Search category:     
All categories

Feedback  
   
  Advanced search  Manage my ads  
   
 
 
 

magic

I want to share my experience of visiting a clairvoyant. The husband went on a spree, took a mistress, this continued for the last 2 years. He himself admitted to me that he was attracted to her, but could not do anything. I was getting ready to leave my family, and we have 2 children, 2 daughters!!! To say that I am shocked is to say nothing. Because now everything was restored in his head at once, and where he disappeared after the holidays every time, and where he stayed after work... and everything else. It's a shame! It hurts! Will I give it to her!? NO! I turned to Varechka, I liked her immediately when she started talking about the past and present. We started working. Varechka was there all the time, always answered the call, told me what to do and how to do it. After 10 days, my husband changed before our eyes. Now everything is fine with us. I am very grateful to Varechka for helping me. I recommend her as a person who truly has God’s gift! Her phone number is +380632574828 Whats app/Viber.


Date Added: 02/15/2024 | Last Updated: 02/15/2024 | Page Views: 20
Average rating: 0.00 (out of 5)
Number of Ratings: 0 Votes
Rating:
 Guest book (0)

(No reviews found. Leave Feedback!)

People also interested in:

magia

Дівчатка, вирішила з вами поділитися своїм досвідом і контактами доброї ясновидячої Лілії. +380638055486 приймає вона у вайбері або у ватсапі. ні, про дітей мовчи, а роки-то йдуть ... Вирішила звернутися до ясновидця що б вона мені допомогла. Знайшла Лілю, відразу їй набрала. Дуже точна інформація. моя проблема. Замовила обряд і ні про що не шкодую. Після проведених робіт Лілі у нас стосунки стали дуже теплими і все про що я мріяла все почало збуватися. Мій молодик через два тижні покликав мене заміж, ми подали заяву. У нас зараз все супер! Лілічка висловлюю вам свою подяку! Дякую вам велике!
 

magia

ХОЧУ НАПИСАТИ ВІДГУК ПРО ДОБРЕ, ПЕРЕВІРЕНУ ЛЮДИНУ (ворожка-ясновидяча) ЛІЛІЯ!!! Ця людина змогла зробити для мене багато. То що звичайним людям, нам не під силу. Моя історія банальна, але скажу коротко. мені що моя дитина народилася хвора і що я у чоловіка друга дружина, за маму мою багато сказала, я зрозуміла що вона мені точно допоможе. ЛИЛИЧКА Я ПРИНОШУ ВАМ СВОЮ ВДЯЧНІСТЬ І ПУСКАЙ ЛЮДИ ЧИТАЮТЬ І ЗНАЮТЬ ЩО ВИ СПРАВЖНІЙ МАГ!!! Ліля змогла повернути мої стосунки з чоловіком, зняла з нього приворот, який зробила коханка. +380638055486 телефонуйте на ватсап або вайбер-вона завжди відповідає).
 

Share your thoughts

Share your thoughts
Take the MTA survey and help
we need to improve the quality
transport services.

mta.info/survey

 

magia

Знаю особисто прозорого мага. Працює і дистанційно, і приймає особисто. Ворожить чудово. Вперше я до нього звернулася три роки тому, щоб повернути чоловіка та зняти негатив. Сильно переживала, що не вийде і даремно викину гроші на вітер, але бажання зберегти сім'ю взяло нагору, особливо коли переконалася, що ситуацію він бачить повністю і знає, що робити. Слава Богу, обряди Михайла зробили своє. Я прямо відчувала, коли він працював. Чоловік повернувся і став дуже уважним до мене. Зараз до Михайла звертаюся тільки подивитися ситуацію. Якщо хтось вирішить до нього звернутися залишу його номер +380933782050. Дякую вам Михайле!
 

магія

Пишу для всіх, хто потребує допомоги!! Хочу звернутися до людей, таким же як і я. Я була щасливою і все було добре до одного моменту поки, не з'явилася в моєму житті коханки чоловіка. Як я страждала, скільки сліз і образ. Я хотіла накласти на себе руки навіть. Подруга скинула номер телефону ворожки. .Сказала що допоможе і прибере коханку ... Так і трапилося !!! Я сама не впізнавала свого чоловіка. Тепер слава Богу все добре. вайбер, ватсап. Лілія)!