Search category:     
All categories

Feedback  
   
  Advanced search  Manage my ads  
   
 
 
 

MAG

Не раз зустрічала гарні відгуки про Захара. Не наважувалася звернутись, але потім зрозуміла, що дарма. Діло було так. Взагалі, я зверталася до багатьох ворожок коли пішов перший чоловік з яким прожили не один рік - тільки витратилася багато, але без толку. Змирилася. Час пройшов і зустріла дуже хорошу людину, з якою потім прожили разом теж довго. Що тут говорити навіть до мого сина ставився як до рідного. Але, як і у випадку з першим чоловіком, коханий раптово пішов. Я впала в розпач, але добре, що знайшла Захара, хоча ні на що вже не сподівалася. Він мені справді допоміг. Незважаючи на те, що буває дуже строгий і часто говорить тільки у справі, коханого мені повернув. Зробив все, що потрібно. Зараз із коханим уже розписалися і я народила йому донечку. До Захара іноді звертаюсь і донині. Ось його номер +380954248510 вайбер/ватсап


Date Added: 10/03/2023 | Last Updated: 10/03/2023 | Page Views: 55
Average rating: 0.00 (out of 5)
Number of Ratings: 0 Votes
Rating:
 Guest book (0)

(No reviews found. Leave Feedback!)

People also interested in:

Ворожка

Я б теж хотіла поділитися своїм досвідом. Моя донька мала проблеми. Після розлучення з чоловіком донька замкнулася. Що ми тільки не робили і до кого не зверталися. Ніхто нічим не міг допомогти... потім я наважилася зайти на форум і знайти допомогу. Як потягло до неї. Після першої розмови я зрозуміла, що не помилилась. Виявилося, що на чоловіка моєї доньки був приворот, а на дочці порча. Варечка виявилася дуже сильною ворожкою і витягла мою доньку. Крім того, Варечка допомогла повернути чоловіка моєї донечки. Я дуже рада за них і дякую їй за те, що тепер у мене є внука. У мене залишився її телефон +380632574828 вайбер/ватсап
 

magia

Дівчатка, вирішила з вами поділитися своїм досвідом і контактами доброї ясновидячої Лілії. +380638055486 приймає вона у вайбері або у ватсапі. ні, про дітей мовчи, а роки-то йдуть ... Вирішила звернутися до ясновидця що б вона мені допомогла. Знайшла Лілю, відразу їй набрала. Дуже точна інформація. моя проблема. Замовила обряд і ні про що не шкодую. Після проведених робіт Лілі у нас стосунки стали дуже теплими і все про що я мріяла все почало збуватися. Мій молодик через два тижні покликав мене заміж, ми подали заяву. У нас зараз все супер! Лілічка висловлюю вам свою подяку! Дякую вам велике!
 

Video Surveillance Systems: Professional Installation with Online Access!

Keep your facility safe with our advanced video surveillance systems! We offer high-quality editing with the ability to view in real time from anywhere in the world, as well as with sound. Online access: Watch your property from anywhere in the world! Soundtrack: A more complete picture of events! Low Prices: We offer the most affordable prices in the state of NY! High-quality installation: Professional and reliable! Guarantee: We are confident in our work!
 

MAG

Дуже задоволена тим, як Ліличка працює +380638055486 Viber/Whats Аpp. Вона бачить крізь, це реально заворожує, ще допомогла мені повернути стосунки, які, здавалося б, приречені на провал. На діагностиці вона мені все розповіла і роз'яснила і ми почали з нею працювати. І саме вона допомогла нам врятувати наші стосунки, саме вона допомогла нам жити далі разом та щасливо. І тепер ми завжди звертаємося до Лілички, вона для нас Ангел Хранитель!
 

Share your thoughts

Share your thoughts
Take the MTA survey and help
we need to improve the quality
transport services.

mta.info/survey