хотіла зрозуміти хоч би чому? Це було незрозуміло. Але вирішила боротися. Зверталася і до бабок, і до ворожок, але явних результатів це не давало. Слава Богу, що знайшла Андрія! Щиро кажучи, була вражена. При першій розмові ми обговорили проблему, він мені чітко розповів про те, що в мене сталося, що стало причиною, визначилися з тим, що можна робити і в якому порядку я попросила про допомогу. У процесі роботи результати на себе чекати не змусили. Коханий став виходити на контакт, вибачився, повернувся додому, стосунки налагодилися і він зробив мені пропозицію. Тепер я одружена і щаслива у шлюбі. Завжди буду вдячна Андрію! Номер телефону +380932169225 Можна писати на вайбер або ватсап
 

Flights

The cheapest air tickets around the world, hotel and cruise bookings. Selection of tickets Moscow New York from $599. Choose suitable tickets and tours.
 

Суккот у Брукліні

Ми живемо в Америці – у Великій країні, де сміливо можемо сповідувати будь-яку релігію та відзначати свята. Свобода віросповідання закріплена в Конституції США і є основною американською цінністю і загальним правом людини.

 

magic

Despite the fact that I am an accomplished, wealthy woman and never had to complain about life, at one point I was left without my beloved - he left for someone else. Sharply, without explanation. I tried to talk, somehow establish communication, I was humiliated, asked him to come back or explain the reason - to no avail. He blacklisted me everywhere and blocked me on social networks and messengers. For me, my world collapsed and I didn’t even know how to breathe. I couldn't sleep, eat, or do anything. As a matter of fact, it was not a good time and I began to look for help, even from the Higher powers... To understand the abilities of people, I turned to tell fortunes. I realized that many simply cannot understand even simple things. But some said something odd. I decided not to stop searching until I really found someone who could see the details. So I somehow found reviews about Mikhail Voronov on the forums. Very good. I decided to contact... Without asking me anything, he told me details about my life that no one could know. Actually, he clarified what was wrong, and I asked him to help me fix everything. Mikhail did not refuse and was able to accurately carry out the necessary work. Thanks to this, my beloved returned to me and became more courteous and caring than ever. What else is needed for happiness? Mikhail's number Despite the fact that I am an accomplished, wealthy woman and never had to complain about life, at one moment I was left without my beloved - he left for another. Sharply, without explanation. I tried to talk, somehow establish communication, I was humiliated, asked him to come back or explain the reason - to no avail. He blacklisted me everywhere and blocked me on social networks and messengers. For me, my world collapsed and I didn’t even know how to breathe. I couldn't sleep, eat, or do anything. As a matter of fact, it was not a good time and I began to look for help, even from the Higher powers... To understand the abilities of people, I turned to tell fortunes. I realized that many simply cannot understand even simple things. But some said something odd. I decided not to stop searching until I really found someone who could see the details. So I somehow found reviews about Mikhail Voronov on the forums. Very good. I decided to contact... Without asking me anything, he told me details about my life that no one could know. Actually, he clarified what was wrong, and I asked him to help me fix everything. Mikhail did not refuse and was able to accurately carry out the necessary work. Thanks to this, my beloved returned to me and became more courteous and caring than ever. What else is needed for happiness? Mikhail's number +380933782050. It really works wonders! It really works wonders!