Search category:     
All categories

Feedback  
   
  Advanced search  Manage my ads  
   
 
 
 

Вікно реєстрації в Medicare відчинено!

Anonse_Financial_Medicare1.jpg

Вікно реєстрації в Medicare відчинено!
Чи не відкладай!

НАДІЙ ЧАС КОРИСТУВАТИСЯ ПЕРЕВАГами
ЧЛЕНИ ПЛАНУ
EMBLEM HEALTH
ВТРАЮТЬ СТРАХУВАННЯ З 01.01.2024
МИ ДОПОМОЖЕМО ВИБРАТИ НОВИЙ ПЛАН!
We speak your language
Зв'яжіться з нами (дзвоніть/пишіть)
(917) 972-1676


Date Added: 11/01/2023 | Last Updated: 11/01/2023 | Page Views: 47
Average rating: 0.00 (out of 5)
Number of Ratings: 0 Votes
Rating:
 Guest book (0)

(No reviews found. Leave Feedback!)

People also interested in:

магія

Розкажу, як було зі мною. Моя ситуація була для мене зовсім непростою. Незважаючи на те, що я забезпечена жінка, що відбулася, і на життя скаржитися не доводилося, в один момент я залишилася без коханого - він пішов до іншої. Різко, без пояснень. Я намагалася поговорити, якось налагодити спілкування, принижувалась, просила його повернутися чи пояснити в чому причина – без толку. Він поставив мене скрізь у чорні списки і заблокував у соцмережах та месенджерах. Для мене мій світ звалився і я не знала навіть як дихати. Я не могла ні спати, ні їсти, ні займатися справами. Власне кажучи, було не до хорошого і я почала шукати допомоги нехай навіть у Вищих сил... Щоб зрозуміти здібності людей зверталася погадати. Зрозуміла, що багато хто просто не може розібрати навіть простих речей. Але деякі, щось говорили складне. У пошуках вирішила не зупинятися, поки не знайду дійсно того, хто зможе побачити деталі. Так я якось на форумах знайшла відгуки про Михайла. Дуже хороші. Вирішила звернутися... Він, не питаючи мене ні про що, розповів про моє життя такі деталі, які ніхто не міг знати. Власне він і прояснив у чому річ, а я попросила допомогти мені все виправити. Михайло не відмовив та зміг чітко провести необхідні роботи. Завдяки цьому мій коханий повернувся до мене і став ввічливим і дбайливим як ніколи. А що ще потрібне для щастя? Номер Михаїла +380933782050. Він справді творить дива!
 

We honor the worthy

We honor the worthy
The Assaia Club hosted awards for representatives of the Georgian-American community who have contributed to the culture and economy of the United States.

 

ворожка

Не рахуйте за рекламу, але зараз знайти реальну провидицю просто нереально! Прийшла з роботи, а чоловіка вдома нема. Не просто його немає, а немає його особистих промов! Телефон недоступний. Я зрозуміла, що від мене він пішов, хоча не було приводу для такого різкого відходу. Додзвонилася наступного дня йому, поводився дивно, пояснити нічого не міг мені. Сказавши, що пішов до іншої і що мене розлюбив, і його більше не тягне до мене як до жінки! Прожили 10 років разом, двоє дітей. У мене був шок, я плакала, не могла знайти собі місце і просто не хотілося жити у цей момент. Почала шукати ворожок в інтернеті, щоб зрозуміти причину. Всім платила, але результат був нульовий. Прочитала відгуки про провидицю Мілочку. Вирішила звернутися до неї, писала їй на вайбер +80936532445. Відповіла одразу, була діагностика, дала повний розклад, я була просто шокована і не вірила тому, що чула.На чоловіка приворот, мені зроблено на здоров'я. Не вірити я їй не могла, бо вона розповіла все, як зараз і як було раніше. Хочеш не хочеш повіриш. Писати можна довго і вічно про чудеса, які відбувалися під час роботи з Мілочкою. Підсумком нашої роботи з Мілою я залишилася дуже задоволена, чоловік повернувся, дуже любити мене та наших дітей. Все змінилося на краще та навіть стало краще, ніж було раніше. Порчу з мене зняли, стан відмінний, звичайно не все відразу сталося, потрібна година та зусилля. Дякую Мілочкі за допомогу! Звертатися чи ні вирішувати лише Вам! Я просто розповіла свою історію та свій досвід і нікого не закликаю звертатися до Мілочки, ви повинні самі цього хотіти і обов'язково вірити в те, що вам допоможуть!
 

Ворожка

+380638055486-ЛІЛІЯ !!! Вона ясновидець і маг дуже сильний. Робить такі речі, що нікому не під силу. Раду Ліличку тому що не один раз до неї зверталася і вона завжди мені допомагала. до коханки. Він не думав ні про дітей, не про прожиті роки спільного життя. Я відразу зателефонувала Лілі. Вона розробила ситуацію. Розповіла в чому мої проблеми. Ліличка змогла повернути мого чоловіка, гармонізувати наші стосунки, прибрати порчу. Я дуже вдячна Лілічці і раджу ЇЇ всім. Відмінний фахівець.
 

magic

I’M WRITING FOR EVERYONE WHO NEEDS HELP!!!! I want to appeal to people just like me. I was happy and everything was fine until one moment, until my husband’s mistress appeared in my life. How I suffered, how many tears and resentments. I even wanted to commit suicide. A friend sent me the fortune teller’s phone number. I had no choice and I called. The voice was very kind, Lily (fortune teller), before I had time to say anything, she said everything herself and the reason and for my past too .She said that she would help and remove her mistress...And so it happened!!!I didn’t recognize my husband myself.Now thank God everything is fine.LILIA THANK YOU SO MUCH, I WILL SPEAK FOR YOU AND ADVICE FOR YOU...(380638055486-call on Viber, WhatsApp. Lily)!!!