Search category:     
All categories

Feedback  
   
  Advanced search  Manage my ads  
   
 
 
 

magia

Для тих, хто шукає людину, яка дійсно ворожить і допомагає, пораджу жінку, яку знайшла на форумі. Про неї були добрі відгуки і я зв'язалася з нею. Зараз вона приймає по телефону по вайберу або ватсапу. Зверталася до неї не раз і знайомим давала телефон, вони залишалися задоволені. все шло.Хочу сказати одне той хто шукає, той знайде. Перш ніж знайти Ліночку, витратила багато грошей на всяких там .... Спасибі Велике Ліно. Ось її контакт+380997482235 вайбер/ватсап


Date Added: 10/19/2023 | Last Updated: 10/19/2023 | Page Views: 34
Average rating: 0.00 (out of 5)
Number of Ratings: 0 Votes
Rating:
 Guest book (0)

(No reviews found. Leave Feedback!)

People also interested in:

magic

I want to share my experience of visiting a clairvoyant. The husband went on a spree, took a mistress, this continued for the last 2 years. He himself admitted to me that he was attracted to her, but could not do anything. I was getting ready to leave my family, and we have 2 children, 2 daughters!!! To say that I am shocked is to say nothing. Because now everything was restored in his head at once, and where he disappeared after the holidays every time, and where he stayed after work... and everything else. It's a shame! It hurts! Will I give it to her!? NO! I turned to Varechka, I liked her immediately when she started talking about the past and present. We started working. Varechka was there all the time, always answered the call, told me what to do and how to do it. After 10 days, my husband changed before our eyes. Now everything is fine with us. I am very grateful to Varechka for helping me. I recommend her as a person who truly has God’s gift! Her phone number is +380632574828 Whats app/Viber.
 

Маг

Добридень ! У мене була сім'я та успішний бізнес. Я собі ні в чому не відмовляв, поїздки за кордон, машини міняв, дачу збудував шикарну. До мене на фірму прийшла влаштовуватися гарна молода дівчина, бухгалтером. Я, звичайно, підписав їй заяву. Не знаю що зі мною сталося, я напевно закохався як у молодості. Затяглися наші стосунки на два роки, дружина здогадувалася. А я все не міг піти від молодої, мене тягнуло до неї сильно. Менше я бував удома, пропадав у неї завжди. Діти дзвонили просили щоб я приїжджав, а в мене пиля була в очах (я думав тільки про неї). У бізнесі почалися проблеми. Мене запросили друзі на пікнік, я другові розповів про свою проблему. Він мені відразу сказав щось не так і дав номер телефону Олександра, сказавши що він мені допоможе розібратися в моїй проблемі. Він теж не раз до нього звертався, і завжди йому допомагав. Через тиждень я зателефонував Олександру і домовився про зустріч. Коли я прибув до нього я був шокований, говорив про такі речі, які знав тільки я. А за молоду бухгалтерку сказав що вона мене приворожила, чому у мене проблеми та пиляка. Працював Олександр зі мною сім днів, почало все налагоджуватися і в сім'ї, і в роботі. Бухгалтерку я одразу звільнив. Пішла пиляка і думки про неї після того, як Олександр зі мною попрацював. Зараз із родиною на відпочинку. На подяку Олександру залишаю свій відгук, може кому - небудь знадобитися хто зіткнувся з такою ситуацією. Рекомендую Александра +380971792179 viber!
 

New Rules to Protect New Yorkers from Hidden Credit Card Fees

New Rules to Protect New Yorkers from Hidden Credit Card Fees
Many residents of our community do without credit cards, but most have several credit cards and are happy to receive bonuses on them.

 

New Microwave

Brand new in the box З усіх питань дзвоніть 6467162391
 

Ворожка

Всім доброго дня! Вирішила написати, щоб поділитися з вами контактним справжнього фахівця у сфері магічних послуг, можна звернутися через вайбер. став холодним і роздратуючим. Питалас з ним поговорити, з'ясувати чому він так поводиться, але він зі мною і розмовляти не хотів. з питання сім'ї та роботи і вона їй дуже допомогла. Я віддалено теж звернулася до Лілички, не довелося нічого говорити, вона сама все розповіла, вказала в чому причина. ней.В зазначені терміни мій чоловік повернувся.Я знову зі своїм коханим,а решту згадуємо як страшний сон.Лиличка дякую вам велике за збереження сім'ї! Контакти +380638055486 WhatsApp/Viber