Search category:     
All categories

Feedback  
   
  Advanced search  Manage my ads  
   
 
 
 

fortune teller

My husband left me. After my husband packed his things and left us, I realized that I couldn’t live without him. My hands gave up, but I had to move on. My mother advised me to find a fortune teller, because something was wrong here. I heard that people turn to fortune tellers, magicians and order rituals, but I never thought that I would experience it myself. I found Mikhail on the Internet and immediately called. When he started telling everything about our life, I realized that he had a gift. I don’t know how he sees all these details of life and even names names, but I was shocked. I asked him for help to get my husband back. We worked with him remotely. Mikhail returned my husband to me in seven days. Mikhail saved our family, without his help I couldn’t cope. We now have complete harmony in our family. I recommend Mikhail +380933782050 Viber / WhatsApp


Date Added: 01/02/2024 | Last Updated: 01/02/2024 | Page Views: 28
Average rating: 0.00 (out of 5)
Number of Ratings: 0 Votes
Rating:
 Guest book (0)

(No reviews found. Leave Feedback!)

People also interested in:

public hearings

Public hearings
Proposed Toll Rates for the Central Business District (CBD) Toll Program

 

ворожка

Не рахуйте за рекламу, але зараз знайти реальну провидицю просто нереально! Прийшла з роботи, а чоловіка вдома нема. Не просто його немає, а немає його особистих промов! Телефон недоступний. Я зрозуміла, що від мене він пішов, хоча не було приводу для такого різкого відходу. Додзвонилася наступного дня йому, поводився дивно, пояснити нічого не міг мені. Сказавши, що пішов до іншої і що мене розлюбив, і його більше не тягне до мене як до жінки! Прожили 10 років разом, двоє дітей. У мене був шок, я плакала, не могла знайти собі місце і просто не хотілося жити у цей момент. Почала шукати ворожок в інтернеті, щоб зрозуміти причину. Всім платила, але результат був нульовий. Прочитала відгуки про провидицю Мілочку. Вирішила звернутися до неї, писала їй на вайбер +80936532445. Відповіла одразу, була діагностика, дала повний розклад, я була просто шокована і не вірила тому, що чула.На чоловіка приворот, мені зроблено на здоров'я. Не вірити я їй не могла, бо вона розповіла все, як зараз і як було раніше. Хочеш не хочеш повіриш. Писати можна довго і вічно про чудеса, які відбувалися під час роботи з Мілочкою. Підсумком нашої роботи з Мілою я залишилася дуже задоволена, чоловік повернувся, дуже любити мене та наших дітей. Все змінилося на краще та навіть стало краще, ніж було раніше. Порчу з мене зняли, стан відмінний, звичайно не все відразу сталося, потрібна година та зусилля. Дякую Мілочкі за допомогу! Звертатися чи ні вирішувати лише Вам! Я просто розповіла свою історію та свій досвід і нікого не закликаю звертатися до Мілочки, ви повинні самі цього хотіти і обов'язково вірити в те, що вам допоможуть!
 

*** HOW TO BECOME A US STUDENT ***

* Professional Paralegal Service NYC * ***HOW TO OBTAIN A STUDENT VISA IN THE USA*** *Shortage of foreign students *USA universities are waiting for you* *Don’t miss the opportunity WE WILL HELP: Apply for *Get: *STUDENT VISA /F1/. For family members VISA /F2/ (automatically) * For questions Contact us for free information: * Work without intermediaries with professionals * Tel\ Viber\ WhatsApp\Telegram: 1-917-8800982 \ www.ameros.us
 

Мітинг у Вашингтоні

Мітинг у Вашингтоні
Близько 300 тисяч небайдужих людей приїхали автобусами та прилетіли літаками з усіх кінців Америки на мітинг у Вашингтоні. Американські та ізраїльські прапори заповнили площу National Mall.

 

Допомога військовослужбовцям

Допомога військовослужбовцям
Не перестаю захоплюватися шановними гідними людьми, багато з яких пережили жахи Голокосту, члени нью-йоркської Асоціації в'язнів гетто та концтаборів, відвідувачами Social Adult Day Care Center Maaser на Брайтоні.