Search category:     
All categories

Feedback  
   
  Advanced search  Manage my ads  
   
 
 
 

Bookkeeper шукає роботу за $1500/місяць для набуття цінного досвіду

Шукаю позицію Bookkeeper у компанії, яка готова надати шанс початківцю бухгалтеру та навчити, де я могла б допомогти вам у виконанні будь-яких бухгалтерських завдань, сприяти вашим фінансовим потребам та набути цінного досвіду. Є сертифікати QuickBooks Online ProAdvisor та Intuit Academy Bookkeeping. Шукаю позицію Bookkeeper на неповний робочий день (6 годин на день) бажано віддалено (можу працювати в офісі 2-3 дні на тиждень, якщо потрібно). Є невеликий досвід роботи в компанії (S-corp) з обмеженою кількістю операцій на місяць, переважно це витрати. Незважаючи на відсутність великого досвіду, я з великим ентузіазмом готова вчитися, практикуватися та розвивати свої навички у бухгалтерії. Будь то пошук гнучкого співробітника на неповний робочий день або 1099 контрактор, я готова до гнучкості у питаннях компенсації та можу адаптуватися до ваших уподобань. Дякую!


Date Added: 09/27/2023 | Last Updated: 09/27/2023 | Page Views: 57
Average rating: 0.00 (out of 5)
Number of Ratings: 0 Votes
Rating:
 Guest book (0)

(No reviews found. Leave Feedback!)

People also interested in:

Шукаю роботу Bookkeeper або Accountant Assistant за мінімальну оплату з метою набуття досвіду

Bookkeeper-початківець шукає позицію Bokkkeeper або Accountant Assistant на неповний робочий день (5-6 годин на день) бажано віддалено (можу працювати в офісі 2-3 дні на тиждень, якщо необхідно). Віртуально можу працювати 7 годин. Є сертифікати Intuit Academy Bookkeeping та QuickBooks Online ProAdvisor. Є невеликий досвід роботи в компанії (S-corp) з обмеженою кількістю операцій на місяць, переважно це витрати. Також є досвід із Income Tax Returns. Незважаючи на відсутність великого досвіду, я з великим ентузіазмом готова вчитися, практикуватися та розвивати свої навички у бухгалтерії. Я готова до гнучкості у питаннях компенсації, можу працювати на 1099 чи W-2. Дякую!
 

Bookkeeper. Accountant. I am looking for a job in finance, accounting, taxes.

You will not regret! The new immigrant is responsible, easy to train, literate, with more than 15 years of experience in accounting and auditing, an excellent user of PCs and accounting programs, incl. Quickbooks, Excel, fluent in Russian, Uzbek, Farsi, English level - B2, looking for a job in Queens Rego Park. To gain experience in the American system, I am ready to do everything: assist, help, enter data, generate accounting entries, balance sheets, financial statements. reporting and much more. I will be glad to see any opportunity! Tel. for contact: +19293968427.
 

Bookkeeping, tax preparation

Looking for a job in NYC bookkeeping, tax preparation Experience less than 1 year Diploma BD
 

Bookkeeper

Extensive experience in accounting, knowledge of Quick Books. 917-460-6769
 

Bookkeeper

Великий досвід роботи у бухгалтерії, знання Quick Books. 917-460-6769