Search category:     
All categories

Feedback  
   
  Advanced search  Manage my ads  
   
 
 
 

Clairvoyant

I met my soulmate. Everything was wonderful with us, but another girl intervened and he went to her. Tears... Pain... Such a blow... I wanted to bring him back by any means. Varya was my last hope. I found her on the forums, she was recommended as the strongest clairvoyant, and she lived up to my expectations. She told me things that only I knew. She offered to carry out a ritual to eliminate her rival. I agreed without even thinking and didn’t regret it for a second. My beloved returned after 7 days, as Varechka promised! I just cried with happiness! He became so gentle, caring, I just became a princess in his hands. To say that she didn’t help me much , she saved me and my personal life, now I can call myself a happy woman. Thank you for giving people happiness and love! Let her kindness return to her threefold! Guys who need help, contact her, you won’t regret it +380632574828 Whats app/Viber.


Date Added: 02/16/2024 | Last Updated: 02/16/2024 | Page Views: 23
Average rating: 0.00 (out of 5)
Number of Ratings: 0 Votes
Rating:
 Guest book (0)

(No reviews found. Leave Feedback!)

People also interested in:

Магія

Вітаю. Життя змусило понервуватись і випробувати свого часу як смугу білу, так і чорну. Після відходу улюбленої надії на краще не було взагалі. Але що було робити? Я розуміла, що він пішов раптово не просто так. Почала шукати того, хто допоможе. Не вірила і не хотіла нікому вірити, але на форумі, серед інших, знайшла відгуки про чоловіка з певними здібностями та силою не ординарною! І так, дійсно, на відміну від багатьох, він зміг побачити мою ситуацію в деталях і сам без зайвої інформації розповів мені такі моменти з життя про які не міг знати ніхто. Зрозумівши здібності Захара я відразу відчула, що не все втрачено і буде на моїй вулиці свято. Тут же попросила його про допомогу і, добре, він погодився! У процесі роботи навіть саме спілкування змушувало дихати, вірити, битися за те, що належить мені. Мені, зізнаюся чесно, цього не вистачало! Цей поштовх до змін, до виправлень зробив для мене дуже багато, життя набуло нових фарб. Можливість повернути старе щасливе життя з коханим надихала, а роботи, які проводив Захар, іноді відчувалися навіть фізично. В результаті все вийшло як і обумовленою - мій коханий почав шукати спілкування зі мною і став робити все, щоб відновити наші стосунки, пропозицію вийти заміж. Я не відмовила і ми щасливі у шлюбі! Я рада, що чоловік часом і зараз дивиться на мене, як на екзотичний фрукт із захопленням та зацікавленістю. Щаслива кохати і бути коханою. Довго думала написати цей відгук чи ні, серйозно підходила до цього кроку! Вирішила, нехай люди знають, що є вихід із будь-якої ситуації і, найголовніше, що на шляху в житті можна знайти таких людей як Захар, які справді можуть допомогти. Не втрачайте своє - нехай ваше серце знайде спокій і сповниться любов'ю! Зателефонувати Захару можна за номером +380954248510. Всім добра!
 

Construction company is looking for

Construction company is looking for
• ELECTRICIAN LOW VOLTAGE
• PLUMBER WELDER
Requirements: 7 years of experience in US.
US Driving license.
347-740-0022

 

New York Sports Veterans Day

In December 2023, the Sports Veterans Association celebrated its 20th anniversary.
The tireless president, Edward Luchin, enjoys well-deserved authority among politicians of the highest level and ordinary people, whose lives have changed thanks to the popularization of sports and a healthy lifestyle. Many people know the famous sports journalist Edward Luchin. The events of the Association of Sports Veterans bring joy and pleasure, they teach, no matter what, including health, to fight and go to victory.

 

DIVORCE simple and complex with or without consent in the State of New York...

Brooklyn & New York DIVORCE BY MUTUAL CONSENT AND WITHOUT without the presence of spouses in the courts Drawing up prenuptial agreements, marriage agreements 100% guarantee [email protected] www.ameros.us 917-880-0982 1718 East 15 street, Brooklyn, NY 11229
 

Загадай бажання та отримай подарунок!

Загадай бажання та отримай подарунок!
RADIO RUSREK
Напиши листа
2699 Coney Island Ave.,
1 FL. Brooklyn, New York 11235
Ми виберемо 5 ваших бажань та виконаємо їх!
Вірте у дива! Чари трапляються!
Підсумки 26 грудня в ефірі ранкового шоу "Неспячі"