Search category:     
All categories

Feedback  
   
  Advanced search  Manage my ads  
   
 
 
 

Accountant assistant, office worker

I am looking for a job as an assistant accountant, office worker. Education: Higher economic education (Russian Federation) Experience in NY: - Secretary of Tax office 2023, - Assistant manager 2022. Confident computer user. English at a basic level. Working hours and wages are negotiable. Trainable, responsible, sociable.


Date Added: 02/16/2024 | Last Updated: 02/16/2024 | Page Views: 22
Average rating: 0.00 (out of 5)
Number of Ratings: 0 Votes
Rating:
 Guest book (0)

(No reviews found. Leave Feedback!)

People also interested in:

Початківець Bookkeeper шукає роботу

35 років бухгалтер зі стажем понад 10 років в Україні. Закінчила курс "Accounting/QuickBooks" і також закінчую курс "Bookkeeping" у приватній школі "LD Accounting school" зі складанням іспиту ProAdviser. Готова працювати перший місяць безкоштовно, проживаю у Південному Брукліні. Говорю англійською, рівень впевнений "Up Intermediate". 347-930-1949 Анастасія. Буду рада приємній співпраці.
 

Фінансовий менеджмент

Ви маєте бізнес, ви вкладаєте в нього гроші, періодично забираєте мінімальний прибуток для своїх повсякденних витрат і не завжди розумієте: 1. Де всі вкладені гроші? 2. Скільки можна забрати із бізнесу? 3. Чому періодично грошей не вистачає? 4. Якою є реальна рентабельність бізнесу? 5. Чи можна і рахунок чого можна масштабуватися? 6. Як прорахувати доцільність запуску бізнесу/нового напряму у бізнесі? Якщо Ви хочете зрозуміти, що відбувається, що робити далі, а головне, як це все контролювати та враховувати – зв'яжіться зі мною за тел. +1 (929) 705-25-15 Мене звуть Максим Остріков. Я маю вищу фінансову освіту та працюю в економіці вже понад 10 років. Маю досвід роботи у видобувній сфері, у будівництві, а також в інвестиційній компанії, а також маю досвід побудови управлінського обліку та фінансового контролю з нуля за окремими проектами (зараз капіталізація одного з них перевищує 3 млн. $). Усі питання готовий обговорити у л. с.
 

Шукаю роботу Accountant's assistant/ tax prepared

Знання QuickBooks Online. Наявність сертифіката ProAdvisor QB. Досвід ведення власного бізнесу в РФ і величезне бажання отримувати досвід у сфері бухгалтерії та податків у США
 

Bookkeeper Отримайте позицію для $1500/month до Gain Valuable Experience

I'm eager to apply мої bookkeeping skills and love for numbers while contributing to your financial needs! Я маю на увазі для Bookkeeper позицію в компанії, яка повинна бути введена в позицію до нового Bookkeeper і train, де я можу допомогти вам з будь-яким bookkeeping tasks ви можете зробити, contribute to your financial needs, where I could ga experience. I've recently earned my Intuit Academy Bookkeeping certification і became a QuickBooks Online ProAdvisor. I'm actively seeking a part-time (6 hours a day) remote/virtual Bookkeeper position (з деякими днями office presence if needed). While I've managed bookkeeping для малого company (S-corp), його типово не впроваджують тільки кілька невід'ємних трансакцій кожного місяця, з величезним числом робіт відновлюють навколо expenses. While I may not has extensive real-life experience, I'm enthusiastic про learning, practicing, і expanding мої bookkeeping skills. Який ви робите для flexible part-time працівника або розглядаючий 1099 contractor, I'm flexible on compensation і можу adapt to your preference. Please feel free to contact me!
 

Шукаю роботу помічником бухгалтера, економіста, податкового спеціаліста.

Шукаю роботу помічником бухгалтера, економіста, податкового спеціаліста (Assistant Bookkeeping). Народився, виріс, навчався та працював у Росії. Вища економічна освіта за фахом економіст. Працював бухгалтером, згодом головним бухгалтером у сфері оптової торгівлі. На жаль, досвід роботи бухгалтером в Америці, поки не маю. Англійська – базова. Будь ласка, пишіть або дзвоніть, я завжди готовий обговорити з Вами будь-які конструктивні пропозиції!