Search category:     
All categories

Feedback  
   
  Advanced search  Manage my ads  
   
 
 
 

Шукаю роботу помічником бухгалтера або роботу у сфері фінансів

Шукаю роботу помічників бухгалтера, ProAdvisor, а також у сфері фінансів. Великий досвід роботи економістом є сертифікат ProAdvisor (USA), знання QuickBooks, exsel. Право працювати є.


Date Added: 12/18/2023 | Last Updated: 12/18/2023 | Page Views: 63
Average rating: 0.00 (out of 5)
Number of Ratings: 0 Votes
Rating:
 Guest book (0)

(No reviews found. Leave Feedback!)

People also interested in:

Looking for a job as an accounting assistant or a job in finance

I am looking for work as assistant accountants, ProAdvisor, and also in the field of finance. Extensive experience as an economist, has a ProAdvisor (USA) certificate, knowledge of QuickBooks, Excel. There is a right to work.
 

Experienced accountant looking for work

A 39-year-old woman, from Ukraine, has an accounting education in her homeland, 1 year of experience as an assistant accountant in the USA, good English, knowledge of accounting programs, Green Card. Will consider options related to accounting! t. 347-636-7958
 

Шукаю дистанційну позицію Bookkeeper

Я абсолютно обожнюю Bookkeeping! Нещодавно я отримала сертифікат Intuit Academy Bookkeeping та отримала ProAdvisor QuickBooks Online сертифікат. На даний час я шукаю позицію Bookkeeper / Bookkeeper Assistant / Accountant Assistant на 6 годин на день з можливістю працювати віддалено, де я могла б допомогти вам з будь-якими бухгалтерськими завданнями, сприяти вашим фінансовим потребам та набути цінного досвіду. Також я готова іноді працювати в офісі, 1-2 дні на тиждень, якщо це потрібно. Я мешкаю в Брукліні, Нью-Йорк. Хоча я займаюся веденням бухгалтерії та податків для невеликої компанії мого чоловіка (S-corp), це зазвичай включає лише кілька операцій доходу на місяць, але в основному це витрати. У мене може не бути великого досвіду в реальному житті, але я з нетерпінням чекаю на можливість розширити свої навички в галузі бухгалтерії. Будь то пошук гнучкого співробітника або розгляд оплати як 1099 контрактор, що може надати економічно вигідні рішення для вашого бізнесу, я готова обговорити умови оплати та адаптуватися до ваших уподобань. Що я можу принести до вашої команди: Відданість і сильне бажання вчитися та працювати. Гнучкість у питаннях компенсації Знання мов – англійська, російська, латиська Дякую.
 

Looking for a job as a bookeper

I am looking for a job as an outsourcer/remote bookeper or accounting full time and part time. Written English
 

Фінанси, бухгалтерія, страхування

Помічник бухгалтера. (267) 736-7949