Search category:     
All categories

Feedback  
   
  Advanced search  Manage my ads  
   
 
 
 

Туреччина, центр Аланії, квартира 300 метрів від моря!

Центр Аланії! Ціна: 155 000 євро! Площа 45 кв м. З видом на парк, 3 поверх, центр Аланії до моря 300 метр, комплекс Новіс Парадор вся інфраструктура, сауна, 2 басейни відкритий закритий, спортзал, дитяча ігрова Зверніть увагу: лаунж зона на даху з видом на калі Поруч паркова зона, підлога на кухні в санвузлі плитка, в спальні ламінат.


Date Added: 10/18/2023 | Last Updated: 10/18/2023 | Page Views: 57
Average rating: 0.00 (out of 5)
Number of Ratings: 0 Votes
Rating:
 Guest book (0)

(No reviews found. Leave Feedback!)

People also interested in:

Послуги з нерухомістю у Москві та області.   (New York)

ПОСЛУГИ висококласного фахівця з багаторічним стажем з операцій з нерухомістю по Москві та Московській області: 1. Допомога з вирішенням питань будь-якої складності, що стосуються продажу та придбання квартирної власності. 2. Допомога зі здаванням та зніманням житлової площі. 3. Відмінне володіння місцевими законами, їх оновленнями, порядками, важливими деталями та ін. 4. Детальний аналіз усіх аспектів угоди усім ступенях. 5. Ретельна перевірка документації на усунення помилок. 6. Гарантія найвищої якості послуг, захисту особистої інформації, суворої конфіденційності та надійності. 7. Відмінні відгуки та рекомендації. 8. Перша консультація безкоштовно дистанційно чи особисто у Москві. Далі ціна — договірна. Звертайтеся, якістю обслуговування та результатами залишитеся задоволені, гарантуємо. …………………………………………………………………………… region: 1. Assistance in resolving issues of any complexity regarding the sale and acquisition of non-commercial property. 2. Assistance with renting. 3. Excellent knowledge of local laws, їх updates, procedures, важливі details і всі sorty of nuances. 4. Докладні аналізи всіх аспектів реальної держави трансакції на всіх етапах. 5. Договірна відповідь на документацію до eliminate any errors. 6. Guarantee of highest quality of services, protection of personal information, strict confidentiality and reliability. 7. Excellent reviews and recommendations. 8. Перший consulting є безкоштовним, remotely або in person in Moscow. Further the price is negotiable. Please feel free to reach out to us, we guarantee вашу satisfaction with the quality of service and results.
 

Продається квартира-Turkmenistan   (New York)

Продається квартира в Ашхабаді у центрі міста, 3 кімнати, 2 поверх. Ціна $75 000. Тел. 646 260 4480
 

Ексклюзивний проект у сімейному районі JVC з мебльованими апартаментами   (New York)

Ексклюзивний проект у сімейному районі JVC з мебльованими апартаментами | Sapphire 32 Забудовник: Dar Al Karama Properties Площа: від 44 м² до 240 м² Кількість спалень: від 1 до 3 У комплексі представлені студії та апартаменти з 1-3 спальнями. Панорамні вікна та стелі заввишки 3,4 метри пропускають в апартаменти велику кількість природного світла та візуально збільшують простір. Всі лоти представлені з якісним оздобленням та меблюванням. Зручності: басейни для дітей та дорослих, ігровий майданчик, дитяча кімната, комп'ютерний центр, коворкінг, багатофункціональний зал та зони відпочинку. У межах 10 хвилин автомобілі знаходяться супермаркети, ресторани, дошкільні заклади, аптека, ТЦ, школа. Стартова ціна: 706687 AED (192410 $) План платежів: 10/10/40/40 Здача: 4кв. 2026
 

Продається квартира-Turkmenistan   (New York)

Продається квартира в Ашхабаді: центр міста, 3 кімнати, цегляний будинок, 2 поверх. Тел. 6462604480
 

ПРОДАЖУ У РОЗКІШНОМУ ЖИТЛОМ КОМПЛЕКСІ В МІСЦІ З КОМФОРТНИМ КЛІМАТОМ, НЕДІЛЯ ВІД ОКЕАНУ Резиденція DREAM HOUSE   (New York)

ПРОДАЖУ В РОЗКІШНОМУ ЖИТЛОМУ КОМПЛЕКСІ В МІСЦІ З КОМФОРТНИМ КЛІМАТОМ, НЕДЛЯ ВІД ОКЕАНУ Резиденція DREAM HOUSE Лас-Терренас - справжній рай на землі. Він розташований на острові Самана в Домініканській Республіці. це проект із 24 квартир, що має: - 12 квартир з однією спальнею (50 м2), - 6 квартир із двома спальнями (103 м2) - 6 пентхаусів (103 м2 + 111 м2 відкритої тераси). Насолоджуйтесь зручним розташуванням вашої квартири, яка розташована поряд з морем, всього за 300 метрів від міського пляжу та за 2 хвилини від центральних вулиць з їхніми банками. Лас-Терренас славиться своїми пляжами з білим піском та кришталево чистими водами. Тут ви можете насолоджуватися тишею та спокоєм, а також активно займатися водними видами спорту, риболовлею, танцями, подорожами на півострові. Ви також можете насолодитися нічним життям з барами та ресторанами з латиноамериканською музикою, навчитися танцювати сальсу та бачату чи присвятити час своєму смаку. оточення густими тропічними лісами, пагорбами, що створюють особливу атмосферу затишку та комфорту. , ви також повинні звернути увагу на місцеві фестивалі та свята, які проходять тут цілий рік. Лас-Терренас – це місце, де кожен знайде щось на свій смак. Тут є всі необхідні зручності та гарна якість життя з розвиненою інфраструктурою: школи, клініки, цілодобові аптеки, лікарня, супермаркети, банки, ресторани, під'їзна автомагістраль, міжнародний аеропорт Ель-Катей за 30 хвилин від міста тощо. WhatsApp,