Search category:     
All categories

Feedback  
   
  Advanced search  Manage my ads  
   
 
 
 

Legal Notice/Auction Notice

Legal Notice/Auction Notice
Re: Khakimova, Zarina
2015 Mercedes-Benz WDDHF7GBXFB133885
4:00 pm at 3103 Cropsey Ave #05, Brooklyn, NY


Date Added: 12/14/2023 | Last Updated: 12/25/2023 | Page Views: 35
Average rating: 0.00 (out of 5)
Number of Ratings: 0 Votes
Rating:
 Guest book (0)

(No reviews found. Leave Feedback!)

People also interested in:

Mag

Свого часу перечитала багато відгуків про різних людей на багатьох форумах. Шукала того, хто може допомогти. Тепер ось пишу сама. Історія моя починалася колись ще вчилися. Я завжди була привабливою і я мав багато знайомих хлопців. Так і з коханим познайомилася – спілкувалися в одній компанії. Домагався мене настирливо і одразу з серйозними намірами. Через рік після закінчення навчання одружилися і прожили хоч і не без звичайних проблем щасливо чотири з лишком роки. А потім протягом короткого часу почалися скандали, холод, байдужість, з'явилася коханка... Пішов з дому, потім розлучення. Його як підмінили. Миттю став чужим. Не йшов спілкування взагалі. Вирішити цю проблему, здавалося, вже було неможливо... Повернути його мені допоміг Олександр - справді людина з Даром, ситуацію бачить наскрізь, називає імена та деталі з життя, знає що і в якому порядку треба робити і як все складатиметься. Номер Олександра +380971792179. Тепер розумію, що не дарма почала боротися за своє!
 

Magia

У житті кожного з нас бувають такі ситуації, з яких не можеш знайти виходу і руки опускаються. Здається це глухий кут і все. У мене було таке. Випадково знайшла відгук про Андрія. Подзвонила. Не знаю що б без нього робила! Він зміг повернути кохану мені людину. Раніше до кінця не вірила в особливі здібності людей і в те, що таке можливо, поки Андрій не почав говорити за подробиці мого минулого. Дуже вражає. Я попросила зробити все, що можна і, слава Богу, він погодився допомогти. За два тижні робіт коханий повернувся. Зараз все добре, і ми щасливі разом у стосунках. Періодично дзвоню і раджуся. Дякую Андрію! Ось його телефон кому потрібно +380932169225 ватсап та вайбер
 

MAG

Добрий день! Я замовляла діагностику у Варечки, що мені дуже сподобалося вона заборонила щось розповідати, вона сама все розповіла і все з точністю до дрібниць. Все збувається. Слава Богу що я не помилилася і звернулася саме до неї. Варя я знайшла нову роботу, краще за колишню. Я зустріла прекрасну людину, я навіть і не думала що доля мене зведе з військовим. Відгуків раніше не писала, але тут гріх не написати. Хочу всім порадити Варечку! Мою подяку не описати словами! Її телефон +380632574828 Вайбер/Ватсап
 

Magia

В одну мить моє життя повністю перекинулося, коли мій чоловік зібрав свої речі і пішов до коханки. Він не думав ні про сина, не про прожиті роки спільного життя. Я думала про це кінець. Скажу чесно почала пити, плакати ночами. Не могла нічого вдіяти. Подруга побачивши мене такою, змусила зателефонувати до однієї ведучої-ворожки Лілії. Не встигнувши нічого сказати, Ліля сама все сказала. ЛІЛІЯ Я ПИШУ ТУТ, ТОМУ ЩО Я ВАМ ДУЖЕ ВДЯЧНА І СКАЗАЛА ЩО НАПИШУ ТУТ ПРО ВАС.ЛІЛЯ ЗМОГЛА ПОВЕРНУТИ МОГО ЧОЛОВІКА В СІМ'Ю, ПРИБРАЛА КОХАННИЦЮ. Чоловік почав дзвонити, вибачатися. Я ВАМ ДУЖЕ ВДЯЧНА. Хто потребує допомоги -пишіть, дзвоніть Лілі. Завжди відповідає-(+380638055486 вайбер/ватсап).
 

Запалювання ханукальних свічок у резиденції Мера Еріка Адамса

Запалювання ханукальних свічок
у резиденції Мера Еріка Адамса

З повагою та увагою став мер Нью-Йорка Ерік Адамс до єврейської громади Нью-Йорка, розуміючи, наскільки великий внесок представники громади роблять економіку, культуру та освіту міста.